Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kuzum bizimde sebep buydu biliyorsun sayımız değişmedi 6 ay içinde korkma allahın izniyle birşeycik olmaz

Canım allah hayırlı uğurlu etsin nasıl hazırlandın transfere ? Nerde yaptırıyosun ? Embrio kaliten ne canım
2. Denemem dondurulmuş embriyo sebepsiz inf. Bahçeci cem çelik 5. Gün 5ab transfer edilecek Özel bir şey yapmıyorum kahve vs içmiyorum sadece .. çok relax'ım bakalım ne olacak

2. Denemem dondurulmuş embriyo sebepsiz inf. Bahçeci cem çelik 5. Gün 5ab transfer edilecek Özel bir şey yapmıyorum kahve vs içmiyorum sadece .. çok relax'ım bakalım ne olacak
Bahçeci hastası olmana sevindim canım bende sabri cav kaytar hastasıyım çok memmunum doktorumdan . Bizimki şiddetli erkek faktörü rabbim ol derse olur canım vardır bundada bir hayır

hayirlisi olsun canım inşallahhh guzel pozitif sonuc alirsin Allah herkesin gönlüne göre versin

Bahçeci hastası olmana sevindim canım bende sabri cav kaytar hastasıyım çok memmunum doktorumdan . Bizimki şiddetli erkek faktörü rabbim ol derse olur canım vardır bundada bir hayır
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun Dediğin gibi Ol der ve olur

Sabr güzelim dondururlar kesin 2 bilemedin 3 tane allahım hayırlı sağlıklı evlat olmalarını nasip etsin rabbim emeklerini boşa çıkarmasın Dualarım seninle
Canım aradılar bugün 2embriyomu dondurcaklarmis şimdi 5.gun embriyosu ikiside bir tane beklerken 2 tane oldu çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam

Canım aradılar bugün 2embriyomu dondurcaklarmis şimdi 5.gun embriyosu ikiside bir tane beklerken 2 tane oldu çok sevindim nasıl mutlu oldum anlatamam
ne guzell insallah ikiside sana evlat olurlar uzulmeyin hep dua edin en buyuk ilacimiz duadir yeterki rabbim ol desin çok sevindim

Bak ben demiştim sana kuzum sabr dua .. kaliteleri neymiş minnakların ?

Kuzum yumurta toplamadan sonra ne zman adet gördün benim 1 hafta olcak yarın hala yok
Canım ben 5 ‘ci gün de oldum ama doktorum zaten ilk 10 gün içinde olur diyor normaldir bekle bakalım .. sadece aşırı kanama oluyor korkma endişe yapma dedi doktorum öylede oldu çok çok fazla adet gördüm normal kanamama bakaraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…