üzme kendini allahin izniyle gitcek enaz 5 tanesi rahat ol balim❤❤İnşallah kuzum ya 5 tanesi iyi kalite dedi 3/5 de yeter yeterki devam etsinler
üzme kendini allahin izniyle gitcek enaz 5 tanesi rahat ol balim❤❤
rica ederim kuzum benim sen yeterki rahat ol sen stres yaparsan yavrularinda orda annemiz stres yapiyo derler ne kendi nede onlari sıkıntıya birakma evlatranin senle olcak balimdesteklerin için çok teşekkür ederim canım ya İçimi tahatlatıyosunuz
rica ederim kuzum benim sen yeterki rahat ol sen stres yaparsan yavrularinda orda annemiz stres yapiyo derler ne kendi nede onlari sıkıntıya birakma evlatranin senle olcak balim❤❤
Ben sana 5 demiştim :)Kizlar selam az önce aradılar bahçeciden . 9tanesinden 8 tanesi bugün’e gelmiş . Bir tanesi az önce gelişimini durdurdu dediama 8 de iyi bir rakam şimdi 5 ci güne gitme zamanı . Korkularım çok umutlarımda biraz olsun yeşerdintekrar .9’da8 kötü değil . 5 tanesi iyi kalite 3 tanesi bintık geriden geliyor dedi embiriologum .
3 gün dondursak 2 tanesini olmazmı dedim .
İstersem yapabiliceklerini ama bunun bana boşa umut vermek olacağını söyledi 5 ci günde kaç hücreli nasıl bölündü diye gözetim altında dondurup transfer etmek daha iyi diğer türlüsünhem sizin için hem bizim için boşa umut 8 tane iyi bir sayı 5 ci güne gidin derim ben ‘dedi çünki sperm sorunlu tüp bebek yaptırıyosunuz . Gözlemlememiz ilerde oluşacak kimsayal dış gebelik durumlarınıda en aza indirir dedi .
Senin kaçıncı gün embiryosu canımTest yapmadım canım korkuyorum ben de Çarşamba kan vercem bekliyorum
❤❤yaaa ben yerim onlarıı evet stres yok az kaldı
Canım benimki 5.gün donmuş embriyoSenin kaçıncı gün embiryosu canım
Sen yapsan varsa çıkar canımCanım benimki 5.gün donmuş embriyo
Benim negatif canım 9.gün olsa çıkardı yaza tekrar denerim donmuş yok bizim sil baştan maalesefM Muallimezzz canım senin kaçıncı günün ?
Kuzum sakın pes etme sen ilaçlsrın varsa devam et umutsuzlanma . 3 gün embriosu demi . Hiç üzülme kızın car hayırlısı olsun rabbim evladına uzun ömürler versin kardeşte gelir inşallahBenim negatif canım 9.gün olsa çıkardı yaza tekrar denerim donmuş yok bizim sil baştan maalesef
Canım çok şükür kızım var ben önce olmayana sonra bana nasip et Allahım dedim canım pes etmicem Allahın izniyle virüs bir gitsin yazın başlarım agustos gibi inşallah dualarım sizlerle senin transfer haziran da mı olacak canımKuzum sakın pes etme sen ilaçlsrın varsa devam et umutsuzlanma . 3 gün embriosu demi . Hiç üzülme kızın car hayırlısı olsun rabbim evladına uzun ömürler versin kardeşte gelir inşallah
Kuzum catlatma iğnesi vurulunca kan vermiş miydin lh hormonuyla progestana bakildi mi bakildiysa kaç cikmistiİnşallah kuzum ya 5 tanesi iyi kalite dedi 3/5 de yeter yeterki devam etsinler
Canım iyi düşün iyi olsun sıkma canını hiç ❤desteklerin için çok teşekkür ederim canım ya İçimi tahatlatıyosunuz
Canım benim yumoşlar 5 ci güne giderse allahın izniyle . Mayısta istiyodum ama doktorum herşey yolun giderse hastalık bitince yaparız dedi zor oluyo çünki şu durumda uçuşlar vsCanım çok şükür kızım var ben önce olmayana sonra bana nasip et Allahım dedim canım pes etmicem Allahın izniyle virüs bir gitsin yazın başlarım agustos gibi inşallah dualarım sizlerle senin transfer haziran da mı olacak canım
İnşallah canım benim İyi olucak ...Canım iyi düşün iyi olsun sıkma canını hiç ❤
Canım bisey sorabilir miyim sanaİnşallah canım benim İyi olucak ...
Anladım kuzum inşallah doğru zamanda olur gelir bebişinCanım benim yumoşlar 5 ci güne giderse allahın izniyle . Mayısta istiyodum ama doktorum herşey yolun giderse hastalık bitince yaparız dedi zor oluyo çünki şu durumda uçuşlar vs
Buyur tabiki ..Canım bisey sorabilir miyim sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?