Mart 2018 de tüp bebek

mellloo

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
16
12
Merhaba,
Mart ayında Medicalpark İzmir hastanesinde transferim olacak. Yakın zamanda transfer yaptıranlar ya da yaptıracak olanlar, gelin deneyimlerimizi, heyecanımızı paylaşalım

Benim de bugun adetim geldi sanirim muayenelerde hersey yolunda giderse mart ortasi transferim olacak. Hepimize allah yardım etsin saglikli hayirli evlatlar versin insallah

Ben de bugün adetin ilk günü salı günü muayenem var her şey yolunda giderse mart ortası transfer ..

benimde bugun adetin 2 . günü çarşamba muayene günüm.4 . gün bana geç geldi ama o gün gel dediler.

merhaba arkadaşlar;
Yasım 30 . 1 kürtaj 1 düşük hükayem var.. sorun sağtanmadı. Sebepsiz infertılıte. Ngs yaptırdık 7 embrıyodan 4 saglıklı geldi. Ek olarak cd 56 ve era testı yaptırdık.. bu ay transfer için beklıyorum. Estrofem kullanıyorum.. rahım yeterlı kalınlıga gelmedı yarın kontrolum var dua edın..

merhaba arkadaşlar;
Yasım 30 . 1 kürtaj 1 düşük hükayem var.. sorun sağtanmadı. Sebepsiz infertılıte. Ngs yaptırdık 7 embrıyodan 4 saglıklı geldi. Ek olarak cd 56 ve era testı yaptırdık.. bu ay transfer için beklıyorum. Estrofem kullanıyorum.. rahım yeterlı kalınlıga gelmedı yarın kontrolum var dua edın..
Canım daha once de yazismistik sanki adetin ne zaman başladı. Kac gun var aramizda.

X