Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

bende remzi bey sayesinde hayallerime kavuştum bahçecide dilerim hepiniz mutlu haberler verirsiniz bize

Dayan az kaldı... son 1.
Benim de kasıklarım koptu artık. Baya sıkıntı yaptı. Saat 11.30 gibi OPU ya alınacağım. Nolur bol bol dua edelim birbirimize
Insallah cok guzel gececek , icini ferah tut. OPUdan sonra haberleselim yine ,eger embriyolarimiz olursa transferimiz de cok yakin belki beraber bile hamis kalip beklicez

Arkadaslar, Corona Virüs icin bisey yapiyormusunuz? Extra bir tedbir vs , paylasirmisiniz
Kuzum görümcem büyük bi hastanede yönetici yurtdışında yaşadımız ülkede . Elini yüzüne sürme bol bol ellerini yıka . Maske felan pek işe yaramıyor .

Kuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar
Sen hiç merak etme canım olur inşallah 5 ci gün emrioların bol olsun ! Buda benim kafama takılan birşey canım pehriz süresi felan varmı spermioğramdaki gibi ? Adam 3 hafta nerdeyse yapmadan dolu gelicek saçma olur bence onu bi soracam doktoruma

Günaydın benimde bugün tedavim başladı.5 ADET CETROTIDE 0.25 MG., 10 ADET GONAL-F 300 IU , 1 ADET KLOMEN 50 MG.10 TB., 1 ADET OVITRELLE 250 MCG 0.5 bu ilaçlar yazıldı.

Tabi canım en fazla 3 gün perhiz fazlasını kabul etmiyorlar

2 7 gun ıstıyolar cnm ona bakarsan bızımm spermler yere dustu ıkıncıye yaptımesım

Kuzlar 11 yumurtanın 7 sı dolu cıkmıs esım sperm kabını dokmus ıkıncıue vermıs 13mılyon cokmıs %60 ı hareketlı olur ama dımı dollenır 7 soerm bulurlar
Oncelikle hayirli olsuun ,atlatmissinizhic endiselenmeyin , toplamda 4 yumurta veren de var yinede saglikli 1 Tane bile olmasi yeter. Ayrica esinizdeki ornekten , milyonlarla ifade ediler bi rakam var . Operasyonla sperm aranan ve bulunan 200 adetle bile dollenen melegine kavusan ornekler var. Bence cok basarili bir surec olacak guzel haberlerinizi bekliyoruz artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…