Üzülme birtanem kaçıncı gündesiniz ? Bize birtanesi yetecek sakin ol annesiCanım 5 embiroyodan sadece bi tanesi iyi gidiyomus diğerlerinin gelişimi yavasmis çok kötüyüm
Bugün 3.gün daha 5.gune kadar gitmesini beklicrkelr digerlerininkini takip ediyoruz belki sonradan gelişim gösterir dedilerÜzülme birtanem kaçıncı gündesiniz ? Bize birtanesi yetecek sakin ol annesi
Kesinlikle ötle çok sonradan gelişim oluyor sıkma canını.sen dua et kuzumBugün 3.gün daha 5.gune kadar gitmesini beklicrkelr digerlerininkini takip ediyoruz belki sonradan gelişim gösterir dediler
moralini bozma rabbim yeterki ol desin herturlu can veriri sukur edelim inanCanım 5 embiroyodan sadece bi tanesi iyi gidiyomus diğerlerinin gelişimi yavasmis çok kötüyüm
Saol kuzum ❤Kesinlikle ötle çok sonradan gelişim oluyor sıkma canını.sen dua et kuzum ♥
Kesinlikle bak benim gibi bir örnek var kız iki gün delirdim şimdi allahıma bin şükür blast ‘ım var birtane rabbim nasip ederse tek taneyle edecek canını sıkmamoralini bozma rabbim yeterki ol desin herturlu can veriri sukur edelim inanLadyNurr gozunun önüne al suan bitaneye hepimiz sukur ediyoz ilerlicekler
Saol canimmoralini bozma rabbim yeterki ol desin herturlu can veriri sukur edelim inanLadyNurr gozunun önüne al suan bitaneye hepimiz sukur ediyoz ilerlicekler
sende sağol cnm ❤Saol canim
Iyiki varsınız yaa sizlerle konuşmak çok iyi geliyo❤❤Kesinlikle bak benim gibi bir örnek var kız iki gün delirdim şimdi allahıma bin şükür blast ‘ım var birtane rabbim nasip ederse tek taneyle edecek canını sıkma
Hakinizda hayirlsi olsun inşallah biz tedavi olduk çok sıkıntılar geçirdik lâkin çok şükür sunucumuz aldık rabbim herkese nasip etsin inşallahMart ayı değil ama nisan da benimde başlayacak tüp bebek her şey güzel gider insaAllah bu konuda pek bilgim yok araştırma asamasindayim :)
Hayırlı uğurlu olsun canımkızlar beni şimdi aradılar 4. günü 3 tane embriyom istenen düzeyde gelişmiş yarın hastanenin tüp bebek bölümnü kapatabilirlermiş oyüzden bugünden dondurcaklar. yani ileriki aylarda transferler başladığı zaman 4. günü embriyosu transfer edicekler dimi?
Keşke çözülünce 1 gün daha bekleselerdi:)Hayırlı uğurlu olsun canımaynen öyle olacak
5 ci gün mü olsun istiyordun aslında bekletilseler daha iyi olurdu ama vardır bi bildikleri . Kuzum kaliteleri nedir ? Sordunmu ? Çözülünce bir gün daha bekliyeyor kuzum .Keşke çözülünce 1 gün daha bekleselerdi:)
Hadi hayirlisi olsun cnm hakkinda insallah guzel sonuclarla alirsin diger aylardakızlar beni şimdi aradılar 4. günü 3 tane embriyom istenen düzeyde gelişmiş yarın hastanenin tüp bebek bölümnü kapatabilirlermiş oyüzden bugünden dondurcaklar. yani ileriki aylarda transferler başladığı zaman 4. günü embriyosu transfer edicekler dimi?
İnşallah çok teşekkür ederimHadi hayirlisi olsun cnm hakkinda insallah guzel sonuclarla alirsin diger aylarda
virüsten dolayı labaratuvar kapanabilirmiş oyüzden şansıma . Kalite olarak bir derece vermediler ama 3 tane istenen kalitede dedi bende soramadım :S canım 1 gün bekletiyolarya çözdükten sonra 5. gün olmuyor dimi şaşırdım şimdi5 ci gün mü olsun istiyordun aslında bekletilseler daha iyi olurdu ama vardır bi bildikleri . Kuzum kaliteleri nedir ? Sordunmu ? Çözülünce bir gün daha bekliyeyor kuzum .
canım transfer ne zaman olacak sanaKesinlikle bak benim gibi bir örnek var kız iki gün delirdim şimdi allahıma bin şükür blast ‘ım var birtane rabbim nasip ederse tek taneyle edecek canını sıkma
mrb cnm tedavini yaparlar transfer etmezler buyuk bi ihtimal ama yapmamalari lazim devlet aciklama yapti tupbebek merkezleri yapmasin diyeMrb yarın tüp bebek tedavisine başlicam.doktorum aradım durumlardan dolayı erteleme varmı diye yok yarın gel dedi...korkuyorum hatamı yapıyorum acaba böyle bir dönemde başlamak.varmı sizdede bu dönemde başlayan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?