• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Sen hiç merak etme canım olur inşallah ♥ 5 ci gün emrioların bol olsun 😬! Buda benim kafama takılan birşey canım pehriz süresi felan varmı spermioğramdaki gibi ? Adam 3 hafta nerdeyse yapmadan dolu gelicek 🙄 saçma olur bence onu bi soracam doktoruma
cnm benim doktorum son kontrolde söylemişti eşime. şu günden sonra perhiz diye. o bilgiyi verir size.

Oncelikle hayirli olsuun ,atlatmissiniz😊hic endiselenmeyin , toplamda 4 yumurta veren de var yinede saglikli 1 Tane bile olmasi yeter. Ayrica esinizdeki ornekten , milyonlarla ifade ediler bi rakam var . Operasyonla sperm aranan ve bulunan 200 adetle bile dollenen melegine kavusan ornekler var. Bence cok basarili bir surec olacak 😊 guzel haberlerinizi bekliyoruz artik
Cok moralım bozuldu cnm ya aksılık 300 400 mılyon olcaktı dusunce ıkıncıde 13 mılyon cıktı gene

Senın 8 ımı dolu cnm benımde 7 sı dolu coktı kanamanız varmı benım hafıf sılınce gelıyo
Dolu mu boş mu bilmiyorum canım benim kanamam yok hastanede hemşire hem idararıma baktı hem de peçeteyle sil dedi bi sorun yok dedi çok şükür kanama olmadı kırmızı aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yokmuş

Dolu mu boş mu bilmiyorum canım benim kanamam yok hastanede hemşire hem idararıma baktı hem de peçeteyle sil dedi bi sorun yok dedi çok şükür kanama olmadı kırmızı aktif kanama olmadığı sürece sıkıntı yokmuş
Benımde hafıf sılınce gelıyo kanamam2 3!gun kanama olabılır hafıf dedıler sonucta delıp topladılar yumurtaları sılınce ıdrardan sonra gelıyo cok az benımde soylemedılermı sız dolumu bosmu ılgınc bana 11 yumurtanın 7 sı dolu cıktı ddler

Benımde hafıf sılınce gelıyo kanamam2 3!gun kanama olabılır hafıf dedıler sonucta delıp topladılar yumurtaları sılınce ıdrardan sonra gelıyo cok az benımde soylemedılermı sız dolumu bosmu ılgınc bana 11 yumurtanın 7 sı dolu cıktı ddler
Aynı gün mü söylediler bana demediler ya

benim de opu sonucum 20 yumurta toplanmış. ayılamadım bi türlü ama.hala uykulu gözlerle geziyorum. tansiyomu ateşimi ölçtüler uyandıgımda cok üşüyodum çünkü. yarın embriyolarımın bilgisi verilecek. hemen biyopsiye gidecek benimkiler. sağlıklı sonuç olursa transfere öyle hazırlayacaklar. az az kanamam var. ağrılarım hala var. derin derin uyumak istiyorum.

benim de opu sonucum 20 yumurta toplanmış. ayılamadım bi türlü ama.hala uykulu gözlerle geziyorum. tansiyomu ateşimi ölçtüler uyandıgımda cok üşüyodum çünkü. yarın embriyolarımın bilgisi verilecek. hemen biyopsiye gidecek benimkiler. sağlıklı sonuç olursa transfere öyle hazırlayacaklar. az az kanamam var. ağrılarım hala var. derin derin uyumak istiyorum.
Benım kanama gectı cnm bıkac saat cok az oldu agrımda gectı senın baya toplanmıs hepımızın saglıklı embrıyoları olsun ıns

Geçmiş olsun döllenen çok yumurtan olsun devamında

Back