• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kuzum evet bende inanıyorum söylediklerin çok normal bende heralde elim ayağım tutmaz . Bugün bile eşimi aramışlar. Dün kan verdim hemşirem dediki biz sizi bir problem olursa iptal durumu felan ararız . Bugünde aramışlar aklım çıktı . Pasaport numarası için miş meğer 😬 10 yaş yaşlandım onu nasıl bekliycem aceba hiç bilmiyorum . 😌 off inşallah 4/5 tanene aaa kalite olur .
Canım benim ya 😂

Bende de oluyordu. Özellikle cetrotide yaptığımda. Prospektüsünü okumuştum normalmiş.
Tamam canım sağol içimi rahatlattın birde ben ikidir sol tarafa vuruyorum değiştirsemmi sağ tarafada etki ediyomudur ! Yönünü değiştirsemmi

Tamam canım sağol içimi rahatlattın birde ben ikidir sol tarafa vuruyorum değiştirsemmi sağ tarafada etki ediyomudur ! Yönünü değiştirsemmi
Sağ sol hiç farketmez canın nasıl isterse öyle yapabilirsin. Ben gonalf i sağa yaptıysam merional i sola tarafa yaptım. Eşit gitmeye çalıştım hep.

10 yumurta saydı doktor. 6 tanesi olgun duruyor diğerleri daha küçükçeydi 2 gün önceki son kontrolümde.
Havuz yapabiliriz dedi ama Allah yüzümüze baksa da Nisan ayında transfer olsa embriyolarım yaşasa diyorum bu sefer.
Karışık duygular... Hayırlısı deyip geçmekte fayda var sanırım. Amin canım Allah hepimize hayırlı güzel mutlu haberler nasip etsin.
Senin nasıl gidiyor?
Ben yarin Opu olucam , son kontrolumde sag yumurtalikta gelisim yavasti ama hizlandigini gordu dr .Begendim bunu dedi, dun gece catlatma ignesini vurduk ama belik ve sirtim okadar agriyor ki .Ayakta kalsam biraz kopacakmis gibi hissediyorum .Bu arada calisiyorum , ögretmenim .Elimden geldigi kadar dayaniyorum. Nolur dualarinizi esirgemeyin, opu dan saglikli guzel yumurtalar gelsin , artik embriyolarimizi konusalim ❤😊

Ben yarin Opu olucam , son kontrolumde sag yumurtalikta gelisim yavasti ama hizlandigini gordu dr .Begendim bunu dedi, dun gece catlatma ignesini vurduk ama belik ve sirtim okadar agriyor ki .Ayakta kalsam biraz kopacakmis gibi hissediyorum .Bu arada calisiyorum , ögretmenim .Elimden geldigi kadar dayaniyorum. Nolur dualarinizi esirgemeyin, opu dan saglikli guzel yumurtalar gelsin , artik embriyolarimizi konusalim ❤😊
Dayan az kaldı... son 1.:KK200:
Benim de kasıklarım koptu artık. Baya sıkıntı yaptı. Saat 11.30 gibi OPU ya alınacağım. Nolur bol bol dua edelim birbirimize :KK200::nazar::anne:

Dayan az kaldı... son 1.:KK200:
Benim de kasıklarım koptu artık. Baya sıkıntı yaptı. Saat 11.30 gibi OPU ya alınacağım. Nolur bol bol dua edelim birbirimize :KK200::nazar::anne:

Kizlar ikinize de simdiden gecmis olsun, guzel haberleri bekliyoruz, dualar sizinle.

Gece benim de çok kasık ağrım ve gaz sikayetim oldu. Hiç uyutmadı bitecek bugünler de geçecek 😍

Kizlar ikinize de simdiden gecmis olsun, guzel haberleri bekliyoruz, dualar sizinle.

Gece benim de çok kasık ağrım ve gaz sikayetim oldu. Hiç uyutmadı bitecek bugünler de geçecek 😍
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️
Senin durumun nedir? OPU ne zaman?

Mıkrocip yontemıyle yaptırıcaz kızlar bızde karar verdık ıslem ıcın beklıyıruk bu sekıl yaptıran varmı

Back