Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hamileyiimmmmm Rabbim herkese nasip etsin soktayim bugün 18 günüm beta HCG 880 Allahım dileyen herkese versin o kadar umutsuzdum ki oldu çok sukur
Tebrik ederim canım, Allah kucağına almayı nasip etsin. Peki belli bir belirtin varmıydı acaba? Diğer aylardan farklı olan?

Tskler cnm daridarisi tüm isteyenlere 12gunden itibaren adet sancısı gibi agri vardı ağız kuruluğu idrar rengi bulanikti
hayırlı olsun öncelikle bende 2 nisanda aşılama yaptırdım bekliyorum 5. aşılamam bu benim tüp bebek için iğneli aşılamalar oldu. ilk aşılamamda hamile kaldım ama kalbi durdu. ne gibi belirtilerin vardı ben bu sefer çok umutsuz olduğum için kendimi dinlemedim hiç sadece 3. günden itibaren göğüslerde hassasiyet oluştu. o da adet öncesindede oluyor anlayamıyorum yani onun dışında bir belirti yok sadece sırtım ve omuzlarım ağrıyor anlam veremiyorum nedense hamilelikle ilgisi yoktur bence. sen de neler oldu yazabilir misin hatırlıyorsan.

Göğüs ağrısı vardı ama ole çok değildi ben onu iğneye bağlıyorum asilamamin 12 gününden itibaren yogun adet sancisi vardı hatta hasta olucam diye ağladım dudaklar çok kuruyordu sürekli su iciyordum bir de idrar rengi değişikti

Göğüs ağrısı vardı ama ole çok değildi ben onu iğneye bağlıyorum asilamamin 12 gününden itibaren yogun adet sancisi vardı hatta hasta olucam diye ağladım dudaklar çok kuruyordu sürekli su iciyordum bir de idrar rengi değişikti
aynen benim de öyle az ağrı var acıma yani çok su içiyorum bende 8. gün bugün başka birşey olmayınca belirti olarak umududa olmuyor insanın. adet günümü bekliyorum bende hayırlısı artık

Hamileyiimmmmm Rabbim herkese nasip etsin soktayim bugün 18 günüm beta HCG 880 Allahım dileyen herkese versin o kadar umutsuzdum ki oldu çok sukur
ne güzell mutlu bi haber veren çıktı, hayırlı olsun gözün aydın

Erken değilmi yaaaa :KK17: Hayırlısı buymuş diyelim. Rabbim gönlündekini en kısa ve hayırlı zamanda versin inşallah
ilaçlardan böyle olabiliyomuş, amin inşallah

Ben asilamayi ayin 1 inde yaptırdım kızlar. aşılamadan 3 gün sonra göğüslerde ağrı ve şişme başladı bu benim 5. aşılamam 6 gün sonrada sırt ağrısı başladı yatakta özellikle çok rahatsız ediyor dönemiyorum iğneler batıyor gibi her bir kemiğim ayrı ağrıyor böyle birşey yaşayan var mı aranızda tutan ilk aşılamamda da tutmayanlarda da böyle birşey olmadı normaldede sırt ağrısı yaşayan biri değilim. acaba belirti mi diyede düşünmeden edemiyorum ama çok umutlu değilim.

Ben asilamayi ayin 1 inde yaptırdım kızlar. aşılamadan 3 gün sonra göğüslerde ağrı ve şişme başladı bu benim 5. aşılamam 6 gün sonrada sırt ağrısı başladı yatakta özellikle çok rahatsız ediyor dönemiyorum iğneler batıyor gibi her bir kemiğim ayrı ağrıyor böyle birşey yaşayan var mı aranızda tutan ilk aşılamamda da tutmayanlarda da böyle birşey olmadı normaldede sırt ağrısı yaşayan biri değilim. acaba belirti mi diyede düşünmeden edemiyorum ama çok umutlu değilim.
benim göğüslerim hep ağrıdı uçları sızladı hep belirgindi sonuç :KK43:

benim göğüslerim hep ağrıdı uçları sızladı hep belirgindi sonuç :KK43:
zaten göğüs ağrısını belirti olarak kabul etmiyorum ben bende aşılama yaptırmasamda yumurtlama döneminden başlayarak adet gününe kadar devam ediyor. ama ilk aşılamada ki göğüs ağrısı yani tutan aşılamada çok değişikti koltuk altından başlamıştı sanki sütyen bebedenimi değiştirmek zorunda kaldım 5. haftada çok rahatsız ediyordu. kısmet artık belki yarın idrar testi yaparım.

kızlar ben adet oldum hayırlısı böyleymiş, tüp bebeğe başlayacağım zekai tahir burakta. bu hastaneye giden varmı aranızda gün veriyorlar mı yoksa gittiğin ay başlıyor musun bilen varmı

kızlar ben adet oldum hayırlısı böyleymiş, tüp bebeğe başlayacağım zekai tahir burakta. bu hastaneye giden varmı aranızda gün veriyorlar mı yoksa gittiğin ay başlıyor musun bilen varmı
benim bir bilgim yok cnm arastırdın mı o hastaneyi doktorun belli mi peki. zakai tahir en büyük kadın dogum hastanesi memnun kalırsın gibi

kızlar ben de adet olmayı bekliyorum da az kaldı doktora gittigimde ilaç verip gönderiyor mu herhangi bir işlem yapılıyor mu bilgilendiriseniz sevinirim beni neyin bekledigini bileyim

kızlar ben bu ay doktora gittim tüp bebeğe bir daha ki ay başlayacağım bu ay histereskopi yapılacak özel de yaptırdım kabul etmediler şimdi ofis yapılacak nasıl oluyor ofis ağrılı mı ben diğerinden yaptırdım narkoz aldım bu defa narkoz alınmayacak nasıl oluyo ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı

X