- 2 Şubat 2019
- 242
- 118
- 23
- 33
- Konu Sahibi pembiss123
-
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın canımmmVerdi verdi işte 2 Mart'ta bu geçen pazartesi oldum dedi 2 hafta sonda kan tahlili yaptır eşim öyle umutlu ki ama ben korkuyorum
1 hafta geçmiş, kaldı 1 hafta ayyy çok heyecanlıVerdi verdi işte 2 Mart'ta bu geçen pazartesi oldum dedi 2 hafta sonda kan tahlili yaptır eşim öyle umutlu ki ama ben korkuyorum
MaaşallahSadece rüyamda gördüm iki tane erkek çocuğu yeşil kıyafetli ... İnşallah doğru çıkar yeter ki nasip olsun
Evet hatirladim yazmıştın daha önce. Hayırlısı olsun inşaallah. Kalbim, dualarım bu yolda umutla yürüyen herkesle...Pazartesi canım
Hayırlısı olsun inşallah güzel haberler alırsın canımmmbu bir haftalık süreçte belirti ya da bir fatklılık yaşadın mı
İnşallah inşallahMaaşallah
Araftayim resmen1 hafta geçmiş, kaldı 1 hafta ayyy çok heyecanlı
evet ben özel hastanede yaptırdımİnşAllah güzel sonuçlar alırsınız. Aşılamanız özelde mi oldu acaba?
Allahtan ümit kesilmez canım rabbim emeklerimizin karşılığını alabilmek nasip etsin inşallahBende bugün oldum 2. Aşılamamı pek Ümit etmemekle bekliyorum
canım aynı gün olmuş aşılamamız inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızzMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım . 2 Mart Pazartesi günü aşılamam oldu inşallah hepimizin duaları kabul olur sizinle konuşmak ve rahatlamak istiyorum
bende aynı şekilde canım hiç iş yapmadan uzandım ama ertesi günü malesef işe gitmek zorunda kaldımCanım ben çalışıyorum vardiyalı o gün izin aldım ve hep uzanmaya çalıştım :)))
bende ayın 16sında test yaptırcağım olmasam tabiii, sonuçlarımızı burada beraber paylaşalım :)Verdi verdi işte 2 Mart'ta bu geçen pazartesi oldum dedi 2 hafta sonda kan tahlili yaptır eşim öyle umutlu ki ama ben korkuyorum
Aynen canım burdan paylaşırız Rabbim bizimle olsun da hayırlı haberlerimizi verelimbende ayın 16sında test yaptırcağım olmasam tabiii, sonuçlarımızı burada beraber paylaşalım :)
Aynen canım bende hatta kalktım evi temizledim vs evim biraz büyük hatta biraz titizim :))bende aynı şekilde canım hiç iş yapmadan uzandım ama ertesi günü malesef işe gitmek zorunda kaldım
Ben pcosluyum ya bana daha da sürpriz olacak inşallah bugün biraz midem bulaniyo ama zannetmiyorum hemen böyle bir belirti olsun :))) seninle.ayni tarihte olmuşuz ben 16 si değilde 17 ya da 18 nde kan testi vermeyi planlıyorumbende ayın 16sında test yaptırcağım olmasam tabiii, sonuçlarımızı burada beraber paylaşalım :)
İnşallah inşallahcanım aynı gün olmuş aşılamamız inşallah hepimiz hayırlı haberler alırızz
canım bende de polikistik over varBen pcosluyum ya bana daha da sürpriz olacak inşallah bugün biraz midem bulaniyo ama zannetmiyorum hemen böyle bir belirti olsun :))) seninle.ayni tarihte olmuşuz ben 16 si değilde 17 ya da 18 nde kan testi vermeyi planlıyorum
Benimde aynı bende polikistik overim ama değerlerim vs güzel hep çok şükür ama esimde hem sperm sayısı düşük çıktı hemde hareket bozukluğu var ama bu biraylik surecte hem protein vitamin takviyesi hemde sabah akşam keçiboynuzu pekmezi yedi ve diğer vitamin ilacı protilmen ondan günlük 1 şase ile kullandı işte onlar ile çok şükür 15 günde hem sayısı arttı hemde sperm hareketi arttı aşılama ile de daha güzel seviyeye geldi şuan tek duam rabbim güzel haberi nasip etsin bana ve benim gibi çocuk bekleyen isteyenlereçok
canım bende de polikistik over varsadece bir taraftaymış galiba doktor öyle söyledi bir tane dedi ama bilemiyorum bende tam. ne kadar da aynıyız :) ama benim aynı zamanda eşimde de sorun var gerçi şuan iyi tabi ama yinede sayı düşük
Amin inşallah canım Rabbim hayırlı kılsın duanı kabul etsinSelam güzel anne adayları.. Ben bugün kontrole gittim. Gonal f 75 kullandım 5 gün 14mm olmuş yumurtam. İğnenin dozunu 50 ye düşürdü. 2 gün daha olup tekrar kontrole gitcem. Hemşire büyük ihtimal çarşamba çatlatma iğnesini veririz dedi. Cuma günü de aşılaman olur yaptı. Rabbim kolaylıkla sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin her birimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?