Ben de iğnelere devam ediyorum, değişiklik olmazsa ctesi opu olacak.Çok teşekkür ederim Allah razı olsun
Senin durumun nedir? OPU ne zaman?
Yumurtaların toplandı mı canım şimdi çıktım opu dan ben biraz karnım kasıklarım ağrıyor 9 yumurta hayırlısı bakalımUmarım hepimizin dolu çıkar hep bir bekleyiş içindeyiz inş yüzümüz güler
Insallah cok guzel gececek ,Dayan az kaldı... son 1.
Benim de kasıklarım koptu artık. Baya sıkıntı yaptı. Saat 11.30 gibi OPU ya alınacağım. Nolur bol bol dua edelim birbirimize
Dolu çıkma bilgisi veriliyor mu canım bana vermediler 13 milyondan 7 tane mutlaka çıkar canımKuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar
Bende sadece gonal f var canım o dediğin ne oluyorSağ sol hiç farketmez canın nasıl isterse öyle yapabilirsin. Ben gonalf i sağa yaptıysam merional i sola tarafa yaptım. Eşit gitmeye çalıştım hep.
Sağol kuzumBende de olmustu , hic endiselenme geciyor
Kuzum görümcem büyük bi hastanede yönetici yurtdışında yaşadımız ülkede . Elini yüzüne sürme bol bol ellerini yıka . Maske felan pek işe yaramıyor .Arkadaslar, Corona Virüs icin bisey yapiyormusunuz? Extra bir tedbir vs , paylasirmisiniz
Hayırlı haberler olsun size kuzumMıkrocip yontemıyle yaptırıcaz kızlar bızde karar verdık ıslem ıcın beklıyıruk bu sekıl yaptıran varmı
Kuzum sanada az kalmış hakkında hayırlısıDayan az kaldı... son 1.
Benim de kasıklarım koptu artık. Baya sıkıntı yaptı. Saat 11.30 gibi OPU ya alınacağım. Nolur bol bol dua edelim birbirimize
Verdışer cuktıgım gıbı cnm sorsana sendeDolu çıkma bilgisi veriliyor mu canım bana vermediler 13 milyondan 7 tane mutlaka çıkar canım
Sen hiç merak etme canım olur inşallahKuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar
Çıktım canım hastaneden yarın arayıp kaçı döllenmiş haber vereceklerVerdışer cuktıgım gıbı cnm sorsana sende
Tabi canım en fazla 3 gün perhiz fazlasını kabul etmiyorlarSen hiç merak etme canım olur inşallah5 ci gün emrioların bol olsun ! Buda benim kafama takılan birşey canım pehriz süresi felan varmı spermioğramdaki gibi ? Adam 3 hafta nerdeyse yapmadan dolu gelicek saçma olur bence onu bi soracam doktoruma
2 7 gun ıstıyolar cnm ona bakarsan bızımm spermler yere dustu ıkıncıye yaptımesımSen hiç merak etme canım olur inşallah ♥ 5 ci gün emrioların bol olsun! Buda benim kafama takılan birşey canım pehriz süresi felan varmı spermioğramdaki gibi ? Adam 3 hafta nerdeyse yapmadan dolu gelicek saçma olur bence onu bi soracam doktoruma
Oncelikle hayirli olsuun ,atlatmissinizKuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?