Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kızlar benimde pazartesi yumurtalarım toplandı 7 tane ama 6sı kaliteli çıktı yumurtaların 6sınıda döllemişler ve 2 tanesi emriyo oluştu ama 1 taneside bozulmuş transfere kadar 1 tek kaliteli emriyom vardı onuda perşembe trasfer yaptılar çok düzgündü emriyom bir sürü ilaç verdi doktor colaspirin verdi pregastanı günde 4 de çıkardı enfeksiyon önleyici hap verdi 7 gün kullanıcam onuda hormon iğnesi verdi onuda bugün vurdum yani cumartesi ayın 30na randevum var hormon için kan vericem ayın 30dada çatlama iğnesinin yarısını vuracakmışım nisanın 9 da beta hcg kandan bakıdanlar gebeliğe raporşuyum evdeyim rabbim inşallah hepimizin dileklerini kabul eder

Kızlarrr benim eşimde oligoastenospermi var o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz ama şimdi su virüsten dolayı şehir dışı seyahat de yasaklandı biz de Isparta’dan Antalya’ya gidip geleceğiz süreç uzar da baslayamazwak eşimin iyice sperm değerleri düşer diye çok korkuyorum olmaz herhalde dimi

Rabbim hayırlı sonuçlar versin canım . Ne zor süreçlerden geçiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…