• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Buarada bende hastanedeyim esimi bekliyorum :D sabahtan beri cok heycanliyim midem bulaniyo heycandan:( biyandan kafamda deli sorular ya coktan catladi ve olduyse yumurta fln filan offf ne zor islermis

Kizlar asilamam oldu sımdı eve geldım uzandım.. bıraz anlatayım. sperm ornegı verıldı yıkama işlemı hazırlanması bızım tam 2 saat surdu yanı verme ve bana nakledılme kısmı tam 2 saat surdu 11.30a dogru bana verılmıstı. 40 dakıka uzandım kalkmadım su aletın yerlestırılmesı kısmından pek hoslanmadım ama daha cok ıcerısını temızlıyorum fln dedıgınde rahatsız oldum.. gercı bunları daha once rahım fılmı ve smear testınde yasamıstım neyse.. sımdı eve geldım lavaboda peceteye cok cok cok az sıvımsı bırseyın ıcınde kırmızı kan parcası gıbı bısy gordum tam parcada denmez ama bı damla gıbı bısy cok detaylı oldu:) yasadıklarım bukdr ama canımızı sıkan bırsey oldu sperm sonucları...

bırde asılamayı yaptı spekrum mudur nedır onu da cıkardı sonra ultrasondan baktı dedı yumurtan catlamıs bende sordum ya zamanı gectıyse hanı olduyse yumurta yok daha yenı catlamıs bellı oluyo o dedı ınsallah dogrudur... onun dısında suan adet agrısına benzeyen cok hafıf bı agrım var bakalım beklıcez.. artık beklemekten baska yapıcagım bısy kalmadı bır de dua..

bırde asılamayı yaptı spekrum mudur nedır onu da cıkardı sonra ultrasondan baktı dedı yumurtan catlamıs bende sordum ya zamanı gectıyse hanı olduyse yumurta yok daha yenı catlamıs bellı oluyo o dedı ınsallah dogrudur... onun dısında suan adet agrısına benzeyen cok hafıf bı agrım var bakalım beklıcez.. artık beklemekten baska yapıcagım bısy kalmadı bır de dua..
hadi hayirlisi olsun canim benim. Emeklerin bosa cikmaz insallah.. bende kanama olmamisti doktor da kanama olmamasina sevinmisti cok iyi dedi

bende hanı olmadı desem yalan oldu desem yalan o jel surup aletle bakıyorlar ya o jelın ıcerısınde bır damla kan gıbı bısy gordum okdr hayırlısı yaa koy verdım suan ınan.. ztn doktor bu olmazsa cok da ısrarcı olmaya gerek yok tup bebege gecelım dedı neden bırdn bukdr olumsuzlastı anlamadım spermın hızını cok yetersız buldu yıkanmadan oncekı halını yanı:(

bende hanı olmadı desem yalan oldu desem yalan o jel surup aletle bakıyorlar ya o jelın ıcerısınde bır damla kan gıbı bısy gordum okdr hayırlısı yaa koy verdım suan ınan.. ztn doktor bu olmazsa cok da ısrarcı olmaya gerek yok tup bebege gecelım dedı neden bırdn bukdr olumsuzlastı anlamadım spermın hızını cok yetersız buldu yıkanmadan oncekı halını yanı:KK43:
Biz hc spermin sonucuna bakmadk ya unuttuk sanrm smdi sen yazinca aklma geldi

:) benımde eşım ılla sonuca da bakalım dıyınce unutamadık gercı ıyıkıde unutmamısız.. sonuca gore yıkama oncesı toplam sperm 247mılyon 1ml 33mılyon aslnda sayılar ıyı gozukuyo ama gel gelelım hareketlı a+b toplam %17 yazıyo.. doktor bunu cok az buldu oyuzdende cok da beklemeyı uzatmayalım dedı daha asılama bısmıllah yapılmısken :( yıkama sonrası bana verılen sperm ıse 11mılyonmus hareketlılık a+b toplam %55

Adet olmak icin ilac kullaniyorfun degil mi? Bu da enteresan ama hastalanamamak hani nolur nolmaz genede bi idrar testi yaptin mi son gunlerde
YAPTIM CANIM İDRAR DA NEGATİF 1 HAFTA ÖNCE KAN VERDİM ODA NEGATİF. HALA HASTADA OLMADIM BUGÜN HAPIN 9 GÜNÜ OLACAK YARIN BİTİYOR HAP BİTİNCE GELECEK DEDİ AMA İNŞ. BİAN ÖNCE GELİR .

HAYIRLISI İLE CANIM İNŞ. HAYIRLI GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZE

YAPTIM CANIM İDRAR DA NEGATİF 1 HAFTA ÖNCE KAN VERDİM ODA NEGATİF. HALA HASTADA OLMADIM BUGÜN HAPIN 9 GÜNÜ OLACAK YARIN BİTİYOR HAP BİTİNCE GELECEK DEDİ AMA İNŞ. BİAN ÖNCE GELİR .

hakkımızda hayırlısı olsun hastalandıktan sonra aşılama surecıne mı gırceksın? ben bu aşılamadan umıdımı kestım nedense bırısı jeller spermlerı olduruyo dıyo e bana asılamadn hemen sonra alttan ultrasonla baktı kı jel oluyo onda.. yumurtam desen nezaman catladıgı bılınmedıgı ıcın karambol... kısaca hep bı garıplıkler var en ıyısı dusunmemek hatta bu işlem hıc olmamıs gıbı saymak

Kizlar asilamam oldu sımdı eve geldım uzandım.. bıraz anlatayım. sperm ornegı verıldı yıkama işlemı hazırlanması bızım tam 2 saat surdu yanı verme ve bana nakledılme kısmı tam 2 saat surdu 11.30a dogru bana verılmıstı. 40 dakıka uzandım kalkmadım su aletın yerlestırılmesı kısmından pek hoslanmadım ama daha cok ıcerısını temızlıyorum fln dedıgınde rahatsız oldum.. gercı bunları daha once rahım fılmı ve smear testınde yasamıstım neyse.. sımdı eve geldım lavaboda peceteye cok cok cok az sıvımsı bırseyın ıcınde kırmızı kan parcası gıbı bısy gordum tam parcada denmez ama bı damla gıbı bısy cok detaylı oldu:) yasadıklarım bukdr ama canımızı sıkan bırsey oldu sperm sonucları...
ilk aşılamamı

Kızlar ben de adeti bekliyorum aşılama için şu an çok hastayım grip oldum bu şekilde aşılama yapılır mi bilgisi olan var mi

Back