CANIM İNŞ. HAYIRLISI OLUR ÜZEL HABERLER VERİRSİN ARTIK BENDE HASTALANMAK İSTİYORUM NEDEN OLAMIYORUM YAFF
Insalh canim insallah 3 yildir ugrasiyorum ilk asilamam insallah tutarrCANIM
BUNLAR GÜZEL BELİRTİLER İNŞ. GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZE AY HADİ İNŞ.
Melis sen asilama olurken idrara skskmiydin?Insa
Insalh canim insallah 3 yildir ugrasiyorum ilk asilamam insallah tutarr
Evet sk sk oluyorduMelis sen asilama olurken idrara skskmiydin?
hadi hayirlisi olsun canim benim. Emeklerin bosa cikmaz insallah.. bende kanama olmamisti doktor da kanama olmamasina sevinmisti cok iyi dedibırde asılamayı yaptı spekrum mudur nedır onu da cıkardı sonra ultrasondan baktı dedı yumurtan catlamıs bende sordum ya zamanı gectıyse hanı olduyse yumurta yok daha yenı catlamıs bellı oluyo o dedı ınsallah dogrudur... onun dısında suan adet agrısına benzeyen cok hafıf bı agrım var bakalım beklıcez.. artık beklemekten baska yapıcagım bısy kalmadı bır de dua..
Biz hc spermin sonucuna bakmadk ya unuttuk sanrm smdi sen yazinca aklma geldibende hanı olmadı desem yalan oldu desem yalan o jel surup aletle bakıyorlar ya o jelın ıcerısınde bır damla kan gıbı bısy gordum okdr hayırlısı yaa koy verdım suan ınan.. ztn doktor bu olmazsa cok da ısrarcı olmaya gerek yok tup bebege gecelım dedı neden bırdn bukdr olumsuzlastı anlamadım spermın hızını cok yetersız buldu yıkanmadan oncekı halını yanı
bırde senın olurken ultrasonla baktıgında yumurtan catlamısmıydı?Biz hc spermin sonucuna bakmadk ya unuttuk sanrm smdi sen yazinca aklma geldi
Bakmadi ki bana ultrasyonla asilamami yaptım eve geldm muayene falan etmdi asilamanin çok guzel istedigi gbi oldugunu belirtti sadecebırde senın olurken ultrasonla baktıgında yumurtan catlamısmıydı?
YAPTIM CANIM İDRAR DA NEGATİF 1 HAFTA ÖNCE KAN VERDİM ODA NEGATİF. HALA HASTADA OLMADIM BUGÜN HAPIN 9 GÜNÜ OLACAK YARIN BİTİYOR HAP BİTİNCE GELECEK DEDİ AMA İNŞ. BİAN ÖNCE GELİR .Adet olmak icin ilac kullaniyorfun degil mi? Bu da enteresan ama hastalanamamak hani nolur nolmaz genede bi idrar testi yaptin mi son gunlerde
HAYIRLISI İLE CANIM İNŞ. HAYIRLI GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZEbırde asılamayı yaptı spekrum mudur nedır onu da cıkardı sonra ultrasondan baktı dedı yumurtan catlamıs bende sordum ya zamanı gectıyse hanı olduyse yumurta yok daha yenı catlamıs bellı oluyo o dedı ınsallah dogrudur... onun dısında suan adet agrısına benzeyen cok hafıf bı agrım var bakalım beklıcez.. artık beklemekten baska yapıcagım bısy kalmadı bır de dua..
YAPTIM CANIM İDRAR DA NEGATİF 1 HAFTA ÖNCE KAN VERDİM ODA NEGATİF. HALA HASTADA OLMADIM BUGÜN HAPIN 9 GÜNÜ OLACAK YARIN BİTİYOR HAP BİTİNCE GELECEK DEDİ AMA İNŞ. BİAN ÖNCE GELİR .
ilk aşılamamıKizlar asilamam oldu sımdı eve geldım uzandım.. bıraz anlatayım. sperm ornegı verıldı yıkama işlemı hazırlanması bızım tam 2 saat surdu yanı verme ve bana nakledılme kısmı tam 2 saat surdu 11.30a dogru bana verılmıstı. 40 dakıka uzandım kalkmadım su aletın yerlestırılmesı kısmından pek hoslanmadım ama daha cok ıcerısını temızlıyorum fln dedıgınde rahatsız oldum.. gercı bunları daha once rahım fılmı ve smear testınde yasamıstım neyse.. sımdı eve geldım lavaboda peceteye cok cok cok az sıvımsı bırseyın ıcınde kırmızı kan parcası gıbı bısy gordum tam parcada denmez ama bı damla gıbı bısy cok detaylı oldu:) yasadıklarım bukdr ama canımızı sıkan bırsey oldu sperm sonucları...
ilk aşılamamı
ilkini temmuzda yaptırdım, 2. içinde adet olmayı bekliyorum 1-2 gün içinde olcamevet canım ılk:) kısmet bakalım ılkte hamıle kalan pek goremedım bır ıkı kısı anca rastladım ama nasıp dıyorum artık sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?