Kuzum bizimde sebep buydu biliyorsun sayımız değişmedi 6 ay içinde korkma allahın izniyle birşeycik olmazKızlarrr benim eşimde oligoastenospermi var o yüzden tüp bebek yaptırıyoruz ama şimdi su virüsten dolayı şehir dışı seyahat de yasaklandı biz de Isparta’dan Antalya’ya gidip geleceğiz süreç uzar da baslayamazwak eşimin iyice sperm değerleri düşer diye çok korkuyorum olmaz herhalde dimi
İlk testle ikinci test arasında fark olunca korktum kuzum ya içim içimi yiyorKuzum bizimde sebep buydu biliyorsun sayımız değişmedi 6 ay içinde korkma allahın izniyle birşeycik olmaz
2. Denemem dondurulmuş embriyo sebepsiz inf. Bahçeci cem çelik 5. Gün 5ab transfer edilecekCanım allah hayırlı uğurlu etsin nasıl hazırlandın transfere ? Nerde yaptırıyosun ? Embrio kaliten ne canım
Ankara Başkent Hastanesihosgeldin cnm bursada siz nerde tupbebek yaptiriyon
Bahçeci hastası olmana sevindim canım bende sabri cav kaytar hastasıyım çok memmunum doktorumdan . Bizimki şiddetli erkek faktörü2. Denemem dondurulmuş embriyo sebepsiz inf. Bahçeci cem çelik 5. Gün 5ab transfer edilecekÖzel bir şey yapmıyorum kahve vs içmiyorum sadece .. çok relax'ım bakalım ne olacak
hayirlisi olsun canım inşallahhh guzel pozitif sonuc alirsin Allah herkesin gönlüne göre versin2. Denemem dondurulmuş embriyo sebepsiz inf. Bahçeci cem çelik 5. Gün 5ab transfer edilecekÖzel bir şey yapmıyorum kahve vs içmiyorum sadece .. çok relax'ım bakalım ne olacak
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursunBahçeci hastası olmana sevindim canım bende sabri cav kaytar hastasıyım çok memmunum doktorumdan . Bizimki şiddetli erkek faktörürabbim ol derse olur canım vardır bundada bir hayır
Canım aradılar bugün 2embriyomu dondurcaklarmis şimdi 5.gun embriyosu ikiside bir tane beklerken 2 tane oldu çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamamSabr güzelim dondururlar kesin 2 bilemedin 3 tane allahım hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin rabbim emeklerini boşa çıkarmasınDualarım seninle
ne guzell insallah ikiside sana evlat olurlar uzulmeyin hep dua edin en buyuk ilacimiz duadir yeterki rabbim ol desinCanım aradılar bugün 2embriyomu dondurcaklarmis şimdi 5.gun embriyosu ikiside bir tane beklerken 2 tane oldu çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam
Bak ben demiştim sana kuzum sabr dua .. kaliteleri neymiş minnakların ?Canım aradılar bugün 2embriyomu dondurcaklarmis şimdi 5.gun embriyosu ikiside bir tane beklerken 2 tane oldu çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam
Kuzum dondurunca mesaj gelcekmis orda yazıcakmis kaliteleri eşim konuştu sormamış kalitesini ben bidaha konustum dondurcaz birazdan mesaj gelicek orda yazar dediler bende onu merak ediyorumBak ben demiştim sana kuzum sabr dua .. kaliteleri neymiş minnakların ?
Bak ben demiştim sana kuzum sabr dua .. kaliteleri neymiş minnakların ?
İnşallah3. Denemem
Kuzum yumurta toplamadan sonra ne zman adet gördün benim 1 hafta olcak yarın hala yokBak ben demiştim sana kuzum sabr dua .. kaliteleri neymiş minnakların ?
Canım ben 5 ‘ci gün de oldum ama doktorum zaten ilk 10 gün içinde olur diyor normaldir bekle bakalım .. sadece aşırı kanama oluyor korkma endişe yapma dedi doktorum öylede oldu çok çok fazla adet gördüm normal kanamama bakaraktanKuzum yumurta toplamadan sonra ne zman adet gördün benim 1 hafta olcak yarın hala yok
Tmm canım benim saolCanım ben 5 ‘ci gün de oldum ama doktorum zaten ilk 10 gün içinde olur diyor normaldir bekle bakalım .. sadece aşırı kanama oluyor korkma endişe yapma dedi doktorum öylede oldu çok çok fazla adet gördüm normal kanamama bakaraktan
Oyyy kuzum allahım sağlıkla ilerletsin kuzumm.. nasıl güzeldir o an allahım nasip et11. Gun kan testi sonucum 75.9 çiktidoktorum gayet guzel iki gun sonra artışa bakalım dedi. Kızlar donup kaldım sanki hiç birşey hissedemiyorum
Inşallah sağlıkla ilerler canım, en kısa zamanda sana da nasip etsin AllahımOyyy kuzum allahım sağlıkla ilerletsin kuzumm.. nasıl güzeldir o an allahım nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?