• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2020 tüp bebeğe başlıyacak anne adayları 💙🥰

Kizlar selam az önce aradılar bahçeciden . 9tanesinden 8 tanesi bugün’e gelmiş . Bir tanesi az önce gelişimini durdurdu dedi 😔 ama 8 de iyi bir rakam şimdi 5 ci güne gitme zamanı . Korkularım çok umutlarımda biraz olsun yeşerdintekrar .9’da8 kötü değil . 5 tanesi iyi kalite 3 tanesi bintık geriden geliyor dedi embiriologum .

3 gün dondursak 2 tanesini olmazmı dedim .
İstersem yapabiliceklerini ama bunun bana boşa umut vermek olacağını söyledi 5 ci günde kaç hücreli nasıl bölündü diye gözetim altında dondurup transfer etmek daha iyi diğer türlüsünhem sizin için hem bizim için boşa umut 8 tane iyi bir sayı 5 ci güne gidin derim ben ‘dedi çünki sperm sorunlu tüp bebek yaptırıyosunuz . Gözlemlememiz ilerde oluşacak kimsayal dış gebelik durumlarınıda en aza indirir dedi .
Ben sana 5 demiştim :)

Benim negatif canım 9.gün olsa çıkardı yaza tekrar denerim donmuş yok bizim sil baştan maalesef
Kuzum sakın pes etme sen ilaçlsrın varsa devam et umutsuzlanma . 3 gün embriosu demi . Hiç üzülme kızın car hayırlısı olsun rabbim evladına uzun ömürler versin kardeşte gelir inşallah 💙

Kuzum sakın pes etme sen ilaçlsrın varsa devam et umutsuzlanma . 3 gün embriosu demi . Hiç üzülme kızın car hayırlısı olsun rabbim evladına uzun ömürler versin kardeşte gelir inşallah 💙
Canım çok şükür kızım var ben önce olmayana sonra bana nasip et Allahım dedim canım pes etmicem Allahın izniyle virüs bir gitsin yazın başlarım agustos gibi inşallah dualarım sizlerle senin transfer haziran da mı olacak canım

Canım çok şükür kızım var ben önce olmayana sonra bana nasip et Allahım dedim canım pes etmicem Allahın izniyle virüs bir gitsin yazın başlarım agustos gibi inşallah dualarım sizlerle senin transfer haziran da mı olacak canım
Canım benim yumoşlar 5 ci güne giderse allahın izniyle . Mayısta istiyodum ama doktorum herşey yolun giderse hastalık bitince yaparız dedi zor oluyo çünki şu durumda uçuşlar vs

Back