Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Ne zaman haber vericekler kaçcı gün embriosu hedefte var ? Sen nasılsın canım çok geçmiş olsun ağrın sızın yok inşallah?
5 gun boyunca her gün arıcaz dediler kuzum iyiyim canim çok şükür benim hiç agrim olmadi histereskopide oldum ben aynı zamanda polip varmış bi kaç tane onları almış doktor saol canım

5 gun boyunca her gün arıcaz dediler kuzum iyiyim canim çok şükür benim hiç agrim olmadi histereskopide oldum ben aynı zamanda polip varmış bi kaç tane onları almış doktor saol canım
Seninkiler ne durumda canım donduruldu mu

İyi bari kuzum allaha şükür ağrın olmaması güzel bir haber bilmem haber bekliyorum nefesim kesiliyor uyuyamadım çok zor beklemek burda saat 6:54 daha uyandım bekliyorumki arasınlar

İyi bari kuzum allaha şükür ağrın olmaması güzel bir haber bilmem haber bekliyorum nefesim kesiliyor uyuyamadım çok zor beklemek burda saat 6:54 daha uyandım bekliyorumki arasınlar
Bende uyuyamadim canım bugün aricaklar ya döllenme oldu mu merak ediyor8m kaçta ararlar acaba

Banamı diyosun canım ? Benim embrioların bugün 3 günü çarşamba allah izin ederse 5 güne varacaz hala beklemedeyim yani
evet canım benimde pazartesi yumurtalarımı topladılar. ama 3. günü donduracaklarını söylediler 5 yumurta toplandı. acaba oyüzden mi 5. güne beklemiolar anlamadımki

evet canım benimde pazartesi yumurtalarımı topladılar. ama 3. günü donduracaklarını söylediler 5 yumurta toplandı. acaba oyüzden mi 5. güne beklemiolar anlamadımki
Bir arkadaşada 3 gün dondurdular az diye . Ama bahçeci az’da olsa 5 ci günü görmek için bekliyorlar . Başka klinikler riske atmıyor .

Bende uyuyamadim canım bugün aricaklar ya döllenme oldu mu merak ediyor8m kaçta ararlar acaba
Bilmiyorumki kuzum geçen beni şimdiye aramışlardı hala ses soluk yok güya biraz dalıyo giniyim ama sırf yumurta sperm döllenme o bu şu 1/2 vs saçma sapan rüyadayım nereme uyudumu anlamadım

Sana nedenini söylemedilermi canım bak bende merak ettim ?

Selam arkadaşlar . Bugün aradılar 5 ci günümüz ama dondurabileceğimiz embirio yok 8 taneside 5 güne gelmiş ama gebelik vaat etmiyor biz 6 cu günü bekliyeceğiz dediler . Dünyam başıma yıkıldı . Bu can çıkmadıkca umut kesilmez mantığı . Yarına bişey değişmiyecek biliyorum. benim bu hikayem burda son buldu . Canım yanıyor nefesimi toparlıyamıyorum . Çok zor . Sizin için en iyisini diliyorum allaha emanet olun inşallah güzel gebelik haberleri alırsınız .

Çok üzüldüm cabımyw of içim daraldı inanki diz gittiniz mi yurt dışına

Çok üzüldüm cabımyw of içim daraldı inanki diz gittiniz mi yurt dışına
Geldik . Evimizdeyiz
ben durmaksızın aradıklarından berri ağlıyorum hiç içim ferahlamadı hafiflemiyor bu . Çok zor . Ben hep çok güçlü olurdum herşeyim elimden alınmış gibi hissediyorum umutlarım emeklerim . Canım yanıyor

Çok iyi anlıyorum seni canım kim bilir o telefonu nasıl kalbin çarparak açtın her kelimesi ok gibi saplanan yüreğine güçlü ol demek zor ama vazgeçmek umutsuz olmak yok yurt dışında bu tedaviyi olma şansın yok mu canım

ama 5. güne kadar gittiyse kaliteli değilmidir. ben anlamadım. İnşallah yarın sizin için değişir ve dondurmak isterler 8 taneyse ben hala umutluyum sizin için dua edicem siz de dua edin lütfen

Uyuyamadım bile canım heycan korku herşey vardı sabah en son 6:40 uyandım bekledim çok zordu . Yaşınız genç biz size boşuna umut verip bi dünya ilaç kullanmayın diye umut vaatetmeyen bir embrio dondurmak istemiyoruz yarını bekleyelim dediler . Dünyam başıma yıkıldı .
taviki var 25 yaşımı doldurmam gerekiyor ama tüp bebekte türkiye daha iyi . O yüzden madem öyle en iyilerinden biri olsun dedik . Bahçeciyi seçtik . Yaptığımıza değisin diye. Tıp’ta türkiye çok çok daha ileride .

ama 5. güne kadar gittiyse kaliteli değilmidir. ben anlamadım. İnşallah yarın sizin için değişir ve dondurmak isterler 8 taneyse ben hala umutluyum sizin için dua edicem siz de dua edin lütfen
Çok teşekkür ederim canım .
Galiba 5 ci güne gitmesi yetmiyormuş bende yeni öğrendim . dualarınıza ihtiyacım var . Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor . Haber aldığımdan beri gözümden yaş durmadı içim yanıyor . Bunca emek zorluk . Stress

Anladım canım buraya git gel zor oluyor diye belki orada da şansınızı denersin iz diye düşündüm valla 53 yumurtadan inanmak cidden çok zor benim için bile

Anladım canım buraya git gel zor oluyor diye belki orada da şansınızı denersin iz diye düşündüm valla 53 yumurtadan inanmak cidden çok zor benim için bile
Evet onun zorluğuda ayrı zaten canım . Belki birkez daha denerim bahçecide aynı doktorumla sonra 3 kez burada sigortam yarısını karşılıyor o haklarımı kullanırım . Ama anlam veremiyorum beynim durdu . 5 güne gelmiş embiriolar neden dondurulmaz beleri eksik . Kafam allak bullak . Eşimi aradım söylemek için . Cevap veremedi sustu kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…