Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Canım benim ya

Bende de oluyordu. Özellikle cetrotide yaptığımda. Prospektüsünü okumuştum normalmiş.
Tamam canım sağol içimi rahatlattın birde ben ikidir sol tarafa vuruyorum değiştirsemmi sağ tarafada etki ediyomudur ! Yönünü değiştirsemmi

Tamam canım sağol içimi rahatlattın birde ben ikidir sol tarafa vuruyorum değiştirsemmi sağ tarafada etki ediyomudur ! Yönünü değiştirsemmi
Sağ sol hiç farketmez canın nasıl isterse öyle yapabilirsin. Ben gonalf i sağa yaptıysam merional i sola tarafa yaptım. Eşit gitmeye çalıştım hep.

Ben yarin Opu olucam , son kontrolumde sag yumurtalikta gelisim yavasti ama hizlandigini gordu dr .Begendim bunu dedi, dun gece catlatma ignesini vurduk ama belik ve sirtim okadar agriyor ki .Ayakta kalsam biraz kopacakmis gibi hissediyorum .Bu arada calisiyorum , ögretmenim .Elimden geldigi kadar dayaniyorum. Nolur dualarinizi esirgemeyin, opu dan saglikli guzel yumurtalar gelsin , artik embriyolarimizi konusalim ❤

Dayan az kaldı... son 1.
Benim de kasıklarım koptu artık. Baya sıkıntı yaptı. Saat 11.30 gibi OPU ya alınacağım. Nolur bol bol dua edelim birbirimize

Dayan az kaldı... son 1.
Benim de kasıklarım koptu artık. Baya sıkıntı yaptı. Saat 11.30 gibi OPU ya alınacağım. Nolur bol bol dua edelim birbirimize

Kizlar ikinize de simdiden gecmis olsun, guzel haberleri bekliyoruz, dualar sizinle.

Gece benim de çok kasık ağrım ve gaz sikayetim oldu. Hiç uyutmadı bitecek bugünler de geçecek

Kizlar ikinize de simdiden gecmis olsun, guzel haberleri bekliyoruz, dualar sizinle.

Gece benim de çok kasık ağrım ve gaz sikayetim oldu. Hiç uyutmadı bitecek bugünler de geçecek
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Senin durumun nedir? OPU ne zaman?

Mıkrocip yontemıyle yaptırıcaz kızlar bızde karar verdık ıslem ıcın beklıyıruk bu sekıl yaptıran varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…