• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Ahh ne guzel 😊 insallahh guzel gececek.Bizede yazin , kac yumurta oldu nasil gidiyor.Allahim güzel haberler verdirsiin
10 yumurta saydı doktor. 6 tanesi olgun duruyor diğerleri daha küçükçeydi 2 gün önceki son kontrolümde.
Havuz yapabiliriz dedi ama Allah yüzümüze baksa da Nisan ayında transfer olsa embriyolarım yaşasa diyorum bu sefer.
Karışık duygular... Hayırlısı deyip geçmekte fayda var sanırım. Amin canım Allah hepimize hayırlı güzel mutlu haberler nasip etsin.
Senin nasıl gidiyor?

dün akşam 9 da çatlatma iğnemi yaptım bende. belim çok ağrıyor. vajinal fitil vardı vajınayı enfeksiyona karşı temizleyen ondan iki tane yap dediler. onu da yaptım. ama cidden yumurta sayım cok diye sanırım baya gece bile uyuyamadım bel agrısından.
Hayırlı olsun milli OPU günümüz yarın :)
Yarın çoook güzel haberler al, ve sonrasında da tabii ki :)
Benim de kasık ağrım çok fena, bu sefer zorlu geçiyor tedavim diğerlerine göre.

Ayyy ne güzell hadi bakalım hakkında hayırlısı benim henüz ikinci günüm 😌 galiba haftaya cuma felan opu yaparız dedi doktorum bakalım ben daha önce olabilir diye düşünüyorum aslında benim vücüdüm aşırı tepki verir ilaçlara . Her ne olursa olsun .
İlaçların etkisi zor ama bol bol dua et, geçecek...

Hayırlı olsun milli OPU günümüz yarın :)
Yarın çoook güzel haberler al, ve sonrasında da tabii ki :)
Benim de kasık ağrım çok fena, bu sefer zorlu geçiyor tedavim diğerlerine göre.
Yarın mıllı opu gubu 🤣🤣🤣solda yumurtalarımı hıssedıyorum

Kaç yumurtan var acaba? dün çatlatma iğnesi olmadan önce baya içeride su dolu kesecikler hissediyordum hareket ederken. Tuhaf :)
11 tane cnm ama hepsı 18 lerdemı bılmıyorum sormadım ama kocamanlardı gordum🤣solda 8 yumurta olunca orda bısey oldugunu hıssedıyorum cok tuhaf dımı🤣

Evet canım ya ilk beni alacaklar 15 dk lık işlem ilkinde hiç ağrım olmamıştı normal hayata dönmüştüm ama o ertesi gün aradıklarında kalbim çıkacaktı kaçı döllendi haberinde
Hemen uyanmısmıydın cnm bılmem kacı döllenıcek bende bılmıyorum heycanlıyım helsı döllensın hergun arıyolarmı pekı

Evet canım ya ilk beni alacaklar 15 dk lık işlem ilkinde hiç ağrım olmamıştı normal hayata dönmüştüm ama o ertesi gün aradıklarında kalbim çıkacaktı kaçı döllendi haberinde
Kuzum evet bende inanıyorum söylediklerin çok normal bende heralde elim ayağım tutmaz . Bugün bile eşimi aramışlar. Dün kan verdim hemşirem dediki biz sizi bir problem olursa iptal durumu felan ararız . Bugünde aramışlar aklım çıktı . Pasaport numarası için miş meğer 😬 10 yaş yaşlandım onu nasıl bekliycem aceba hiç bilmiyorum . 😌 off inşallah 4/5 tanene aaa kalite olur .

Kuzum evet bende inanıyorum söylediklerin çok normal bende heralde elim ayağım tutmaz . Bugün bile eşimi aramışlar. Dün kan verdim hemşirem dediki biz sizi bir problem olursa iptal durumu felan ararız . Bugünde aramışlar aklım çıktı . Pasaport numarası için miş meğer 😬 10 yaş yaşlandım onu nasıl bekliycem aceba hiç bilmiyorum . 😌 off inşallah 4/5 tanene aaa kalite olur .
Ay cok fena döllendı mı döllenmedımj kacıncı gune gıdıcek ıns dedıgın gıbı hepımızın 4 5 aaa kalıte 3. 5.gun embrıyomuz olur

Ay cok fena döllendı mı döllenmedımj kacıncı gune gıdıcek ıns dedıgın gıbı hepımızın 4 5 aaa kalıte 3. 5.gun embrıyomuz olur
Kuzum doktorum bende 3 . Gün istemiyor olursa 5. Gün istedi . Üstüne çok bastı kesinlikle 5 ci gün olacak diye

Kuzum doktorum bende 3 . Gün istemiyor olursa 5. Gün istedi . Üstüne çok bastı kesinlikle 5 ci gün olacak diye
Ins olırsa cnm 5 e gıdemezsek napcaz ıns gıderler duzgunce kalıtelı olurlar cnm yarın toplanınca yumurta 5.gun pazarmı pazartesımı

Ins olırsa cnm 5 e gıdemezsek napcaz ıns gıderler duzgunce kalıtelı olurlar cnm yarın toplanınca yumurta 5.gun pazarmı pazartesımı
Kalmazsa transfer olmaz . Mağlesef yapacak bişey yok . Erkek infertilesi olduğu için ben 5. Ci embriosu kullanacağım inşallah dedi umarım gider 5. Ci güne 😊

Kızlar benim iğne yaptığım yerde az az hafiften kaşımtı oluyor sizdede oluyormu ?

Back