• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Masalalh canım ne kadar çok yumurta olmuş kaç tanesi ilerledi canım
Evet 😊 gerçketen çok canım benide gör 1.56 boyunda 40 kilo birşeyim nereme sığdıysa ben bile şok . 53 yumurtadan 28 i olgun çıkmış canım 28 olgun yumurtanın sadece 9 ‘ü döllenmiş . Sperm sorunumuz var laboratuardaki arayan uzman sperm kaynaklı sorun olduğu için güçsüz olan spermler döllüyemedi dedi . Yarın 3 gün bakalım yarına kaçtane kalacak . Dua edin nolur 5 ci güne gitsin hiç olmassa 2/3 tanesi 😔 okadar ağrıya sızıya değsin çok yıprandım .

Evet 😊 gerçketen çok canım benide gör 1.56 boyunda 40 kilo birşeyim nereme sığdıysa ben bile şok . 53 yumurtadan 28 i olgun çıkmış canım 28 olgun yumurtanın sadece 9 ‘ü döllenmiş . Sperm sorunumuz var laboratuardaki arayan uzman sperm kaynaklı sorun olduğu için güçsüz olan spermler döllüyemedi dedi . Yarın 3 gün bakalım yarına kaçtane kalacak . Dua edin nolur 5 ci güne gitsin hiç olmassa 2/3 tanesi 😔 okadar ağrıya sızıya değsin çok yıprandım .
Insalalh canım benim dua edicem guzel haberler alırsın ınsalalh az kalmış 5.gune stres yapma iyi düşün iyi olsun

Insalalh canım benim dua edicem guzel haberler alırsın ınsalalh az kalmış 5.gune stres yapma iyi düşün iyi olsun
💙🙏🙏 çok sağol canım inşallah rabbim sağlıklı şekilde ilerlemelerini nasip etsin evet az kaldı ama beklemek çok zor’muş hele böyle bir konuda

Sen yine yolu yarilamissin benim yumurta toplamam olcak daha salı günü hepimizin ınsalalh güzel olur sonu mutlu olur ❤
Sizin tüp benek yapma nedeniniz neydi canım ? Olsun salıya ne kaldı şurda ♥️ Zaten girdiğinle çıktığın bir olur 😊 hiç anlamıyosun bile

Canim 6.2 cikmisti benim,daha onceden yapmislardi,doktor testteki degerlerde bir sıkıntı olmadigini soyledi,bende bilmiyorum normal araligi
Benimde daha önce. 5.52 çıkmıştı salı günü yumurta toplancak ya 2 .2 ye düşmüş normal mi bu bilmiyorum da canım yarın bidaha vericem gerçi doktor söyler iğneyi kestim bugün artık akşam catlatma iğnesi vurcam ondan normal mi ki bu değer

Benim çıkolata kistim var canım ondan ama yumurta toplama anında histereskopide olucam igneler polip oluşturmuş bende onu alcaklar
Hadi hayırlısı canım hiç kafana takma 💙 herşey güzel olucak inşallah

Canım progestan kabız yapabilir ben değilim ama belirti ilk 4 gün bel ağrısı kasık ağrısı çektim o kadar şuan sanki hiç transfer olmamış gibiyim gögüs ağrım yok batma lar azaldı bel ağrısı geçti sanırım olmadı diyorum o yüzden ama bekliyorum bakalım
Merhabalar su an kacıncı gününüz acaba sonucunuzu ögrendiniz mi benim bugün 8.gün benim de ilk 3-4 gün kasık ve bel agrılarım olmustu hatta kasık agrılarım devam etti bugüne kadar şimdi hiç bir belirti yok göğüslerim bile agrımıyo

Merhabalar su an kacıncı gününüz acaba sonucunuzu ögrendiniz mi benim bugün 8.gün benim de ilk 3-4 gün kasık ve bel agrılarım olmustu hatta kasık agrılarım devam etti bugüne kadar şimdi hiç bir belirti yok göğüslerim bile agrımıyo
Canım bugün 8.gün 3.gün embiryosu idrar testi yaptım negatif

Back