• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar biraz gec oldu ama nedense buraya aciklama yapma ihtiyaci duydum.. msjlari okudum biraz asilamalara ara verilmis sanirim ama:KK43: ben bugun ilk kontrolumu oldum yumurtam 14mm olmus sanirim ve insallaj bu ay pek bekletmick bu hizla giderse oyle saniyorumki sali carsamba asilamam olur. Benim.size sorum doktora sormayi unuttum ptesi gidicm.hemen catlatma vuralim derse oncesinde perhis olayini nasil ayarlicz?
Merhaba canım Hsg yumurtan 18-20 arası olunca gün veriyor ve catlatma iğnesi verir bende ikinci asilamamda pazartesi gitmiştim çatlama iğnesi verdi carsamba sabah da eşimden sperm aldı öğlende ben gittim aşılama olmuştu asilamadan sonra sana uygun zamanlarda ilişki önerir bu ara ilişkiye girmeyin ve pazartesi doktora gideceksin doktor sana gereken açıklamayı yapar eyer yumurtan yarına kadar gelişirse aşılamaya müsait olursa dediğim gibi iğneyi verip gün verir sonuçlarını yazarsin

Gunaydin kizlaarr nasilsiniz..Bende bu ay adetimi bekliyorum asilama yaptiracam 12 mart adet gunum olunca gidecem bakalim hayirlisi.30 Ocakta asilama oldum ama tutmadi 14. gunu adet oldum 12 subatta...Daha once 2 kere hapla yani klomenle asilama oldum ama tutmamisti sonradan kendiligimden gebe kaldim onu da kaybettim...Ocaktaki de igneyle oldu buda igneyle olacak doktorum hapla olanlari saymiyo asilama olarak igneyle 2 kere yapilip olmazsa tup bebek yapilacakmis buda tutmazsa tup bebek olacak :( Rabbim yardimcimiz olsun zor bi imtihan 7 senedir her ay husran hadi 1 senesine yakinini hamilelige ve lohusaliga cik 6 senedir ugrasiyorum dua ediyorum insallah Rabbim tum isteyenlere verir hepimize anneligi nasip eder... :(

kılo mu yapıyo:( off yaa ztn cok kılo aldım zayıflamam lazım derken bır de sımdı bu surec kılo aldırırsa :( senem sen nekadar zamandır bebek ıcın ugrasıyorsun ve tedavı goruyorsun? dun esımle konustuk bu 2 ay ust uste asılama deneyıp olmadı mayısta tup bebek yaptıralım neyı beklıyoruzkı dıyıp durdu aslında bı yanımda evet kesınlıklee dıye ona katılıyor ama dıger yanım hep bekle normal yoldan bı sekılde olur dıyo.. ama psıkolojık olarak cok dayanıklı bırı degılm oyuzdn cok etkılenmeye basladım sızce dogrusu ne? beklemek mı yoksa hepsını pes pese denemek mı? aslnda cok da buyuk konustumtum asılama cok luzumsuz bırsey yaptırmam dusunursem dırek tup bebek yaptırırım dıyordum
Canim sorununuz cok buyuk degilse vede yasin gencse bekle ama bende oyle diye diye 7 seneyi gecirdim bu ay yaptiracagim asilamamda tutmazsa bende bisan yada mayista asilama yaptiracam doktor da oyle soyledi zaten..Napalim tup bebek tek careyse onu yaptiracaz hic istememe ragmen :(

birde sut ve maydanoz buharında bekleme varmış.. onu da yumurtanın catlamasına 2 3 gun kala yapmaya başlıcam inşallah en son hatta aşılamay gıtmedn hemen once yapmayı dusunuyorum cunku normalde buharda bekledıkten sonra ılışkı dıyorlar.. bızımde aşılama artık:D bu ay ne bılıyosam denıcem ya artık ıyı mı kotu mu yapıcam bılemıyorum ama denıcem
Maydonuz buhari iltihaba iyi geliyo canim sokturiyo benim esimin annanesi de teyzesi de pirasa buhariyla hamile kalnis bana da yap dediler ama denemedim hic valla bilemiyorum ki O_o

Maydonuz buhari iltihaba iyi geliyo canim sokturiyo benim esimin annanesi de teyzesi de pirasa buhariyla hamile kalnis bana da yap dediler ama denemedim hic valla bilemiyorum ki o_O
tamam ozmn ben kobay olarak kendımı secıyorum:D bu aksam başlıcam su sut ve maydanoz buharını denıcem ben.. bakalım sonuclarını hep beraber gorcz

Merhaba canım Hsg yumurtan 18-20 arası olunca gün veriyor ve catlatma iğnesi verir bende ikinci asilamamda pazartesi gitmiştim çatlama iğnesi verdi carsamba sabah da eşimden sperm aldı öğlende ben gittim aşılama olmuştu asilamadan sonra sana uygun zamanlarda ilişki önerir bu ara ilişkiye girmeyin ve pazartesi doktora gideceksin doktor sana gereken açıklamayı yapar eyer yumurtan yarına kadar gelişirse aşılamaya müsait olursa dediğim gibi iğneyi verip gün verir sonuçlarını yazarsin

acıklaman ıcın tesekkurler asılama konusunda cok eksıgım :) yalnız doktor bana dırek ptesı gel dedı hanı bu arada hızlı bı gelışım gosterıp catlamaz ınsallah ıcıme bı kurt dustu ınsallah gec olmaz

tamam ozmn ben kobay olarak kendımı secıyorum:D bu aksam başlıcam su sut ve maydanoz buharını denıcem ben.. bakalım sonuclarını hep beraber gorcz
Bi zarari olmaz canim da sen sutu nasil kullanacaksin peki maydanoz suyunun.icine mi katacaksin?
acıklaman ıcın tesekkurler asılama konusunda cok eksıgım :) yalnız doktor bana dırek ptesı gel dedı hanı bu arada hızlı bı gelışım gosterıp catlamaz ınsallah ıcıme bı kurt dustu ınsallah gec olmaz
İcine kurt duserse kemirir durur dusunme bosver canim :KK48: Zaten.doktor onu hesaplayip cagirmistir merak etme takma kafana zaten 1 gun igneyi vuruyon ertesi gun bekliyon sonraki gun asilaman yapiliyo esin.sen.igneyi vurundugun gun.perhize baslasa 2 gunluk oluyo asilamaya kadar..benimde 36 saat dolmadan.yapilmisti asilamam 27 saat olmustu catlatma ignemi vurali ama yapti doktor asilamayi gerci tutmadi ama zamani dolmadihi icin belki de bilemiyorum o gun aksamda iliski olsun dedi..Hayirlisi canim yaaa Rabbim ayarlamistir elbet icini ferah tut...

Gunaydin kizlaarr nasilsiniz..Bende bu ay adetimi bekliyorum asilama yaptiracam 12 mart adet gunum olunca gidecem bakalim hayirlisi.30 Ocakta asilama oldum ama tutmadi 14. gunu adet oldum 12 subatta...Daha once 2 kere hapla yani klomenle asilama oldum ama tutmamisti sonradan kendiligimden gebe kaldim onu da kaybettim...Ocaktaki de igneyle oldu buda igneyle olacak doktorum hapla olanlari saymiyo asilama olarak igneyle 2 kere yapilip olmazsa tup bebek yapilacakmis buda tutmazsa tup bebek olacak :KK43: Rabbim yardimcimiz olsun zor bi imtihan 7 senedir her ay husran hadi 1 senesine yakinini hamilelige ve lohusaliga cik 6 senedir ugrasiyorum dua ediyorum insallah Rabbim tum isteyenlere verir hepimize anneligi nasip eder... :KK43:
Canım sendemi 7 senedir bende 7 senedir uğraşıyorum ama malesef ben hiç hamis kalamadim çok doktora gittim hiç biri demedi sorunumu benim hikayem birazcık uzun ama geçen sene ilk aşılama mi oldum tutmadı 4 ay hiç bi doktora gitmedim ocakta yeni bi doktora gittim adetimin 3 uncu günü oda yumurtalarima baktı ve yumurta takibine aldı iğne yazdı ilk gittiğimde öyle böyle derken yumurtam gelişmişti çok çok tembelmis benim yumoslar bu yeni doktor da aşılama yapti tutmadı yine gittim bu sefer yumurtam tek soldaki 20 mm olmuştu normal yolla denicem dedim aşılama için biraz SIKINTIDAYDIK neyse oda olmadi ve dahada gitmedim yoruldugum için dinlenmeye karar verdim gerçi benim kullandığım puregon 600 luk iğne baya bi kilo yaptı 7 kutu kullandim canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar Allahın yanında çok elbet birgün bizlerde bebislerimize kavuşacağız

Son düzenleme:
Rica ederim canım benim geçtiğim süreç bu daha yenisin canım eksiklik değil bu ve doktorun sana yarın herşeyi soyler inşallah olmaz canım yarın haberlerini bekliyorum

Canım sendemi 7 senedir bende 7 senedir uğraşıyorum ama malesef ben hiç hamis kalamadim çok doktora gittim hiç biri demedi sorunumu benim hikayem birazcık uzun ama geçen sene ilk aşılama mi oldum tutmadı 4 ay hiç bi doktora gitmedim ocakta yeni bi doktora gittim adetimin 3 uncu günü oda yumurtalarima baktı ve yumurta takibine aldı iğne yazdı ilk gittiğimde öyle böyle derken yumurtam gelişmişti çok çok tembelmis benim yumoslar bu yeni doktor da aşılama yapti tutmadı yine gittim bu sefer yumurtam tek soldaki 20 mm olmuştu normal yolla denicem dedim aşılama için biraz SIKINTIDAYDIK neyse oda olmadi ve dahada gitmedim yoruldugum için dinlenmeye karar verdim gerçi benim kullandığım puregon 600 luk iğne baya bi kilo yaptı 7 kutu kullandim canım inşallah rabbim isteyen herkese nasip eder hayırlı sağlıklı evlatlar Allahın yanında çok elbet birgün bizlerde bebislerimize kavuşacağız
2008 de evlendim canim ben 2010 da 2 kere hapla asilama oldum.tutmadi sonradan hamile kaldim kebdim.Benim esimin morfoloji %4 o biraz sorun.iste beegimi kaybedeli 2.5 sene oldu hala yok bede ocakta asilama oldim 600 luk pregondan 75 ml kaldi 7 gun 75 ml vurundum 2 tane yumurtam gelisti ama tutmadi bende bikac gunbsonra adet olunca yeniden gidecem.Resmen seneler gecmis inanamiyorumomrum bu streslerle geciyo 28 yasina gelmisim artik bende yoruldum bu ayki asilamam da olmazsa tuo beek dedi doktorum.Canim devlet hastaneleri rapir cikarip yapiyo asilama maddi oarak fazla zorlanmiyosun.sen ozele mi gittin?

2008 de evlendim canim ben 2010 da 2 kere hapla asilama oldum.tutmadi sonradan hamile kaldim kebdim.Benim esimin morfoloji %4 o biraz sorun.iste beegimi kaybedeli 2.5 sene oldu hala yok bede ocakta asilama oldim 600 luk pregondan 75 ml kaldi 7 gun 75 ml vurundum 2 tane yumurtam gelisti ama tutmadi bende bikac gunbsonra adet olunca yeniden gidecem.Resmen seneler gecmis inanamiyorumomrum bu streslerle geciyo 28 yasina gelmisim artik bende yoruldum bu ayki asilamam da olmazsa tuo beek dedi doktorum.Canim devlet hastaneleri rapir cikarip yapiyo asilama maddi oarak fazla zorlanmiyosun.sen ozele mi gittin?
Vay ikimizde aynı sene evlenmisiz bende 2008 canım ozel e gidiyorum burdaki devlet hastahanesindeki doktorlar bakmıyor öyle işlere arastirmisim kafadan ilaç yazıp yolluyor

Evliliginz ve surec sizin daha uzun ama yas ayni bende 28 hani bekle bekle yas gidiyo 2. Hatta 3. Nezamana gelck:) ya allahimsu ay bizi sevindirse hepimizi herkes buraya hamileyimmmmm diye yazsaa...

Gunaydin kizlaarr nasilsiniz..Bende bu ay adetimi bekliyorum asilama yaptiracam 12 mart adet gunum olunca gidecem bakalim hayirlisi.30 Ocakta asilama oldum ama tutmadi 14. gunu adet oldum 12 subatta...Daha once 2 kere hapla yani klomenle asilama oldum ama tutmamisti sonradan kendiligimden gebe kaldim onu da kaybettim...Ocaktaki de igneyle oldu buda igneyle olacak doktorum hapla olanlari saymiyo asilama olarak igneyle 2 kere yapilip olmazsa tup bebek yapilacakmis buda tutmazsa tup bebek olacak :KK43: Rabbim yardimcimiz olsun zor bi imtihan 7 senedir her ay husran hadi 1 senesine yakinini hamilelige ve lohusaliga cik 6 senedir ugrasiyorum dua ediyorum insallah Rabbim tum isteyenlere verir hepimize anneligi nasip eder... :KK43:
canım benim ya siz böyle 6 sene 7 sene 8 sene diyince ben cok korkuyorum sonra stres yapma diyorlar bu mümkün olmuyorki ben 27 ocakta regl olmuştum hala regl olamadım hap kullanıyorum gelsin diye o kadar dengem bozulduki inş. en kısa ve hayırlı zaman da allahım bize hayırlı evlatlar verir. inş. dualarımız kabul olur.

slm kızlar merhaba benimde yarından ıtıbaren 2. asılama serüvenim başlayacak. hepimiz için hayırlısı olsun diyelim. ilk asılamamda hamıle kaldım fakat 5 haftalık düşük yaptım kimyasal gebelıkmıs. kısmet dğilmiş dedik ve yeniden basladık. herkese iyi haftalar

Evliliginz ve surec sizin daha uzun ama yas ayni bende 28 hani bekle bekle yas gidiyo 2. Hatta 3. Nezamana gelck:) ya allahimsu ay bizi sevindirse hepimizi herkes buraya hamileyimmmmm diye yazsaa...
Benimde yas 28 canim o yuzden ya bu telasim Rabbim masip ederse dedigin gibi 2. 3. ne zaman olacak yas gidiyo hayirlisiyla bu ay hamile kalalim insallah canim yaaa

canım benim ya siz böyle 6 sene 7 sene 8 sene diyince ben cok korkuyorum sonra stres yapma diyorlar bu mümkün olmuyorki ben 27 ocakta regl olmuştum hala regl olamadım hap kullanıyorum gelsin diye o kadar dengem bozulduki inş. en kısa ve hayırlı zaman da allahım bize hayırlı evlatlar verir. inş. dualarımız kabul olur.
Bende ilk asilamami hapla olmustum 23 yasindaydim daha 2 senelik evliydim bi bayan gormustum hastanede 7 senedir cocuk istiyoruz olmuyo demisti ne kadar uzun gelmisti bana da ama su an ayni konumdayim artik yoruldum Rabbim ikiz verse de bidaha bu stresleri yasamasam diyorum yemin ederim :(

slm kızlar merhaba benimde yarından ıtıbaren 2. asılama serüvenim başlayacak. hepimiz için hayırlısı olsun diyelim. ilk asılamamda hamıle kaldım fakat 5 haftalık düşük yaptım kimyasal gebelıkmıs. kısmet dğilmiş dedik ve yeniden basladık. herkese iyi haftalar
Bizde yeniden baslayacaz csnim 2 hapa bi igneyle asilama oldum tutmadi kendiligimden gebe kaldim bende onu kaybettim 38. haftasinda doguma iki hafta kala kalbi durdu olu dogum yaptim.İnanin boyle olsun beklemek benim gibi kaybetmekten daha kolay :cry: Rabbim.hpimize versin.insallah bu ayki asilamalarimiz hep tutsun hamileyimmm yazalim hepimizz...

Benimde yas 28 canim o yuzden ya bu telasim Rabbim masip ederse dedigin gibi 2. 3. ne zaman olacak yas gidiyo hayirlisiyla bu ay hamile kalalim insallah canim yaaa

Bende ilk asilamami hapla olmustum 23 yasindaydim daha 2 senelik evliydim bi bayan gormustum hastanede 7 senedir cocuk istiyoruz olmuyo demisti ne kadar uzun gelmisti bana da ama su an ayni konumdayim artik yoruldum Rabbim ikiz verse de bidaha bu stresleri yasamasam diyorum yemin ederim :KK43:

Bizde yeniden baslayacaz csnim 2 hapa bi igneyle asilama oldum tutmadi kendiligimden gebe kaldim bende onu kaybettim 38. haftasinda doguma iki hafta kala kalbi durdu olu dogum yaptim.İnanin boyle olsun beklemek benim gibi kaybetmekten daha kolay :cry: Rabbim.hpimize versin.insallah bu ayki asilamalarimiz hep tutsun hamileyimmm yazalim hepimizz...
haklısın canım allah baska acı vermesın olacak olan evlatlarını da herkesın de saglıkla kucagına almak nasıp etsın

[A"gulbahcesi0618, post: 39839587, member: 656632"]Benimde yas 28 canim o yuzden ya bu telasim Rabbim masip ederse dedigin gibi 2. 3. ne zaman olacak yas gidiyo hayirlisiyla bu ay hamile kalalim insallah canim yaaa

Bende ilk asilamami hapla olmustum 23 yasindaydim daha 2 senelik evliydim bi bayan gormustum hastanede 7 senedir cocuk istiyoruz olmuyo demisti ne kadar uzun gelmisti bana da ama su an ayni konumdayim artik yoruldum Rabbim ikiz verse de bidaha bu stresleri yasamasam diyorum yemin ederim :KK43:

Bizde yeniden baslayacaz csnim 2 hapa bi igneyle asilama oldum tutmadi kendiligimden gebe kaldim bende onu kaybettim 38. haftasinda doguma iki hafta kala kalbi durdu olu dogum yaptim.İnanin boyle olsun beklemek benim gibi kaybetmekten daha kolay :cry: Rabbim.hpimize versin.insallah bu ayki asilamalarimiz hep tutsun hamileyimmm yazalim hepimizz...[/QUOTE]

Allahim birdaha boyle bi aci yasatmasin:(
Bende simdi doktordan ciktim yumurtam 19.8mm olmus aksm 23.30da igne vurulcksin dedi catlatma.. carsaba 8bucukta esinle burda ol dedi 11de de asilama.. allahim nolur bizim de yuzumuzu guldursun

Kızlar bu topiği bulduğuma çooook sevindim. Ben de bu ay aşılama olacağım inşallah. Aslında 2 ay önce olacaktım ama klomen sonrası kist oluştu ve beni terkedemedi birtürlü :) Yasminim bitti şimdi adet olmayı bekliyorum. İnnnşallah bu ay bir aksilik yaşamam... Hiçbirimiz yaşamayız inşallah...

Bu arasa doktor bana ovutrella igne verdi progestan 10mg da hap verdi asilama sonrasi baslicm hapa baskalarindan krem fln duymustum ama hangisi daha etkili acaba

Bu arasa doktor bana ovutrella igne verdi progestan 10mg da hap verdi asilama sonrasi baslicm hapa baskalarindan krem fln duymustum ama hangisi daha etkili acaba
Canım doktor kime hangi acı uygun görürse onu yazıyor ona iyi gelmiş bende kullanım olmuyor ya doktora soracaksınız bu iyi gelirni diye yoksa kafamıza göre yazdırmak olmaz

Back