• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
cok etkılemez heralde bırde adetı beklıyormussun daha zaten aşılama zamanına kdr ıyılesmıs olursun yumurta gelısımınıde nasıl olsa gorceksınz ılac fln kullancakmısın?
Kızlar ben de adeti bekliyorum aşılama için şu an çok hastayım grip oldum bu şekilde aşılama yapılır mi bilgisi olan var mi

Merhaba kızlar bende bugün ilk aşılamami oldum

hayırlı olsun cnm benımde dun oldu beklemedeyız:) nasıl gectı aşılaman işlemı anlatabılırmısın benım bıraz enteresan durumlar oldu da mesela asılama sonrası ultrasonla baktı yumurtan catlamıs dedı nezaman catladıgını allah bılıyo artık:) bırde cok az lekelenmem oldu

hayırlı olsun cnm benımde dun oldu beklemedeyız:) nasıl gectı aşılaman işlemı anlatabılırmısın benım bıraz enteresan durumlar oldu da mesela asılama sonrası ultrasonla baktı yumurtan catlamıs dedı nezaman catladıgını allah bılıyo artık:) bırde cok az lekelenmem oldu
Ben çok stresliydim korktuğum da oldu zor geçti. Idrara sıkışık olmadığım için rahim girişi engellemiş onun için bi aletle rahimi tutup çektiler. Bya bi ağrı yaptı. Ben 2 gün önce catlatma iğnesi oldum ama hiç ağrı acı yapmadı acaba catlamadimi diye düşünüyorum. Bugün de catladimi niye bakmadiniz dedik bakmadan yapiyolarmis ilginç yani

Ben çok stresliydim korktuğum da oldu zor geçti. Idrara sıkışık olmadığım için rahim girişi engellemiş onun için bi aletle rahimi tutup çektiler. Bya bi ağrı yaptı. Ben 2 gün önce catlatma iğnesi oldum ama hiç ağrı acı yapmadı acaba catlamadimi diye düşünüyorum. Bugün de catladimi niye bakmadiniz dedik bakmadan yapiyolarmis ilginç yani
Bana da bakmadı valla canım yumurta catladi mi catlamadimi bilmiyoruz

Azonce burda bi arkdas var korkusuzkorkak diye ona sormustum ilk asilamasi tutmus da ona da bakmislar asilama gunu hatta doktor catlamis demis yumurtan birsz bana umut oldu valla enazindan islem yanlis degil demek istiyorum olmasa bile ....birde benim gibi asilama gunu catlamis birini gormekte kutlu mutlu etti gerisi nasip demek oldumu oyle de oluyo boylede biz nekdr islemleri tartissakta bos...

Azonce burda bi arkdas var korkusuzkorkak diye ona sormustum ilk asilamasi tutmus da ona da bakmislar asilama gunu hatta doktor catlamis demis yumurtan birsz bana umut oldu valla enazindan islem yanlis degil demek istiyorum olmasa bile ....birde benim gibi asilama gunu catlamis birini gormekte kutlu mutlu etti gerisi nasip demek oldumu oyle de oluyo boylede biz nekdr islemleri tartissakta bos...
Senin kac gun oldu asilama yapali

hakkımızda hayırlısı olsun hastalandıktan sonra aşılama surecıne mı gırceksın? ben bu aşılamadan umıdımı kestım nedense bırısı jeller spermlerı olduruyo dıyo e bana asılamadn hemen sonra alttan ultrasonla baktı kı jel oluyo onda.. yumurtam desen nezaman catladıgı bılınmedıgı ıcın karambol... kısaca hep bı garıplıkler var en ıyısı dusunmemek hatta bu işlem hıc olmamıs gıbı saymak
canım haklısın ben sanırım aşılamadan vaz geçeceğim çünkü allahım ol demedikten sonra olmuyor hatta ben bu ay doktor ile iğneleri kullanıp normal yolla deneyip eğer nasip etmez ise allahım artık bırakıcam evet belki yolun çok başındayım ama boş hepsi boş allahım ol demedikten sonra boş yani bunu anladım. o yüzden akışına bırakacağım biraz. 3 aydır çok yoruldum ne diyet yapabiliyorum ne spor kilolar aldı başını gitti evden çıkmak istemiyorum utanıyorum artık o yüzden bu aydan sonra benden pes.
hayırlısı artık allahım evlat hasreti çektirmesin diye dua ediyorum ama. hepimize nasip etsin inş.

merhaba korkulacak birşey varmı? uyutulmuyor değilmi bende bu ay olucam aşılama

Yok cnm y
a Smear testi yaptirmiskiydin? orada takilan aletten takiyolar o biraz rahatsiz ediyo ama birsy sayilmaz birde rahimi temizlicm dediginde bi sivi verdi sanki iceri ya da o ztn asilama kismiydi hafif bi karin agrisi ama cok cok hafif adet arisina benzeyen bisy yasadim okdr bunlarin hicbiri ama ya acidi ya da zordudenecek seyler degil gayet basit ve kisa bi islem:)

Merhaba arkadaşlar bende bugün kontrol için gitmiştim doktor bir yumurta hariç diğerleri çatlamış dedi sonra bi tane çatlatma iğnesi yapıp akşam tekrar buluşalım dedi şimdi geldim hastaneden 2. Aşılama heyecanınıda atlattık şimdi sıra gün saymaya geldi hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah

Korkulcsk hicbirsey yok cnm bende okadar sey okumustumki korkuyodum hele ordaki salak hemsirede acir falan dedi ben anestezi istedim doktor gerek yok dedi ben cok tez canliyim canim tatli :) korkudan agladim bile simdi guluyorum halime hic canim acimadı normal muayeneden hic farki yok 2 kez yaptirdim :) ve cok kısa bi islem canim icin rahat olsun

Merhaba kızlar ben de dün gittim doktoruma. İki aydır kist nedeniyle ertelenmişti aşılamam. Dün başladık tedaviye çok şükür. Gonal f iğne başlattılar. Bakalım zaman nize neler gösterecek...

cok etkılemez heralde bırde adetı beklıyormussun daha zaten aşılama zamanına kdr ıyılesmıs olursun yumurta gelısımınıde nasıl olsa gorceksınz ılac fln kullancakmısın?
Sağol cnm cevabin için ilaç kullanmadım ama simdi daha iyiyim bakalim 22-24 ünde bekliyorum adedi kısmet artik

KIZLARRRR KIZLARRRRR SONUNDA REGL OLDUM YAFF SONUNDA EN SON 27 OCAKTA OLMUŞTUM İLK DEFA BÖLE BİŞİ OLDU SONUNDA OLDUM AMA.
ŞİMDİ DOKTORUMU DEĞİŞTİRİP DEĞİŞTİRMEME KONUSUNDA KARARSIZIM . ANTALYA DA ÜNLÜ Bİ DOKTOR VAR ALİ FUAT ŞENGÖR GİTMEK İSTİYORUM AMA KARARSIZI YOKSA AYNI DOKTORA DEVAM EDEYİMMİ SİZCE.

Merhaba kızlar ben de dün gittim doktoruma. İki aydır kist nedeniyle ertelenmişti aşılamam. Dün başladık tedaviye çok şükür. Gonal f iğne başlattılar. Bakalım zaman nize neler gösterecek...
Cnm folik asit kullamına devam ediliyor mu aşılama surecinde

bugün 2. aşılama için iğnelerime başlıyorum hayırlısıyla

Merhaba arkadaslar bende 4. asilamam icin ignelerimi vurunuyorum 6 gundur.Bugun aksam da vurunup yarin kontrole gidecem insallah yumurtalarim buyumistur kzlar sali gunu gelismemislerdi stres icindeyim valla :( Bu asilamamda tutmazsa tup bebek olacam artik canlar dua edlim birbirimize
Hic korkacak visey yok tatlim eger rahim agzin normal derecede aciksa hicbisey hissetmiyosun zaten.merak etme bede cok korkmustum.ama korkmaya gerek yokmus hic telaslanma.

Merhaba arkadaşlar bende bugün kontrol için gitmiştim doktor bir yumurta hariç diğerleri çatlamış dedi sonra bi tane çatlatma iğnesi yapıp akşam tekrar buluşalım dedi şimdi geldim hastaneden 2. Aşılama heyecanınıda atlattık şimdi sıra gün saymaya geldi hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah
Hadi bakalim.insallah kucagina alirsin.canim.bebegini kac tane yumurtan vardi ki biri haric catlamis dedi doktorun
Hadi bakalim hayirlisi canim benim tutar asilaman insallah Rabbim buyuk "ol"desin yeter ki..

bugün 2. aşılama için iğnelerime başlıyorum hayırlısıyla
İnsallah hayirla sonuclanirda alirsin.kucagina bebegine canimm benim

Back