Insalalh canım benimKuzum asla öyle düşünme az değil 6sıda döllenir 3 güne gider inşallahLütfen canını sıkma
Ne zaman haber vericekler kaçcı gün embriosu hedefte var ? Sen nasılsın canımInsalalh canım benim
5 gun boyunca her gün arıcaz dediler kuzum iyiyim canim çok şükür benim hiç agrim olmadi histereskopide oldum ben aynı zamanda polip varmış bi kaç tane onları almış doktor saol canımNe zaman haber vericekler kaçcı gün embriosu hedefte var ? Sen nasılsın canımçok geçmiş olsun ağrın sızın yok inşallah?
Seninkiler ne durumda canım donduruldu mu5 gun boyunca her gün arıcaz dediler kuzum iyiyim canim çok şükür benim hiç agrim olmadi histereskopide oldum ben aynı zamanda polip varmış bi kaç tane onları almış doktor saol canım
İyi bari kuzum allaha şükür ağrın olmaması güzel bir haber5 gun boyunca her gün arıcaz dediler kuzum iyiyim canim çok şükür benim hiç agrim olmadi histereskopide oldum ben aynı zamanda polip varmış bi kaç tane onları almış doktor saol canım
Bende uyuyamadim canım bugün aricaklar ya döllenme oldu mu merak ediyor8m kaçta ararlar acabaİyi bari kuzum allaha şükür ağrın olmaması güzel bir haberbilmem haber bekliyorum nefesim kesiliyor uyuyamadım çok zor beklemek burda saat 6:54 daha uyandım bekliyorumki arasınlar
evet canım benimde pazartesi yumurtalarımı topladılar. ama 3. günü donduracaklarını söylediler 5 yumurta toplandı. acaba oyüzden mi 5. güne beklemiolar anlamadımkiBanamı diyosun canım ? Benim embrioların bugün 3 günü çarşamba allah izin ederse 5 güne varacazhala beklemedeyim yani
Bir arkadaşada 3 gün dondurdular az diye . Ama bahçeci az’da olsa 5 ci günü görmek için bekliyorlar . Başka klinikler riske atmıyor .evet canım benimde pazartesi yumurtalarımı topladılar. ama 3. günü donduracaklarını söylediler 5 yumurta toplandı. acaba oyüzden mi 5. güne beklemiolar anlamadımki
Bilmiyorumki kuzum geçen beni şimdiye aramışlardı hala ses soluk yok güya biraz dalıyo giniyim ama sırf yumurta sperm döllenme o bu şu 1/2 vs saçma sapan rüyadayım nereme uyudumu anlamadımBende uyuyamadim canım bugün aricaklar ya döllenme oldu mu merak ediyor8m kaçta ararlar acaba
Sana nedenini söylemedilermi canım bak bende merak ettim ?evet canım benimde pazartesi yumurtalarımı topladılar. ama 3. günü donduracaklarını söylediler 5 yumurta toplandı. acaba oyüzden mi 5. güne beklemiolar anlamadımki
Sana nedenini söylemedilermi canım bak bende merak ettim ?
[/QUOT
Canım narkozluydum dr konuşmaya geldiğinde birşeyde soramadım. Virüsten dolayı eşimide odaya almadılar anlamadık
Çok üzüldüm cabımyw of içim daraldı inankiSelam arkadaşlar . Bugün aradılar5 ci günümüz ama dondurabileceğimiz embirio yok 8 taneside 5 güne gelmiş ama gebelik vaat etmiyor biz 6 cu günü bekliyeceğiz dediler . Dünyam başıma yıkıldı . Bu can çıkmadıkca umut kesilmez mantığı . Yarına bişey değişmiyecek biliyorum. benim bu hikayem burda son buldu . Canım yanıyor nefesimi toparlıyamıyorum . Çok zor . Sizin için en iyisini diliyorum allaha emanet olun inşallah güzel gebelik haberleri alırsınız .
Geldik . EvimizdeyizÇok üzüldüm cabımyw of içim daraldı inankidiz gittiniz mi yurt dışına
Çok iyi anlıyorum seni canım kim bilir o telefonu nasıl kalbin çarparak açtın her kelimesi ok gibi saplanan yüreğine güçlü ol demek zor ama vazgeçmek umutsuz olmak yok yurt dışında bu tedaviyi olma şansın yok mu canımGeldik . Evimizdeyiz
ben durmaksızın aradıklarından berri ağlıyorum hiç içim ferahlamadı hafiflemiyor bu . Çok zor . Ben hep çok güçlü olurdum herşeyim elimden alınmış gibi hissediyorum umutlarım emeklerim . Canım yanıyor
ama 5. güne kadar gittiyse kaliteli değilmidir. ben anlamadım. İnşallah yarın sizin için değişir ve dondurmak isterler 8 taneyse ben hala umutluyum sizin için dua edicem siz de dua edin lütfenSelam arkadaşlar . Bugün aradılar5 ci günümüz ama dondurabileceğimiz embirio yok 8 taneside 5 güne gelmiş ama gebelik vaat etmiyor biz 6 cu günü bekliyeceğiz dediler . Dünyam başıma yıkıldı . Bu can çıkmadıkca umut kesilmez mantığı . Yarına bişey değişmiyecek biliyorum. benim bu hikayem burda son buldu . Canım yanıyor nefesimi toparlıyamıyorum . Çok zor . Sizin için en iyisini diliyorum allaha emanet olun inşallah güzel gebelik haberleri alırsınız .
Uyuyamadım bile canım heycan korku herşey vardı sabah en son 6:40 uyandım bekledim çok zordu . Yaşınız genç biz size boşuna umut verip bi dünya ilaç kullanmayın diye umut vaatetmeyen bir embrio dondurmak istemiyoruz yarını bekleyelim dediler . Dünyam başıma yıkıldı .Çok iyi anlıyorum seni canım kim bilir o telefonu nasıl kalbin çarparak açtın her kelimesi ok gibi saplanan yüreğine güçlü ol demek zor ama vazgeçmek umutsuz olmak yok yurt dışında bu tedaviyi olma şansın yok mu canım
Çok teşekkür ederim canım .ama 5. güne kadar gittiyse kaliteli değilmidir. ben anlamadım. İnşallah yarın sizin için değişir ve dondurmak isterler 8 taneyse ben hala umutluyum sizin için dua edicem siz de dua edin lütfen
Anladım canım buraya git gel zor oluyor diye belki orada da şansınızı denersin iz diye düşündüm valla 53 yumurtadan inanmak cidden çok zor benim için bileUyuyamadım bile canım heycan korku herşey vardı sabah en son 6:40 uyandım bekledim çok zordu . Yaşınız genç biz size boşuna umut verip bi dünya ilaç kullanmayın diye umut vaatetmeyen bir embrio dondurmak istemiyoruz yarını bekleyelim dediler . Dünyam başıma yıkıldı .
taviki var 25 yaşımı doldurmam gerekiyor ama tüp bebekte türkiye daha iyi . O yüzden madem öyle en iyilerinden biri olsun dedik . Bahçeciyi seçtik . Yaptığımıza değisin diye. Tıp’ta türkiye çok çok daha ileride .
Evet onun zorluğuda ayrı zaten canım . Belki birkez daha denerim bahçecide aynı doktorumla sonra 3 kez burada sigortam yarısını karşılıyor o haklarımı kullanırım . Ama anlam veremiyorum beynim durdu . 5 güne gelmiş embiriolar neden dondurulmaz beleri eksik . Kafam allak bullak . Eşimi aradım söylemek için . Cevap veremedi sustu kaldıAnladım canım buraya git gel zor oluyor diye belki orada da şansınızı denersin iz diye düşündüm valla 53 yumurtadan inanmak cidden çok zor benim için bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?