Yok kuzum bendede çok vardı akındı o prolaktin hormonumdanmış . Hangi çatlama iğnesini yapıcaksın gonapepty 0.1 mi ?Canım iğneyi bugün bıraktım artık 23.30 ta catlatma iğnemi vurucam ama çok akıntım gelmeye başladı yumurtlamami oluyo suan
Ama canım bende bugün başladı doktor ögleyin cetrotideyi vurun akşam da 23.30 da gonalptyi vurun dedi yoktu akinti şimdi çok fena akıntım var acaba kendilliginden mi çatladı ondan korktum Evt canim ondanYok kuzum bendede çok vardı akındı o prolaktin hormonumdanmış . Hangi çatlama iğnesini yapıcaksın gonapepty 0.1 mi ?
Yok canım kendiliğinden çatlamaz. Dr un hesap etmiştir. İçini ferah tut.Ama canım bende bugün başladı doktor ögleyin cetrotideyi vurun akşam da 23.30 da gonalptyi vurun dedi yoktu akinti şimdi çok fena akıntım var acaba kendilliginden mi çatladı ondan korktum Evt canim ondan
Yok canım eğer çatlasa adet olursun yumurtaların çatlaması demek adet başlaması demekAma canım bende bugün başladı doktor ögleyin cetrotideyi vurun akşam da 23.30 da gonalptyi vurun dedi yoktu akinti şimdi çok fena akıntım var acaba kendilliginden mi çatladı ondan korktum Evt canim ondan
Yok canım kendiliğinden çatlamaz. Dr un hesap etmiştir. Saol canim korktum böyle olunca
Evt canim 2 tane dedi yarım saat sonra vurucam ayy çok mu yakiyoYok canım eğer çatlasa adet olursun yumurtaların çatlaması demek adet başlaması demekonunla alakası yok o vucüttan vucüda fark yapar bende’de 3/4 gün çok yoğundu sonra olmadı o birazcık yakıyor cetrotide ve gonal f yapmadı ama biraz o yaktı yaparken yaptıktan iğne çıktıktan sonra hiç bişey kalmıyo ama 2 tanemi dedi
Kuzum bendede çok oluyordu afedersin yumurta akı gibi ne olduğu belirsiz doktoruma sordum bende senin gibi korktum oda aynen böyle dedi . Çatlasa kanamanız başlar o vücutta prolaktin hormonunun yükselmesinden dolayı yapıyor dedi . Çok değil canım dayanılmaz değilEvt canim 2 tane dedi yarım saat sonra vurucam ayy çok mu yakiyoo zman yumurtlamami oluyo ki ondan mi geliyo akinti acaba çok saol canım ya rahatladım biraz
cnm bence sen yanlis biliyon normal tedavi yapiyolarken doktorlar 14cu gun catlatma ignesi veriyolar normal yolla hamile kalmak için ama yumurta catliyo adet olunmuyoki kuzum döllenmesi için catliyoYok canım eğer çatlasa adet olursun yumurtaların çatlaması demek adet başlaması demekonunla alakası yok o vucüttan vucüda fark yapar bende’de 3/4 gün çok yoğundu sonra olmadı o birazcık yakıyor cetrotide ve gonal f yapmadı ama biraz o yaktı yaparken yaptıktan iğne çıktıktan sonra hiç bişey kalmıyo ama 2 tanemi dedi
Canım bende öyle biliyordum ama hatta yazılıda var doktorum başka bişey için sormuştum çatlasa zaten adetiniz başlar dedi . Sonra tekrar bu konuyla ilgili sordum yine aynısını dedi ben yanlış biliyo olabilirim ama doktorumun yanluş bildiğini düşünmüyorum belki farklı şeydir ikisi yani şu açıdan farklı diyorum . Tüp bebek sürecinde uyarıyoruz ya kullanılan ilaçlardan çatlama iğnesi olduktan 36 saat içinde topluyolar belki 40 cu saaatr adet başlıyacak anlatabildimmi bilmiyorumcnm bence sen yanlis biliyon normal tedavi yapiyolarken doktorlar 14cu gun catlatma ignesi veriyolar normal yolla hamile kalmak için ama yumurta catliyo adet olunmuyoki kuzum döllenmesi için catliyo
bilmiyorum ama bana mantiksiz geliyo dur bunu bi nette arastirayim kuzum senlik bisey degil doktorun öyle demisCanım bende öyle biliyordum ama hatta yazılıda var doktorum başka bişey için sormuştum çatlasa zaten adetiniz başlar dedi . Sonra tekrar bu konuyla ilgili sordum yine aynısını dedi ben yanlış biliyo olabilirim ama doktorumun yanluş bildiğini düşünmüyorum belki farklı şeydir ikisi yani şu açıdan farklı diyorum . Tüp bebek sürecinde uyarıyoruz ya kullanılan ilaçlardan çatlama iğnesi olduktan 36 saat içinde topluyolar belki 40 cu saaatr adet başlıyacak anlatabildimmi bilmiyorum
Çok fena yaktı ya bu iğne çok fenaymis cığrındımKuzum bendede çok oluyordu afedersin yumurta akı gibi ne olduğu belirsiz doktoruma sordum bende senin gibi korktum oda aynen böyle dedi . Çatlasa kanamanız başlar o vücutta prolaktin hormonunun yükselmesinden dolayı yapıyor dedi . Çok değil canım dayanılmaz değilbenim canım çok tatlıdır bakma bana acımaz sende belki ama sakın saatini geçirme bana ilaç anlatımda ard arda vur yerlerini belirle 2 dakika arayla yapım felan yapma dediler birini vurdun çıkardın hemen diğerini vur ben birini sağ birini sola yaptım zaten hazır olduğundan kolay
Demek tek tatlı canı olan ben değilmişim ben enekte ederken nefes almadım daha çok yanacak diyeÇok fena yaktı ya bu iğne çok fenaymis cığrındım
Kuzum şimdiye kadar hiç biri böyle yapmamıştı bu neymis bence herkeste acır bu eşim vurdu bana bağırınca oda korktu bisey oldu sandıDemek tek tatlı canı olan ben değilmişim ben enekte ederken nefes almadım daha çok yanacak diyeama bittikten hemen sonra geçiyor korkutmak istemedim yoksa benimde ikinciyi zor gözün yedi eşime kızdım ahahahh
Ay yok ben başkasına yaptıramazdım kendim yaparken acıyı okadar hissetmiyorum en azındanKuzum şimdiye kadar hiç biri böyle yapmamıştı bu neymis bence herkeste acır bu eşim vurdu bana bağırınca oda korktu bisey oldu sandı
Hayırlısı olsun dur bakalım daha erken canımm kanda belli olur umarım hersey hayırlısı olsun inşallahCanım bugün 8.gün 3.gün embiryosu idrar testi yaptım negatif
Sen yaptın mı test canımHayırlısı olsun dur bakalım daha erken canımm kanda belli olur umarım hersey hayırlısı olsun inşallah
Test yapmadım canım korkuyorum ben de Çarşamba kan vercem bekliyorumSen yaptın mı test canım
bak 8 de iyi cnm insallah hepsi beş güne giderr rahat ol stres yapmaKizlar selam az önce aradılar bahçeciden . 9tanesinden 8 tanesi bugün’e gelmiş . Bir tanesi az önce gelişimini durdurdu dediama 8 de iyi bir rakam şimdi 5 ci güne gitme zamanı . Korkularım çok umutlarımda biraz olsun yeşerdintekrar .9’da8 kötü değil . 5 tanesi iyi kalite 3 tanesi bintık geriden geliyor dedi embiriologum .
3 gün dondursak 2 tanesini olmazmı dedim .
İstersem yapabiliceklerini ama bunun bana boşa umut vermek olacağını söyledi 5 ci günde kaç hücreli nasıl bölündü diye gözetim altında dondurup transfer etmek daha iyi diğer türlüsünhem sizin için hem bizim için boşa umut 8 tane iyi bir sayı 5 ci güne gidin derim ben ‘dedi çünki sperm sorunlu tüp bebek yaptırıyosunuz . Gözlemlememiz ilerde oluşacak kimsayal dış gebelik durumlarınıda en aza indirir dedi .
İnşallah kuzum ya 5 tanesi iyi kalite dedi 3/5 de yeter yeterki devam etsinlerbak 8 de iyi cnm insallah hepsi beş güne giderr rahat ol stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?