10 yumurta saydı doktor. 6 tanesi olgun duruyor diğerleri daha küçükçeydi 2 gün önceki son kontrolümde.Ahh ne guzelinsallahh guzel gececek.Bizede yazin , kac yumurta oldu nasil gidiyor.Allahim güzel haberler verdirsiin
Hayırlı olsun milli OPU günümüz yarın :)dün akşam 9 da çatlatma iğnemi yaptım bende. belim çok ağrıyor. vajinal fitil vardı vajınayı enfeksiyona karşı temizleyen ondan iki tane yap dediler. onu da yaptım. ama cidden yumurta sayım cok diye sanırım baya gece bile uyuyamadım bel agrısından.
İlaçların etkisi zor ama bol bol dua et, geçecek...Ayyy ne güzell hadi bakalım hakkında hayırlısı benim henüz ikinci günümgaliba haftaya cuma felan opu yaparız dedi doktorum bakalım ben daha önce olabilir diye düşünüyorum aslında benim vücüdüm aşırı tepki verir ilaçlara . Her ne olursa olsun .
Yarın mıllı opu gubuHayırlı olsun milli OPU günümüz yarın :)
Yarın çoook güzel haberler al, ve sonrasında da tabii ki :)
Benim de kasık ağrım çok fena, bu sefer zorlu geçiyor tedavim diğerlerine göre.
Kaç yumurtan var acaba? dün çatlatma iğnesi olmadan önce baya içeride su dolu kesecikler hissediyordum hareket ederken. Tuhaf :)Yarın mıllı opu gubusolda yumurtalarımı hıssedıyorum
11 tane cnm ama hepsı 18 lerdemı bılmıyorum sormadım ama kocamanlardı gordumKaç yumurtan var acaba? dün çatlatma iğnesi olmadan önce baya içeride su dolu kesecikler hissediyordum hareket ederken. Tuhaf :)
Umarım hepsi dolu çıkar ve döllenirler. En önemlisi bu...11 tane cnm ama hepsı 18 lerdemı bılmıyorum sormadım ama kocamanlardı gordumsolda 8 yumurta olunca orda bısey oldugunu hıssedıyorum cok tuhaf dımı
Evet canım ya ilk beni alacaklar 15 dk lık işlem ilkinde hiç ağrım olmamıştı normal hayata dönmüştüm ama o ertesi gün aradıklarında kalbim çıkacaktı kaçı döllendi haberindeHeucanlımısın cnm yarın ıcın
Heyecanlıyım canım ya en çokta ertesi gün arayacaklar ya kaçı dolu çıktı döllendi ona heyecanlıyımİnşallah birtanem sen heycanlımısın ? Peki inşallah kolay geçer .
Maydanoz suyu içBugün adet günüm bekliyorum ya gelmiyoooo
Hemen uyanmısmıydın cnm bılmem kacı döllenıcek bende bılmıyorum heycanlıyım helsı döllensın hergun arıyolarmı pekıEvet canım ya ilk beni alacaklar 15 dk lık işlem ilkinde hiç ağrım olmamıştı normal hayata dönmüştüm ama o ertesi gün aradıklarında kalbim çıkacaktı kaçı döllendi haberinde
Ay ıns cnm ya hepsı döllensın 5.gune gıtsın allah yuzumuzu guldursunUmarım hepsi dolu çıkar ve döllenirler. En önemlisi bu...
5. güne giden bol bol embriyolarımız olsun dua edelim. :)
İçtim öğleden sonra az önce sonucunu gördüm çok şükürMaydanoz suyu iç
Kuzum evet bende inanıyorum söylediklerin çok normal bende heralde elim ayağım tutmaz . Bugün bile eşimi aramışlar. Dün kan verdim hemşirem dediki biz sizi bir problem olursa iptal durumu felan ararız . Bugünde aramışlar aklım çıktı . Pasaport numarası için miş meğerEvet canım ya ilk beni alacaklar 15 dk lık işlem ilkinde hiç ağrım olmamıştı normal hayata dönmüştüm ama o ertesi gün aradıklarında kalbim çıkacaktı kaçı döllendi haberinde
Hayırlı olsun canımİçtim öğleden sonra az önce sonucunu gördüm çok şüküryarın sabah bende tedavi için bismillah diyorum Allah'ın izniyle
Ay cok fena döllendı mı döllenmedımj kacıncı gune gıdıcek ıns dedıgın gıbı hepımızın 4 5 aaa kalıte 3. 5.gun embrıyomuz olurKuzum evet bende inanıyorum söylediklerin çok normal bende heralde elim ayağım tutmaz . Bugün bile eşimi aramışlar. Dün kan verdim hemşirem dediki biz sizi bir problem olursa iptal durumu felan ararız . Bugünde aramışlar aklım çıktı . Pasaport numarası için miş meğer10 yaş yaşlandım onu nasıl bekliycem aceba hiç bilmiyorum . off inşallah 4/5 tanene aaa kalite olur .
Kuzum doktorum bende 3 . Gün istemiyor olursa 5. Gün istedi . Üstüne çok bastı kesinlikle 5 ci gün olacak diyeAy cok fena döllendı mı döllenmedımj kacıncı gune gıdıcek ıns dedıgın gıbı hepımızın 4 5 aaa kalıte 3. 5.gun embrıyomuz olur
Ins olırsa cnm 5 e gıdemezsek napcaz ıns gıderler duzgunce kalıtelı olurlar cnm yarın toplanınca yumurta 5.gun pazarmı pazartesımıKuzum doktorum bende 3 . Gün istemiyor olursa 5. Gün istedi . Üstüne çok bastı kesinlikle 5 ci gün olacak diye
Kalmazsa transfer olmaz . Mağlesef yapacak bişey yok . Erkek infertilesi olduğu için ben 5. Ci embriosu kullanacağım inşallah dedi umarım gider 5. Ci güneIns olırsa cnm 5 e gıdemezsek napcaz ıns gıderler duzgunce kalıtelı olurlar cnm yarın toplanınca yumurta 5.gun pazarmı pazartesımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?