• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

bende remzi bey sayesinde hayallerime kavuştum bahçecide dilerim hepiniz mutlu haberler verirsiniz bize

Dayan az kaldı... son 1.:KK200:
Benim de kasıklarım koptu artık. Baya sıkıntı yaptı. Saat 11.30 gibi OPU ya alınacağım. Nolur bol bol dua edelim birbirimize :KK200::nazar::anne:
Insallah cok guzel gececek , 😊icini ferah tut. OPUdan sonra haberleselim yine ,eger embriyolarimiz olursa transferimiz de cok yakin belki beraber bile hamis kalip beklicez🌸😊

Arkadaslar, Corona Virüs icin bisey yapiyormusunuz? Extra bir tedbir vs , paylasirmisiniz
Kuzum görümcem büyük bi hastanede yönetici yurtdışında yaşadımız ülkede . Elini yüzüne sürme bol bol ellerini yıka . Maske felan pek işe yaramıyor .

Kuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar
Sen hiç merak etme canım olur inşallah ♥️ 5 ci gün emrioların bol olsun 😬! Buda benim kafama takılan birşey canım pehriz süresi felan varmı spermioğramdaki gibi ? Adam 3 hafta nerdeyse yapmadan dolu gelicek 🙄 saçma olur bence onu bi soracam doktoruma

Günaydın benimde bugün tedavim başladı.5 ADET CETROTIDE 0.25 MG., 10 ADET GONAL-F 300 IU , 1 ADET KLOMEN 50 MG.10 TB., 1 ADET OVITRELLE 250 MCG 0.5 bu ilaçlar yazıldı.

Sen hiç merak etme canım olur inşallah ♥️ 5 ci gün emrioların bol olsun 😬! Buda benim kafama takılan birşey canım pehriz süresi felan varmı spermioğramdaki gibi ? Adam 3 hafta nerdeyse yapmadan dolu gelicek 🙄 saçma olur bence onu bi soracam doktoruma
Tabi canım en fazla 3 gün perhiz fazlasını kabul etmiyorlar

Sen hiç merak etme canım olur inşallah ♥ 5 ci gün emrioların bol olsun 😬! Buda benim kafama takılan birşey canım pehriz süresi felan varmı spermioğramdaki gibi ? Adam 3 hafta nerdeyse yapmadan dolu gelicek 🙄 saçma olur bence onu bi soracam doktoruma
2 7 gun ıstıyolar cnm ona bakarsan bızımm spermler yere dustu ıkıncıye yaptımesım

Kuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar
Oncelikle hayirli olsuun ,atlatmissiniz😊hic endiselenmeyin , toplamda 4 yumurta veren de var yinede saglikli 1 Tane bile olmasi yeter. Ayrica esinizdeki ornekten , milyonlarla ifade ediler bi rakam var . Operasyonla sperm aranan ve bulunan 200 adetle bile dollenen melegine kavusan ornekler var. Bence cok basarili bir surec olacak 😊 guzel haberlerinizi bekliyoruz artik

Back