Yumurta toplamadan 1 gun önce kan testi yaptılar mı lh hormonu ve progesteronBuyur tabiki ..
Yok canım çarşamba gittimde yaptılar .. cuma günü opu öncesi yapmadılar . Aç gitmen gerekiyor saat 10/30 da seninde opu galiba demi ?Yumurta toplamadan 1 gun önce kan testi yaptılar mı lh hormonu ve progesteron
Yok 11.30 ta benim opuYok canım çarşamba gittimde yaptılar .. cuma günü opu öncesi yapmadılar . Aç gitmen gerekiyor saat 10/30 da seninde opu galiba demi ?
Hmm tam 36 cı satinde alıyolar seni 34 ile 36 saat içinde olsun derler zatenYok 11.30 ta benim opu
Evt canim 36 saatHmm tam 36 cı satinde alıyolar seni 34 ile 36 saat içinde olsun derler zaten
Hayırlısı olsun canımEvt canim 36 saat
Saol canimHayırlısı olsun canım
kaç tane transfer ettiler acabaCanım benimki 5.gün donmuş embriyo
Ben ananas yemedım soktırucu oldugu ıcın onermeyende var kabak çekirdeği havuc kuruyemıs meyve sebze yedımmtransfer olan arkadaşlar beslenmede nelere dikkat ettiniz. bu dönemde kabak çekirdeği, havuç suyu ve ananas öneriyorlar. sizin deneyimleriniz var mı
Bir tane transfer edildi. zaten ikinci denemem iki tane embriyomuz vardı biri negatif bunu da Çarşamba günü öğreneceğiz inşallah hayırlısıylakaç tane transfer ettiler acaba
inşallah güzel haber alırsın. benimde çarşamba günü transfer olacakBir tane transfer edildi. zaten ikinci denemem iki tane embriyomuz vardı biri negatif bunu da Çarşamba günü öğreneceğiz inşallah hayırlısıyla
Sizinde transferiniz ertelendinsanirim embryonuzu kacinci gunde dondurdular acaba ?Canım benim yumoşlar 5 ci güne giderse allahın izniyle . Mayısta istiyodum ama doktorum herşey yolun giderse hastalık bitince yaparız dedi zor oluyo çünki şu durumda uçuşlar vs
Banamı diyosun canım ? Benim embrioların bugün 3 günü çarşamba allah izin ederse 5 güne varacazSizinde transferiniz ertelendinsanirim embryonuzu kacinci gunde dondurdular acaba ?
inşallah canım saol rabbim sana da kolaylıklar versin inşallahinşallah güzel haber alırsın. benimde çarşamba günü transfer olacak
Canım sıkkın canım yumurta Toplama oldu 15 yumurta toplandı bunlardan sadece 6 tanesi olgunmusHmm tam 36 cı satinde alıyolar seni 34 ile 36 saat içinde olsun derler zaten
Kuzum olsun hiç moral bozma . Şimdi o kalanlar için bol bol dua et üzülmeCanım sıkkın canım yumurta Toplama oldu 15 yumurta toplandı bunlardan sadece 6 tanesi olgunmus
Insalalh iyi ilerler canım az değil mi sadece 6 tane dua ediyorm çok ama bunu beklemekte çok stresli olcak gibiKuzum olsun hiç moral bozma . Şimdi o kalanlar için bol bol dua et üzülmebize bir tanesi yetecek
Kuzum asla öyle düşünme az değil 6sıda döllenir 3 güne gider inşallahInsalalh iyi ilerler canım az değil mi sadece 6 tane dua ediyorm çok ama bunu beklemekte çok stresli olcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?