• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Mart 2020 Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok

canım bende de polikistik over var :KK43: sadece bir taraftaymış galiba doktor öyle söyledi bir tane dedi ama bilemiyorum bende tam. ne kadar da aynıyız :) ama benim aynı zamanda eşimde de sorun var gerçi şuan iyi tabi ama yinede sayı düşük
Aynıyız emin ol pembis :) dayanamadım gittin predictor markalı gebelik testi aldım valla 40 lira verdim bu en erken imis ama bugün tam 7.gün hemen çıkmaz demi sizce ? 1 hafta daha bekliyim demi

Bilmiyorum yani sadece aşılamadan sonra sol yumurtaliklarim ağırdı sol kasığımda ağrı vardo belki de yeni yumurta catladigi için ,bizim doktorumuz asilamdan sonra 3 gün boyunca iliski önerdi sonrada 10 gün boyunca gün aşırı diye söyledi belki ondandir
Bugün benim de aşılamam oldu 😍🙏 çok şükür hayırlısı ile sıkıntısız atlattım 🙏😇 benimde şu an ağrım var .... bize de bugün ve yarın ilişki olacak dedi ..

Selam güzel anne adayları.. Ben bugün kontrole gittim. Gonal f 75 kullandım 5 gün 14mm olmuş yumurtam. İğnenin dozunu 50 ye düşürdü. 2 gün daha olup tekrar kontrole gitcem. Hemşire büyük ihtimal çarşamba çatlatma iğnesini veririz dedi. Cuma günü de aşılaman olur yaptı. Rabbim kolaylıkla sağlıklı sıhatli hayırlı evlatlar versin her birimize.
Aminnn 🙏🙏 hayırlısı olsun hakkında 💕

Kızlar merhabalar nasılsınız bugün ? Dün ve bugün ağzımda metalik bir tat var , sanki bozuk demir para ağzımda vvarmiscasina inşallah bu durum hamilelik belirtisidir

Kızlar merhabalar nasılsınız bugün ? Dün ve bugün ağzımda metalik bir tat var , sanki bozuk demir para ağzımda vvarmiscasina inşallah bu durum hamilelik belirtisidir
sağol canım sen nasılsın 🙋‍♀️ Yaaaaaa genelde bu hamilelik belirtisidir 😍 hadi inşallah 🙏🧿 sana birler sorudan canım ya bugün öğlen benim aşılamam oldu ama benim çok kaşık ağrım var bu normal mi sen de de olmuşmuy du aynısı 🤔

sağol canım sen nasılsın 🙋‍♀️ Yaaaaaa genelde bu hamilelik belirtisidir 😍 hadi inşallah 🙏🧿 sana birler sorudan canım ya bugün öğlen benim aşılamam oldu ama benim çok kaşık ağrım var bu normal mi sen de de olmuşmuy du aynısı 🤔
Evet canım benimde oldu hem sağ da hemde solda hatta benim kistim var klomenden ötürü oluşan o sağda ama sol tarafım daha çok ağırdı ve sadece ilk gün değil diğer iki üç günde ağrı devam etti. İnşallah birtanem seninde benimde isteyen her kadının duası kabul olur inşallah ve hayırlısı ile 🙏🏻🙏🏻🤲🏻

Evet canım benimde oldu hem sağ da hemde solda hatta benim kistim var klomenden ötürü oluşan o sağda ama sol tarafım daha çok ağırdı ve sadece ilk gün değil diğer iki üç günde ağrı devam etti. İnşallah birtanem seninde benimde isteyen her kadının duası kabul olur inşallah ve hayırlısı ile 🙏🏻🙏🏻🤲🏻
Aynen canım benimde iki taraflı ama sol tarafta olmuştu bir tane yumurtam doktorum çok beğenmişti yumurtamı daha fazla sol tarafta ağrı oluyor 🙏 inşallah rabbim hayırlısı ile bizlere nasip eder yavrularımızı bu ay 🙏🙏🙏🙏 aşılamadan sonra hangi ilaçları kullanıyorsun ...

Aynen canım benimde iki taraflı ama sol tarafta olmuştu bir tane yumurtam doktorum çok beğenmişti yumurtamı daha fazla sol tarafta ağrı oluyor 🙏 inşallah rabbim hayırlısı ile bizlere nasip eder yavrularımızı bu ay 🙏🙏🙏🙏 aşılamadan sonra hangi ilaçları kullanıyorsun ...
Canım benim doktorum bana progestan verdi başka da bişey vermedi

Kızlar selam biraz açık olacak kusura bakmayın benim çarşamba kontrol var şimdi daha önce de yazmıştım hatırlatayım dedim. Pztsi kontroldr yani dün oluyor artık 14mm idi boyutu.. Şimdi benden az önce çok yoğun bu yumurta akı kıvamında hafif kanlı sıvı geldi yumurtam çatlamış olabilir mi? Böyle bi durum yaşayan oldu mu? Çatla tma iğnesini büyük ihtimal çarşamba veririz demişlerdi

Bana folik asit progestan ve bebe aspirini verdi ... bir de çok özür dileyerek soruyorum 🙏 aşılama sonrası ilişki önerdi mi ??
Yukarıda yazmıştım ama sanırım hepsini okumadın canım evet önerdi hatta biraz abarttı asilamadan sonraki ilk 3 gün hergün önerdi sonraki 10 gün ise gün aşırı diye önerdi canım 🥰🥰

Kızlar selam biraz açık olacak kusura bakmayın benim çarşamba kontrol var şimdi daha önce de yazmıştım hatırlatayım dedim. Pztsi kontroldr yani dün oluyor artık 14mm idi boyutu.. Şimdi benden az önce çok yoğun bu yumurta akı kıvamında hafif kanlı sıvı geldi yumurtam çatlamış olabilir mi? Böyle bi durum yaşayan oldu mu? Çatla tma iğnesini büyük ihtimal çarşamba veririz demişlerdi
Yok canim ben böyle bişey yaşamadım ama tek yaşadığım karından asi yaptigimiz hafta benden de böyle yumurta beyazı saydam olan o şekilde geldi ama.kanli değildi ve catlamamisti sadece büyümüştü ama aklina takiliyosa yarın doktoruna başvuru yap en iyisi

Yok canim ben böyle bişey yaşamadım ama tek yaşadığım karından asi yaptigimiz hafta benden de böyle yumurta beyazı saydam olan o şekilde geldi ama.kanli değildi ve catlamamisti sadece büyümüştü ama aklina takiliyosa yarın doktoruna başvuru yap en iyisi
İçim rahatladı çok şükür sizin grafik nasıldı? Kaç doz kullandınız kaç mm ulaştı kaç yumurta oldu ne zmaan aşılama oldunuz biraz heyecanlı ve gerginim 😅

😊😊Hayır kanama gibi değil şeffaf sıvı hafif kanlı gibi idi. Kılcal damae gibi incecik bi kırmızılık..

İçim rahatladı çok şükür sizin grafik nasıldı? Kaç doz kullandınız kaç mm ulaştı kaç yumurta oldu ne zmaan aşılama oldunuz biraz heyecanlı ve gerginim 😅
Canım benim aşılama olalı bugün 8.gune girdim toplam 5 yumurtam oldu güzel seviyede inşallah hayırlı haberleri alırım ve alırız

Back