Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba kızlar yarın asilamam olucak ancak kafamı karıştıran bir iki şey var yardımınıza ihtiyacım var dün dr a son kontrol icin gittik dr sabah ilişki sonra bana gelin dedi neyse kontrolde 20 mm 2 yumurta solda , 17 mm 1 yumurta sağda dedi dün akşam 10 da çatlatma iğnesi oldum.catlatma iğnesi sonrası sol kasığında ağrı başladı ve yumurta beyazı gibi akinti oldu bugün o agrım yok acaba yumurtalar catladimi bu durum da aşılama olsada tutmaz çünkü daha yarın öğlen olucak çatlatma iğnesi sonrası 36 saat sonra catlatmiyormuydu kafam karmakarisik yardim lutfen

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım . 2 Mart Pazartesi günü aşılamam oldu inşallah hepimizin duaları kabul olur sizinle konuşmak ve rahatlamak istiyorum

İnşallah canım benimde ilk aşılamam ve benimde iki yumurtam oluştu biri sağda digeri solda inşallah hepimizin duaları kabul olur

Benim de ilk asilamam olacak, açıkçası pek yorum yapamayacağım. Ama doktorun aşılama günü ultrasona bakıp bilgi verecektir. Hayırlısı olsun insaallah

Merhaba canım bende 2 Mart pazartesi ilk asilamami oldum inşallah tutar hepimizin ki ben Erzurum da özel bir tüp Bebek merkezinde oldum

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım . 2 Mart Pazartesi günü aşılamam oldu inşallah hepimizin duaları kabul olur sizinle konuşmak ve rahatlamak istiyorum
Hayırlısı olsun Rabbim gönlüne göre versin inşallah. Benim de herşey normal ilerlerse muhtemelen Cuma günü asilamam yapılacak. Aşılama esnasında ağrı , acı vs yaşadın mı? Sonrasında dikkat ettiğim şeyler oldu mu? Çok soru sordum kusura bakma ama aşırı merak ediyorum

Benim de ilk asilamam olacak, açıkçası pek yorum yapamayacağım. Ama doktorun aşılama günü ultrasona bakıp bilgi verecektir. Hayırlısı olsun insaallah
Benim yumurta takibim güzelce yapıldı ama aşılamadan önce en son 2 gün önce gittiğim de yumurtaların gerekli boyutlara geldiğini soyledi ve bir sonraki gün çatlatma ignemi oldum gece 12 de ve pazartesi öğlen 12 de aşılamam yapıldı

Hiç kora gerçekten hiçbir ağrı acı olmadı

Canım ben çalışıyorum vardiyalı o gün izin aldım ve hep uzanmaya çalıştım :)))

İlkkez buraya kayıt yaptım pek beceremiyorum kusuruma bakmayın emi

İnşallah benimki de ağrısız geçer. Sonuclarimizi burada paylaşalım kızlar. İnşallah hepimiz pozitif sonuçlar paylaşırız.
Amin inşallah tek duam bu . Biz 9 aylık evliyiz ama uzun bir flört dönemimiz oldu ve eskim sevgili iken bile çocuk hayali kurarak bu zamana dek bilinc altın berbat ... Ve çocukluğumdan pcosluyum ama.her gittiğim doktor korkma çocuğun olur ve hatta ikiz olur dedi inşallah doğru çıkar inşallah Yalnız esimdede sperm sayısı hem düşük hemde harekette sıkıntı çıktı bu yüzden detaylı muayane olduk ve gittiğimiz doktor şehrin en iyi proflarindan o da asilama ile hamile kalabilecegimi söyledi ...ve inşallah ikiz hamile kalma ihtimalimin yüksek olduğunu söyledi ancak ben tek çocuğa da razıyım Allah'ım yeter ki nasip etsin rabbim bizimle olsun

Ben 12 yıllık evliyim, 7 senedir bebek sahibi olmak istiyoruz. Bize senelerce bir problem yok, sebepsiz infertilite denildi. 3 sene önce doğal gebelik yaşadım ama 11 haftalıkken gelisim durdu ve kürtaj oldum. Sonra 2 sene kadar ara verdik psikolojik olarak dagilmistim. Çok doktor değiştirdim. Kürtaj sonrasında hsg bakmadan tüp yapalım diyen doktor da oldu guvenemedim. En sonunda şuan tedavi olduğum doktorum rahim içinde yapışıklık teşhisi koydu, Haziran 2019'da histereskopi oldum. 7 aydır akışa birakmistim doğal yoldan olur diye ama artık yaşım da ilerliyor ve bu ay doktorum asilama yapalım dedi.

Allahim yar ve yardımcınız olsun ... Bende 29 yaşındayım dediğim gibi 9 aydır evliyiz hiç korunmadik çünkü hemen çocuk sahibi olalım dedik aradan 4 ay geçti yine olmayınca bir doktora gittim zaten bu aşılamayı yapan doktor benim 2.doktorum ve klomen , dupaston ve progestan kullandim olmadı ve eşimi de görmek istediler , eşim kabul etmedi kendinde sıkıntı olmadığını düşündü ama sonuç öyle çıkmadı ... Ve şuan aşılama tedavimiz bitti şuan sadece sonucu bekliyorum

Allah razı olsun... Sonucu beklemek çok heyecanli, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Test tarihi verdi mi doktorun , hangi gun test yapacaksın

Hiç korkmayın ki ben ilkkez alttan baktırdım hatta ilk yumurta takibinde ağladım inanın...
Doktor sadece içinize aşı ile spermleri ginderiyo o kadar 10 dak sedye de şu doğum yapılan sedye de bekliyorsunuz ayaklarınız açık şekilde . Çok açık yazdım kusuruma bakmayın

Allah razı olsun... Sonucu beklemek çok heyecanli, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun. Test tarihi verdi mi doktorun , hangi gun test yapacaksın ☺
Verdi verdi işte 2 Mart'ta bu geçen pazartesi oldum dedi 2 hafta sonda kan tahlili yaptır eşim öyle umutlu ki ama ben korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…