Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

rica ederim kuzum benim sen yeterki rahat ol sen stres yaparsan yavrularinda orda annemiz stres yapiyo derler ne kendi nede onlari sıkıntıya birakma evlatranin senle olcak balim ❤❤
yaaa ben yerim onlarıı evet stres yok az kaldı

Ben sana 5 demiştim :)

Benim negatif canım 9.gün olsa çıkardı yaza tekrar denerim donmuş yok bizim sil baştan maalesef
Kuzum sakın pes etme sen ilaçlsrın varsa devam et umutsuzlanma . 3 gün embriosu demi . Hiç üzülme kızın car hayırlısı olsun rabbim evladına uzun ömürler versin kardeşte gelir inşallah

Kuzum sakın pes etme sen ilaçlsrın varsa devam et umutsuzlanma . 3 gün embriosu demi . Hiç üzülme kızın car hayırlısı olsun rabbim evladına uzun ömürler versin kardeşte gelir inşallah
Canım çok şükür kızım var ben önce olmayana sonra bana nasip et Allahım dedim canım pes etmicem Allahın izniyle virüs bir gitsin yazın başlarım agustos gibi inşallah dualarım sizlerle senin transfer haziran da mı olacak canım

Canım benim yumoşlar 5 ci güne giderse allahın izniyle . Mayısta istiyodum ama doktorum herşey yolun giderse hastalık bitince yaparız dedi zor oluyo çünki şu durumda uçuşlar vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…