• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
hakkımızda hayırlısı olsun hastalandıktan sonra aşılama surecıne mı gırceksın? ben bu aşılamadan umıdımı kestım nedense bırısı jeller spermlerı olduruyo dıyo e bana asılamadn hemen sonra alttan ultrasonla baktı kı jel oluyo onda.. yumurtam desen nezaman catladıgı bılınmedıgı ıcın karambol... kısaca hep bı garıplıkler var en ıyısı dusunmemek hatta bu işlem hıc olmamıs gıbı saymak
Tatlimm naptin ben gulbahcesi hatirlarmisin bilmiyorum rumuzu degistirdim canim takma kafana su jel.isini bakarsin seninki tutar bu kadar umitsizken :) Rabbim buyuk canimcim bende adet olunca basladim.ikinci asilamam icin ignelere yarin kontrolum var bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin canimm

Tatlimm naptin ben gulbahcesi hatirlarmisin bilmiyorum rumuzu degistirdim canim takma kafana su jel.isini bakarsin seninki tutar bu kadar umitsizken :) Rabbim buyuk canimcim bende adet olunca basladim.ikinci asilamam icin ignelere yarin kontrolum var bakalim hayirlisi olsun hepimiz icin canimm
hatırladım cnm:) hakkımızda hayırlısı olsun bugun 9.gunum yarın kan testı yaptırcm erken deselerde doktor bana 10.gun baktır demıstı ona daynarak yaptırcm:) yalnız busabah ıdrar testı yaptım 7.gun yaptıgımda az da olsa pozıtıftı ılacın etkısındendı gercı bılıyorum ama bu sabah tamamen tek cızgı golge bıle yok olsa yıne barı azcıkta olsa golge cıkardı dıye dusunuyorum artık yarın gorecez bosu bosuna umıt beslemem barı ne dıyım:(

arkadaslar umut olsun diye yazıyorum bize asılama dendindi asılama olmadan zor ne zaman hamile kalırsın bilemeyiz dendi.beklemeye karar verdik ve sadece 2.ayda hamileyim insallah.bu gun adet günüm sonucum 140. insallah bi zeval gelmez yaptıklarımı paylasmak istiyorum 1 esime keci boynuzu kuru uyguladım 2ay yaptım 2 dr tavsiyesi ile esim vemax isimli ilacı kullandı 3 esime hakiki bai aidım ıcıne robotton cekilmiş badem karıstırıp sabah aksam ac karnına kesınceye kadar yedi ustelik yumurtlama gunumden 2 gun once ilişki olmustu esim sehir dısındaydı testle yumurlama takıbı yaptım bu ay olmaz diye dusunuyordum ve arkadaslar cok dua ettim.zekerriya as cocugu cok gyaslıyken olmus ve soyle yalvarırmıs ya rabbi şu kıs mevsiminde bana yaz meyvesi tattır b

arkadaslar umut olsun diye yazıyorum bize asılama dendindi asılama olmadan zor ne zaman hamile kalırsın bilemeyiz dendi.beklemeye karar verdik ve sadece 2.ayda hamileyim insallah.bu gun adet günüm sonucum 140. insallah bi zeval gelmez yaptıklarımı paylasmak istiyorum 1 esime keci boynuzu kuru uyguladım 2ay yaptım 2 dr tavsiyesi ile esim vemax isimli ilacı kullandı 3 esime hakiki bai aidım ıcıne robotton cekilmiş badem karıstırıp sabah aksam ac karnına kesınceye kadar yedi ustelik yumurtlama gunumden 2 gun once ilişki olmustu esim sehir dısındaydı testle yumurlama takıbı yaptım bu ay olmaz diye dusunuyordum ve arkadaslar cok dua ettim.zekerriya as cocugu cok gyaslıyken olmus ve soyle yalvarırmıs ya rabbi şu kıs mevsiminde bana yaz meyvesi tattır b
gözün aydın, eşinin değerleri nasıldı ne kadar zamanda hamile kaldın

sagol canm 15 milyondu 8.ayımda hamile kaldım benım daha oncede gebeliğim oldu evlendikten 4 ay sonra hamile kalmştm 5 aylk dusuk oldu spermlerin dusuk oldugunu 2 ay once ogrendk

gulbahcesı aşılamam negatıf:( sana da haber vereyımde bı sure uzak durcm forumdan fln durabılırsm tabı moralım cok bozuldu aslnda cok da bekledıgım bı sonuc ama skldım artık negatıf gormektn:( 10.gunumdu ve deger 2.79... 2.asılamayıda sımdı ıstemıyorum kısmet artık napalım

gulbahcesı aşılamam negatıf:( sana da haber vereyımde bı sure uzak durcm forumdan fln durabılırsm tabı moralım cok bozuldu aslnda cok da bekledıgım bı sonuc ama skldım artık negatıf gormektn:( 10.gunumdu ve deger 2.79... 2.asılamayıda sımdı ıstemıyorum kısmet artık napalım
bitanem bozma moralini biraz dinlen ondan sonra yaptirirsin ikinciyi bende ikinci icin gidiyorum 8 tane yumurtam 10 mm ustune cikmis birden.Tutabilirde tutmayabilirde cogul gebelikte olabilir herseyin hayirlisi uzulme canimmm moral isi birazcikta bu

merhaba kızlar 6 gün gonal f kullandıktan sonra dün kontrolüm vardı 2 yumurtam oluşmuş 12 mm doktorum herşey istediğim gibi dedi 4 gün daha aynı iğneye devam pazartesi kontrol çarşamba da aşılamanı yapıcam dedi ben de bir heyecannnn.... doktorlarınız size aşılamadan kaç gün önce cinsel perhiz verdi?

Merhaba bende gecen salı gunu asılama yaptırdım. Urfada OSM hastanesındr Ahmet Özdogru yaptı asılamamı. asılamada bı sırun yoktu ama eve gelırken yolda trafık kazası gecırdık cok sarsıldım ınsallah asılamam tutar.kasık agrılarım var ve bu sabah bulantı ılr uyandım ınsallah bebegım gelme hazırlıgındadır...

Merhaba bende gecen salı gunu asılama yaptırdım. Urfada OSM hastanesındr Ahmet Özdogru yaptı asılamamı. asılamada bı sırun yoktu ama eve gelırken yolda trafık kazası gecırdık cok sarsıldım ınsallah asılamam tutar.kasık agrılarım var ve bu sabah bulantı ılr uyandım ınsallah bebegım gelme hazırlıgındadır...
Canım çok çok geçmiş olsun inşallah sizlerde ciddi bi durum yoktur bende Urfada halef aydinda aşılama yaptirmistim ama malesef tutmadı ve bu iki aydır gitmiyorum doktora sen urfa icindemisin inşallah bebeğin tutunur canım

merhaba halef adn benim doktorumdu biryıldan fazla ona gittim ama olmadı ben bozovadaym eşim burda memur. sonra ahmet ozdogruya giitim o bana aşılama önerdi ona gecen salı aşılama yatrdım beklemedeym. halef bey iyi ve sakin bi doktpr ama benim ilk aşilamamda ohss olmama neden oldu ondan sonra bidaha gitmedik. ben yaklsık 1,5 yıldır tedavi görüyorm ama olmadı. bizimki sebepsiz infertilite. bendepko var

merhaba halef adn benim doktorumdu biryıldan fazla ona gittim ama olmadı ben bozovadaym eşim burda memur. sonra ahmet ozdogruya giitim o bana aşılama önerdi ona gecen salı aşılama yatrdım beklemedeym. halef bey iyi ve sakin bi doktpr ama benim ilk aşilamamda ohss olmama neden oldu ondan sonra bidaha gitmedik. ben yaklsık 1,5 yıldır tedavi görüyorm ama olmadı. bizimki sebepsiz infertilite. bendepko var
Anladım canım ben viransehirden 7 senedir burda yaşıyorum bende bu sene ilk defa halef aydına gittim 7 kutu iğne kullandım aşılama oldum halef aydin da tutmadı sonra yine yaptiralim istersen dedi istemedik normal yolla denemeye karar vermiştim vücudum artık iğne ilaç kaldirmiyordu anlican hiç bir gelişme olmadi bende 1-2 aydır bıraktım gitmiyorum

canm sanada cok gecmıs olsun. benımde yumurtalarım cok gec gelısıyo ve ohss oluyorum. Bence bırde ahmet ozdogruya gıt. ılacları kullanırken vok dıkkatlı davrandı ohss olmamam ıcın cok ugrastı deneyımlı ve ısınde cok uzman. Ahmet ozdogru zaten normal hastalara bakmıyo bızım gıbı olanlara bakıyo bence bı gıt belkı faydası olur.

merhaba kızlar 6 gün gonal f kullandıktan sonra dün kontrolüm vardı 2 yumurtam oluşmuş 12 mm doktorum herşey istediğim gibi dedi 4 gün daha aynı iğneye devam pazartesi kontrol çarşamba da aşılamanı yapıcam dedi ben de bir heyecannnn.... doktorlarınız size aşılamadan kaç gün önce cinsel perhiz verdi?
Benimki catlatma ignemden bir gun once dedi bde asilama gunu olsun.dedi ocak ayindaki asilamamda .Bu ay yeniden asilama yaptiracam 7 gun pregon kullandim doktora gittim igneye devam.edecem pazartesi yeniden kontrole gidecem bende canim.
Ayyy hadi insallah canim hamulelik belirtileridir bunlar.Bendr carsamba yada persembe asilama olacam.sanirim canim hatirlisi bakalim

Arkadaslar bisey sorabilirmiyim benim cuma gunku kontrolumde 10.4 10.6 10.8 11.3 12.4mm gelismisti yumurtalarim.Simdi bunlarin hepsi gelismis gebelik icin uygun mu oluyo yoksa 17-18 mm olunca mi catlayabiliyolar bebek olabiliyolar.Bu arada ignye devam edecem 3 gun daha.Kac mm olurlar bilmiyorum

gül333.sağol canım Allah hepimize nasip etsin inşAllah.kaç tane olduğunu kendide bilmiyo ki bir tane çatlamamış yumurtan var diğerleri çatlamış çünkü karnında sıvı birikmiş dedi sadece

Arkadaslar bisey sorabilirmiyim benim cuma gunku kontrolumde 10.4 10.6 10.8 11.3 12.4mm gelismisti yumurtalarim.Simdi bunlarin hepsi gelismis gebelik icin uygun mu oluyo yoksa 17-18 mm olunca mi catlayabiliyolar bebek olabiliyolar.Bu arada ignye devam edecem 3 gun daha.Kac mm olurlar bilmiyorum
Merhaba canım yumurtaların benim bildiğim 18-22 mm olduktan sonra catliyor ve yardımcı olarakta çatlama iğnesi verebilir inşallah pazartesi ye kadar istenilen büyüklüğe ulaşır

Canım onlar tekrar kontrolüne kadar büyür sanırım 19mm ve üzeri olunca catlamaya yaklaşıyor

Merhaba kızkar, az önce 10. İğnemi de vurdum. Yarın kontrol çarşamba da aşılamam var. Yumurtalarım 12 mm idi inşallah istenilen boyuta gelmişlerdir. Yarın için çok heyecanlıyım. Dualarınıa beni de katın.

Back