Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

merhabalar, korkmanıza gerek yok, eger uygunsuz bir durum olsa doktorunuz ertelerdi, gerekirse transferi daha sonraki zamanlarda yaparlar...

Günaydınn Ben de bu sabah test yaptim, silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Transferin 9. Günündeyim pazartesi kan testi yaptıracam
kacinci gun embiriyosu vede tazemi dondurulmusmu çatlatma ignesi vurdunmu bilmiyorum eger vurduysan onun etkiside olabilir hani seni uzmek istemem insallah vardir

Üzülme birtanem kaçıncı gündesiniz ? Bize birtanesi yetecek sakin ol annesi
Kuzum bana dua eder misin bugünde eğer iyi giderse birini dondurcaklarm8s diğerleri gelişimi için takip etceklermis yine 6.gune kadar lütfen dua et , burdaki arkadaslarimindan da dua istiyorum bugün akşam dondurcaklar iyi giderse

Sabr güzelim dondururlar kesin 2 bilemedin 3 tane allahım hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin rabbim emeklerini boşa çıkarmasın Dualarım seninle

Sabr güzelim dondururlar kesin 2 bilemedin 3 tane allahım hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin rabbim emeklerini boşa çıkarmasın Dualarım seninle
Amin canim benim ınsalalh çok dua ediyorm şimdi anlıyorum seni gerçekten o kaç gün ne çektiğini allah'ım güzel haberler almayı nasip etsin hepimize

insallah senle evet banada dua edin genetikten temiz gelsinler sabirsizlikla bekliyorum hep hayatta bekliyorum herseye kaç yıldır evlat istiyodunuz
Amin inşallah sağlıkla gelirler, ne zaman belli olur?
Biz 2 yıldır istiyoruz eşime azosperm dendi sonra tek tük sperm çıktı. Bugünlere gelebilmek bizim için muziceydi.

Amin inşallah sağlıkla gelirler, ne zaman belli olur?
Biz 2 yıldır istiyoruz eşime azosperm dendi sonra tek tük sperm çıktı. Bugünlere gelebilmek bizim için muziceydi.
aminnn insallah gelsin 24.72 saatler arasinda sonuç cikiyomus ama bize ulasmasi 10 gunu bulur dedi doktor bide şu virusten dolayi geçte gelebilir hayirlisi olsun sizin için ne guzel demi o duyguyu yasamak Allah isteyen herkese nasip etsin çok sevindim senin adina cnm yaşın kaç bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…