NE BİLEYİM ŞİMDİ BENDE ÇOK KORKUYORUM DAHA YENİ YİM BU YOLDA 1 SENEDİR NORMAL BEKLEDİK AMA ŞİMDİ TEDAVİ YOLUNA BAŞVURDUK GEÇEN AY OLMADI BU AY REGL BEKLİYORUM KARIŞTIM KALDIM YANİ.HAYIRLISI OLSUN İNŞ. CANIM ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN TÜP BEBEK DENEDİNİZ Mİ PEKİBenimde yas 28 canim o yuzden ya bu telasim Rabbim masip ederse dedigin gibi 2. 3. ne zaman olacak yas gidiyo hayirlisiyla bu ay hamile kalalim insallah canim yaaa
Bende ilk asilamami hapla olmustum 23 yasindaydim daha 2 senelik evliydim bi bayan gormustum hastanede 7 senedir cocuk istiyoruz olmuyo demisti ne kadar uzun gelmisti bana da ama su an ayni konumdayim artik yoruldum Rabbim ikiz verse de bidaha bu stresleri yasamasam diyorum yemin ederim
Bizde yeniden baslayacaz csnim 2 hapa bi igneyle asilama oldum tutmadi kendiligimden gebe kaldim bende onu kaybettim 38. haftasinda doguma iki hafta kala kalbi durdu olu dogum yaptim.İnanin boyle olsun beklemek benim gibi kaybetmekten daha kolayRabbim.hpimize versin.insallah bu ayki asilamalarimiz hep tutsun hamileyimmm yazalim hepimizz...
CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN DEMEKKİ YUMURTALARIN HASSAS İNŞ. BU AY ÜMİTLERİN BOŞA ÇIKMAZ İNŞ. BU AY GÜZEL HABERLERİMİZ OLUR BENDE REGL BEKLİYORUMKızlar bu topiği bulduğuma çooook sevindim. Ben de bu ay aşılama olacağım inşallah. Aslında 2 ay önce olacaktım ama klomen sonrası kist oluştu ve beni terkedemedi birtürlü :) Yasminim bitti şimdi adet olmayı bekliyorum. İnnnşallah bu ay bir aksilik yaşamam... Hiçbirimiz yaşamayız inşallah...
YOK BAZEN KOLDAN DA OLABİLİYOR BİLDİĞİM KADARI İLE DOKTORUN TAVSİYESİNE GÖRE UYGULANIYOR AMA BEN DE GÖBEKTEN VURULMUŞTU.Ya kizlar gece gece kafama takildi bu ovutrelle midir nedir catlatma ignemi oldum koldan yapti ama nette baktim da simdi sanki genelde gobektn yapmislar ? Bi yanlislik olabilir mi
İNŞ. CANIM BU AY GÜZEL HABERLERLE VE SAĞLICAKLA KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAHIM HAYIRLISI OLSUN İNŞ.slm kızlar merhaba benimde yarından ıtıbaren 2. asılama serüvenim başlayacak. hepimiz için hayırlısı olsun diyelim. ilk asılamamda hamıle kaldım fakat 5 haftalık düşük yaptım kimyasal gebelıkmıs. kısmet dğilmiş dedik ve yeniden basladık. herkese iyi haftalar
aminn canim amin hepimize nasip olsun.insallahhhaklısın canım allah baska acı vermesın olacak olan evlatlarını da herkesın de saglıkla kucagına almak nasıp etsın
[A"gulbahcesi0618, post: 39839587, member: 656632"]Benimde yas 28 canim o yuzden ya bu telasim Rabbim masip ederse dedigin gibi 2. 3. ne zaman olacak yas gidiyo hayirlisiyla bu ay hamile kalalim insallah canim yaaa
Bende ilk asilamami hapla olmustum 23 yasindaydim daha 2 senelik evliydim bi bayan gormustum hastanede 7 senedir cocuk istiyoruz olmuyo demisti ne kadar uzun gelmisti bana da ama su an ayni konumdayim artik yoruldum Rabbim ikiz verse de bidaha bu stresleri yasamasam diyorum yemin ederim
Bizde yeniden baslayacaz csnim 2 hapa bi igneyle asilama oldum tutmadi kendiligimden gebe kaldim bende onu kaybettim 38. haftasinda doguma iki hafta kala kalbi durdu olu dogum yaptim.İnanin boyle olsun beklemek benim gibi kaybetmekten daha kolayRabbim.hpimize versin.insallah bu ayki asilamalarimiz hep tutsun hamileyimmm yazalim hepimizz...
Yok canim.denemedim bu ayda asilamam tutmazsa tup bebek yapilacak mayista..Off hayirlisi bakalim.NE BİLEYİM ŞİMDİ BENDE ÇOK KORKUYORUM DAHA YENİ YİM BU YOLDA 1 SENEDİR NORMAL BEKLEDİK AMA ŞİMDİ TEDAVİ YOLUNA BAŞVURDUK GEÇEN AY OLMADI BU AY REGL BEKLİYORUM KARIŞTIM KALDIM YANİ.HAYIRLISI OLSUN İNŞ. CANIM ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN TÜP BEBEK DENEDİNİZ Mİ PEKİ
İnsallah canimmm hayirlisiyla sen de biz de hamie haberi veririz insllahhhyıne ben geldım gunaydın herkese :) malum dun aksam catlatma iğnesi olmustum saat 23.00 da gelır gelmez kı 10 15 dakıkalık sure ovulasyon kıtlerıyle test yaptım cızgı belırgındı bu sabah tekrar test yaptım cızgı cok daha belırgın (fotograf yuklemeyı bılmıyorum bılsem eklıcem) gece kolumdan yapıldı dıye cok kafama takmıstım hatta nasıl bunu doktora sormayı unutum dıye de ıcım ıcımı yedı ama sonra dedım ya nekadar takılıyoruz herseye ıgne derı altından ve bu da ya gobekten ya da kolun arka kısmından yapılırmıs kı benımkı kolun arka kısmı.. ve kıtlerde de koyulugu gorunce dedım hormon gereklı yerlere gıtmıs demek yarın sat 11de aşılamam var dua edın ınsallah olumlu sonuclanır hepımızın yanı sıra benımde..
Canım doktorun sana demedimi nasıl ve nerden yapicani genellikle göbekten tavsiye ediyorlar daha etkiliymis galiba, bende göbekten yapmistimYa kizlar gece gece kafama takildi bu ovutrelle midir nedir catlatma ignemi oldum koldan yapti ama nette baktim da simdi sanki genelde gobektn yapmislar ? Bi yanlislik olabilir mi
senin adına ben de heyecanlandım bak şimdi inşallah güzel sonuçlar alırsın canım...yıne ben geldım gunaydın herkese :) malum dun aksam catlatma iğnesi olmustum saat 23.00 da gelır gelmez kı 10 15 dakıkalık sure ovulasyon kıtlerıyle test yaptım cızgı belırgındı bu sabah tekrar test yaptım cızgı cok daha belırgın (fotograf yuklemeyı bılmıyorum bılsem eklıcem) gece kolumdan yapıldı dıye cok kafama takmıstım hatta nasıl bunu doktora sormayı unutum dıye de ıcım ıcımı yedı ama sonra dedım ya nekadar takılıyoruz herseye ıgne derı altından ve bu da ya gobekten ya da kolun arka kısmından yapılırmıs kı benımkı kolun arka kısmı.. ve kıtlerde de koyulugu gorunce dedım hormon gereklı yerlere gıtmıs demek yarın sat 11de aşılamam var dua edın ınsallah olumlu sonuclanır hepımızın yanı sıra benımde..
Yok ozel birsy demedi sadece 11de vurdur bu igneyi dedi okdr ama sanirim etki etti bugun kasiklarim hep dolgunluk hissi vardi birde su akinti.. onu farkettim aksamdan beride 3 4 kezsert sanci girdi sanirim catladi benim yaCanım doktorun sana demedimi nasıl ve nerden yapicani genellikle göbekten tavsiye ediyorlar daha etkiliymis galiba, bende göbekten yapmistim
Inş herşey yolunda gider rabbim yardım etsinslm kızlar merhaba benimde yarından ıtıbaren 2. asılama serüvenim başlayacak. hepimiz için hayırlısı olsun diyelim. ilk asılamamda hamıle kaldım fakat 5 haftalık düşük yaptım kimyasal gebelıkmıs. kısmet dğilmiş dedik ve yeniden basladık. herkese iyi haftalar
allah yardim cin olsun cnmyıne ben geldım gunaydın herkese :) malum dun aksam catlatma iğnesi olmustum saat 23.00 da gelır gelmez kı 10 15 dakıkalık sure ovulasyon kıtlerıyle test yaptım cızgı belırgındı bu sabah tekrar test yaptım cızgı cok daha belırgın (fotograf yuklemeyı bılmıyorum bılsem eklıcem) gece kolumdan yapıldı dıye cok kafama takmıstım hatta nasıl bunu doktora sormayı unutum dıye de ıcım ıcımı yedı ama sonra dedım ya nekadar takılıyoruz herseye ıgne derı altından ve bu da ya gobekten ya da kolun arka kısmından yapılırmıs kı benımkı kolun arka kısmı.. ve kıtlerde de koyulugu gorunce dedım hormon gereklı yerlere gıtmıs demek yarın sat 11de aşılamam var dua edın ınsallah olumlu sonuclanır hepımızın yanı sıra benımde..
CANIM İNŞ. HAYIRLISI OLUR ÜZEL HABERLER VERİRSİN ARTIK BENDE HASTALANMAK İSTİYORUM NEDEN OLAMIYORUM YAFFyıne ben geldım gunaydın herkese :) malum dun aksam catlatma iğnesi olmustum saat 23.00 da gelır gelmez kı 10 15 dakıkalık sure ovulasyon kıtlerıyle test yaptım cızgı belırgındı bu sabah tekrar test yaptım cızgı cok daha belırgın (fotograf yuklemeyı bılmıyorum bılsem eklıcem) gece kolumdan yapıldı dıye cok kafama takmıstım hatta nasıl bunu doktora sormayı unutum dıye de ıcım ıcımı yedı ama sonra dedım ya nekadar takılıyoruz herseye ıgne derı altından ve bu da ya gobekten ya da kolun arka kısmından yapılırmıs kı benımkı kolun arka kısmı.. ve kıtlerde de koyulugu gorunce dedım hormon gereklı yerlere gıtmıs demek yarın sat 11de aşılamam var dua edın ınsallah olumlu sonuclanır hepımızın yanı sıra benımde..
İNŞ . HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ CANIM BENİM HAYIRLISI OLSUN İNŞ.Yok canim.denemedim bu ayda asilamam tutmazsa tup bebek yapilacak mayista..Off hayirlisi bakalim.
BUNLAR GÜZEL BELİRTİLER İNŞ. GÜZEL HABERLER VERİRSİN BİZE AY HADİ İNŞ.Merhaba arkadaslat bende 6 sinda aşılama yaptim çok kasık ve göğüs agrilarim var insallah tutar :) Rabbim emekLerimizi bosa cikartmasiin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?