- 1 Şubat 2020
- 27
- 13
- 3
- 29
Transfer ne zaman yapıldı
Benim transferim 20.03 oldu bugün 8. Günüm bekliyorum.Hiç belirti hissetmiyorum acaba sizde belirti oldumu Allah kucağınıza da almayı nasip etsin
Kuzum tek blast kaldı benimAllah söyletti o zaman uyanacak bebişlerin
Canım belirti arama herkezde farklı oluyo bazısı adet olucakmış gibi oluyomuş bazısı farklıBugün 14 gün oldu
Canım belirti arama herkezde farklı oluyo bazısı adet olucakmış gibi oluyomuş bazısı farklı
Kuzum tek blast kaldı benimçok zor günler geçirdim o bile kalmıyacaktı az kalsın . İnşallah kalan tek blastım bana sıkı sıkı tutunur canım ağzın bal yesin ♥ ne güzel konuştun
İnşallah canım benimInşallah en kısa zaman da sende güzel haberlerini bizimle paylaşırsın
İnşallah canım beniminşallah rabbim isteyen herkeze nasip etsin zor zamanlardan geçen güçlü anne adaylarıyız.
hosgeldin cnm bursada siz nerde tupbebek yaptiriyonSiz nerde Tüp bebek yaptırıyorsunuz
Rabbim hayırlı sonuçlar versin canım . Ne zor süreçlerden geçiyoruzKızlar benimde pazartesi yumurtalarım toplandı 7 tane ama 6sı kaliteli çıktı yumurtaların 6sınıda döllemişler ve 2 tanesi emriyo oluştu ama 1 taneside bozulmuş transfere kadar 1 tek kaliteli emriyom vardı onuda perşembe trasfer yaptılar çok düzgündü emriyom bir sürü ilaç verdi doktor colaspirin verdi pregastanı günde 4 de çıkardı enfeksiyon önleyici hap verdi 7 gün kullanıcam onuda hormon iğnesi verdi onuda bugün vurdum yani cumartesi ayın 30na randevum var hormon için kan vericem ayın 30dada çatlama iğnesinin yarısını vuracakmışım nisanın 9 da beta hcg kandan bakıdanlar gebeliğe raporşuyum evdeyim rabbim inşallah hepimizin dileklerini kabul eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?