Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

moralini bozma rabbim yeterki ol desin herturlu can veriri sukur edelim inan LadyNurr gozunun önüne al suan bitaneye hepimiz sukur ediyoz ilerlicekler
Kesinlikle bak benim gibi bir örnek var kız iki gün delirdim şimdi allahıma bin şükür blast ‘ım var birtane rabbim nasip ederse tek taneyle edecek canını sıkma

Mart ayı değil ama nisan da benimde başlayacak tüp bebek her şey güzel gider insaAllah bu konuda pek bilgim yok araştırma asamasindayim :)
Hakinizda hayirlsi olsun inşallah biz tedavi olduk çok sıkıntılar geçirdik lâkin çok şükür sunucumuz aldık rabbim herkese nasip etsin inşallah

kızlar beni şimdi aradılar 4. günü 3 tane embriyom istenen düzeyde gelişmiş yarın hastanenin tüp bebek bölümnü kapatabilirlermiş oyüzden bugünden dondurcaklar. yani ileriki aylarda transferler başladığı zaman 4. günü embriyosu transfer edicekler dimi?

Hayırlı uğurlu olsun canım aynen öyle olacak

Hadi hayirlisi olsun cnm hakkinda insallah guzel sonuclarla alirsin diger aylarda

5 ci gün mü olsun istiyordun aslında bekletilseler daha iyi olurdu ama vardır bi bildikleri . Kuzum kaliteleri nedir ? Sordunmu ? Çözülünce bir gün daha bekliyeyor kuzum .
virüsten dolayı labaratuvar kapanabilirmiş oyüzden şansıma . Kalite olarak bir derece vermediler ama 3 tane istenen kalitede dedi bende soramadım :S canım 1 gün bekletiyolarya çözdükten sonra 5. gün olmuyor dimi şaşırdım şimdi

Mrb yarın tüp bebek tedavisine başlicam.doktorum aradım durumlardan dolayı erteleme varmı diye yok yarın gel dedi...korkuyorum hatamı yapıyorum acaba böyle bir dönemde başlamak.varmı sizdede bu dönemde başlayan.

mrb cnm tedavini yaparlar transfer etmezler buyuk bi ihtimal ama yapmamalari lazim devlet aciklama yapti tupbebek merkezleri yapmasin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…