• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Yumurta toplamadan 1 gun önce kan testi yaptılar mı lh hormonu ve progesteron
Yok canım çarşamba gittimde yaptılar .. cuma günü opu öncesi yapmadılar . Aç gitmen gerekiyor saat 10/30 da seninde opu galiba demi ?

transfer olan arkadaşlar beslenmede nelere dikkat ettiniz. bu dönemde kabak çekirdeği, havuç suyu ve ananas öneriyorlar. sizin deneyimleriniz var mı

transfer olan arkadaşlar beslenmede nelere dikkat ettiniz. bu dönemde kabak çekirdeği, havuç suyu ve ananas öneriyorlar. sizin deneyimleriniz var mı
Ben ananas yemedım soktırucu oldugu ıcın onermeyende var kabak çekirdeği havuc kuruyemıs meyve sebze yedımm

Canım benim yumoşlar 5 ci güne giderse allahın izniyle . Mayısta istiyodum ama doktorum herşey yolun giderse hastalık bitince yaparız dedi zor oluyo çünki şu durumda uçuşlar vs
Sizinde transferiniz ertelendinsanirim embryonuzu kacinci gunde dondurdular acaba ?

Insalalh iyi ilerler canım az değil mi sadece 6 tane dua ediyorm çok ama bunu beklemekte çok stresli olcak gibi
Kuzum asla öyle düşünme az değil 6sıda döllenir 3 güne gider inşallah ♥️ Lütfen canını sıkma 😘

Back