Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya onada razıyız en azından en zoru bitseydi tedavini transfer kalsdada olur.yarın konuşucm bir açıklaması vardır herhalde.mrb cnm tedavini yaparlar transfer etmezler buyuk bi ihtimal ama yapmamalari lazim devlet aciklama yapti tupbebek merkezleri
yapmasin diye
Ben erteledim Cunku Su donemde risk almak istememMrb yarın tüp bebek tedavisine başlicam.doktorum aradım durumlardan dolayı erteleme varmı diye yok yarın gel dedi...korkuyorum hatamı yapıyorum acaba böyle bir dönemde başlamak.varmı sizdede bu dönemde başlayan.
3. Gun embiriyorsuydu dun yine test yaptirdim arttimi diye merak ettim 26.10 cikticnm çok herken yapmisin zaten 7ci gunde yavas yavas kana geciyo kacinci gun embiriyosuydu acaba
hayirlisi bence bekle bak artiyo stres yapma3. Gun embiriyorsuydu dun yine test yaptirdim arttimi diye merak ettim 26.10 cikti
aynn gidin bi konusun bencede nerde yaptiriyonuz sorun neydi sizinYa onada razıyız en azından en zoru bitseydi tedavini transfer kalsdada olur.yarın konuşucm bir açıklaması vardır herhalde.
kacinci gun embiriyosu vede tazemi dondurulmusmu çatlatma ignesi vurdunmu bilmiyorum eger vurduysan onun etkiside olabilir hani seni uzmek istemem insallah vardirGünaydınn Ben de bu sabah test yaptim, silik de olsa ikinci çizgiyi gördüm. Transferin 9. Günündeyim pazartesi kan testi yaptıracam
Kuzum bana dua eder misin bugünde eğer iyi giderse birini dondurcaklarm8s diğerleri gelişimi için takip etceklermis yine 6.gune kadar lütfen dua et , burdaki arkadaslarimindan da dua istiyorum bugün akşam dondurcaklar iyi giderseÜzülme birtanem kaçıncı gündesiniz ? Bize birtanesi yetecek sakin ol annesi
Sabr güzelim dondururlar kesin 2 bilemedin 3 tane allahım hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin rabbim emeklerini boşa çıkarmasın Dualarım seninleKuzum bana dua eder misin bugünde eğer iyi giderse birini dondurcaklarm8s diğerleri gelişimi için takip etceklermis yine 6.gune kadar lütfen dua et , burdaki arkadaslarimindan da dua istiyorum bugün akşam dondurcaklar iyi giderse
Amin canim benim ınsalalh çok dua ediyorm şimdi anlıyorum seni gerçekten o kaç gün ne çektiğini allah'ım güzel haberler almayı nasip etsin hepimizeSabr güzelim dondururlar kesin 2 bilemedin 3 tane allahım hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin rabbim emeklerini boşa çıkarmasın Dualarım seninle
5. Gün embriyosu taze transfer yapıldı. Çatlama iğnesi opudan önce vurmuştum inşallah ondan değildir ne diyeyimkacinci gun embiriyosu vede tazemi dondurulmusmu çatlatma ignesi vurdunmu bilmiyorum eger vurduysan onun etkiside olabilir hani seni uzmek istemem insallah vardir
insallah degildir cnm ne zaman çatlatma ignesini vurdun valla çok sevinirim hamile olursaniz umut olur burdakilerede5. Gün embriyosu taze transfer yapıldı. Çatlama iğnesi opudan önce vurmuştum inşallah ondan değildir ne diyeyim
12 martta vurmuştum canım iğneyi.insallah degildir cnm ne zaman çatlatma ignesini vurdun valla çok sevinirim hamile olursaniz umut olur burdakilerede
o zaman gecmistir etkisi cnm insallah bebegin senledir12 martta vurmuştum canım iğneyi.
Amin inşallah sen genetik test sonucunu bekliyordun değil mio zaman gecmistir etkisi cnm insallah bebegin senledir
insallah senle evet banada dua edin genetikten temiz gelsinler sabirsizlikla bekliyorum hep hayatta bekliyorum herseye kaç yıldır evlat istiyodunuzAmin inşallah sen genetik test sonucunu bekliyordun değil mi
Amin inşallah sağlıkla gelirler, ne zaman belli olur?insallah senle evet banada dua edin genetikten temiz gelsinler sabirsizlikla bekliyorum hep hayatta bekliyorum herseye kaç yıldır evlat istiyodunuz
aminnn insallah gelsin 24.72 saatler arasinda sonuç cikiyomus ama bize ulasmasi 10 gunu bulur dedi doktor bide şu virusten dolayi geçte gelebilir hayirlisi olsun sizin için ne guzel demi o duyguyu yasamak Allah isteyen herkese nasip etsin çok sevindim senin adina cnm yaşın kaç bu aradaAmin inşallah sağlıkla gelirler, ne zaman belli olur?
Biz 2 yıldır istiyoruz eşime azosperm dendi sonra tek tük sperm çıktı. Bugünlere gelebilmek bizim için muziceydi.