Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Geç olsun da yeter ki güzel haberler gelsin 32 yaşındayım ilk denememiz. Sen kaç yasindasin

Amin canim benim ınsalalh çok dua ediyorm şimdi anlıyorum seni gerçekten o kaç gün ne çektiğini allah'ım güzel haberler almayı nasip etsin hepimize
Kuzum bende 5 ci günde laboratuvar’dan aradıklarında prk umutlu konuşmadılardı . Yaşınız genç umut vaadetmeyen embrioyu dondursakta birşey elde etmeyiz gibi . Hatta dedimki şuan 6 cı günü beklemek ozaman can çıkmadıkca umut kesilmez. Doktorumda aynen öyle demişti çok ağladım çok yıprandım ama rabbim birtane 5bc kalitesinde blast nasip etti Sabr dua herşeyin başı dua .. rabbim seninde emeklerini boşa çıkarmasın arkadaşım ben burdayım istediğinde yaz bana

Çok saol canım benim tanimadan bana çok destek oldun allah razi olsun senden rabbim Senin de emeklerini boşa çıkarmadım senin transferin ne zman

Çok saol canım benim tanimadan bana çok destek oldun allah razi olsun senden rabbim Senin de emeklerini boşa çıkarmadım senin transferin ne zman
Kuzum herzaman inşallah evlatlarımızıda böyle konuşacağız sen üzülme sabrla yarını bekle bakalım ..transfes ne zaman bilmiyorz canım normalde mayısta başlıyacaktık rahim dinlendirip ama virus nedenşyle girş çıkışlar kapandı doktorumda stresli ortam varken transfer istemedi hastalık riski azaldığında yapalım dedi . O biraz garantici sakin olsun istiyor herşey sen ne zamana düşündün ?

Insalalh canim Benim kesin sonuç olursa mayis ta demişti canım ama suan belli değil belli olsun bi ama mayıstaki transferlerin hepsi ıptal olmuş öyle dedi doktor

Benim transferim 20.03 oldu bugün 8. Günüm bekliyorum.Hiç belirti hissetmiyorum acaba sizde belirti oldumu Allah kucağınıza da almayı nasip etsin
Canım benim güzel dileklerin için teşekkür ederim ama ben hamile değilim mağlesef. Benim blastım donduruldu ablası uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…