Selam canım dün aradılar 1 ci gündü 28 olgun yumurtadan 9 u döllenebilmişCanım aradılar mı ne durumda embiryolar
EvetMasalalh canım ne kadar çok yumurta olmuş kaç tanesi ilerledi canım
Insalalh canım benim dua edicem guzel haberler alırsın ınsalalh az kalmış 5.gune stres yapma iyi düşün iyi olsunEvetgerçketen çok canım benide gör 1.56 boyunda 40 kilo birşeyim nereme sığdıysa ben bile şok . 53 yumurtadan 28 i olgun çıkmış canım 28 olgun yumurtanın sadece 9 ‘ü döllenmiş . Sperm sorunumuz var laboratuardaki arayan uzman sperm kaynaklı sorun olduğu için güçsüz olan spermler döllüyemedi dedi . Yarın 3 gün bakalım yarına kaçtane kalacak . Dua edin nolur 5 ci güne gitsin hiç olmassa 2/3 tanesi okadar ağrıya sızıya değsin çok yıprandım .
İnşAllah hepsi de 5.güne gider canımSelam canım dün aradılar 1 ci gündü 28 olgun yumurtadan 9 u döllenebilmişyarın 3 . Günü yarın tekrar arayacaklar
Insalalh canım benim dua edicem guzel haberler alırsın ınsalalh az kalmış 5.gune stres yapma iyi düşün iyi olsun
İnşAllah hepsi de 5.güne gider canım
5 demiştim canım :)sen içimden gelen olur diyodun kaç demiştin bana kuzum inşallah allahıma emanet ettim rabbim inşallah sağlıklı bir şekilde 5 ci güne gitmelerini nasip etsin
5 tane 5 ci güne diyosun5 demiştim canım :)
Sen yine yolu yarilamissin benim yumurta toplamam olcak daha salı günü hepimizin ınsalalh güzel olur sonu mutlu olur ❤çok sağol canım inşallah rabbim sağlıklı şekilde ilerlemelerini nasip etsin evet az kaldı ama beklemek çok zor’muş hele böyle bir konuda
Sizin tüp benek yapma nedeniniz neydi canım ? Olsun salıya ne kaldı şurdaSen yine yolu yarilamissin benim yumurta toplamam olcak daha salı günü hepimizin ınsalalh güzel olur sonu mutlu olur ❤
Canim 6.2 cikmisti benim,daha onceden yapmislardi,doktor testteki degerlerde bir sıkıntı olmadigini soyledi,bende bilmiyorum normal araligiCanım lh hormonuna bakıldı mi benim 2.22 çıkmış senin nasıl iyi mi kötü mu bilmiyorim
Benimde daha önce. 5.52 çıkmıştı salı günü yumurta toplancak ya 2 .2 ye düşmüş normal mi bu bilmiyorum da canım yarın bidaha vericem gerçi doktor söyler iğneyi kestim bugün artık akşam catlatma iğnesi vurcam ondan normal mi ki bu değerCanim 6.2 cikmisti benim,daha onceden yapmislardi,doktor testteki degerlerde bir sıkıntı olmadigini soyledi,bende bilmiyorum normal araligi
Benim çıkolata kistim var canım ondan ama yumurta toplama anında histereskopide olucam igneler polip oluşturmuş bende onu alcaklarSizin tüp benek yapma nedeniniz neydi canım ? Olsun salıya ne kaldı şurdaZaten girdiğinle çıktığın bir olur hiç anlamıyosun bile
Hadi hayırlısı canım hiç kafana takmaBenim çıkolata kistim var canım ondan ama yumurta toplama anında histereskopide olucam igneler polip oluşturmuş bende onu alcaklar
Insalalh canımm❤Hadi hayırlısı canım hiç kafana takmaherşey güzel olucak inşallah
Merhabalar su an kacıncı gününüz acaba sonucunuzu ögrendiniz mi benim bugün 8.gün benim de ilk 3-4 gün kasık ve bel agrılarım olmustu hatta kasık agrılarım devam etti bugüne kadar şimdi hiç bir belirti yok göğüslerim bile agrımıyoCanım progestan kabız yapabilir ben değilim ama belirti ilk 4 gün bel ağrısı kasık ağrısı çektim o kadar şuan sanki hiç transfer olmamış gibiyim gögüs ağrım yok batma lar azaldı bel ağrısı geçti sanırım olmadı diyorum o yüzden ama bekliyorum bakalım
Canım bugün 8.gün 3.gün embiryosu idrar testi yaptım negatifMerhabalar su an kacıncı gününüz acaba sonucunuzu ögrendiniz mi benim bugün 8.gün benim de ilk 3-4 gün kasık ve bel agrılarım olmustu hatta kasık agrılarım devam etti bugüne kadar şimdi hiç bir belirti yok göğüslerim bile agrımıyo
Selam canım dün aradılar 1 ci gündü 28 olgun yumurtadan 9 u döllenebilmişyarın 3 . Günü yarın tekrar arayacaklar
İnşallah canımmaşallah..
sağlıkla olgunlaşsınlar inşallah
Canım iğneyi bugün bıraktım artık 23.30 ta catlatma iğnemi vurucam ama çok akıntım gelmeye başladı yumurtlamami oluyo suanHadi hayırlısı canım hiç kafana takmaherşey güzel olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?