• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama MART 2015 AŞILAMA YAPACAK OLANLAR PAYLAŞIM İÇİN GELİN

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Hadi hayırlısı canım bak ne güzel tam olgunlasip catliyormus kendiliğinden İnşallah Rabbim kısmet eder bu sefer bizlere de kısmet eder inşallah canım benim şahsen kendiliğinden gelişip catlamadigi için adetin 3 uncu günü gidiyordum geçen gittim yumurtam 20 mm olmuştu catlamaya yakın catlatma igneside oldum ama sonu hüsran oldu gitmedim doktora bunyem artık kaldırmıyor o kadar çok kilo aldimki ignelerden ilaçlardan kendimi ve vücudumu dinlenmeye bıraktım
kılo mu yapıyo:( off yaa ztn cok kılo aldım zayıflamam lazım derken bır de sımdı bu surec kılo aldırırsa :( senem sen nekadar zamandır bebek ıcın ugrasıyorsun ve tedavı goruyorsun? dun esımle konustuk bu 2 ay ust uste asılama deneyıp olmadı mayısta tup bebek yaptıralım neyı beklıyoruzkı dıyıp durdu aslında bı yanımda evet kesınlıklee dıye ona katılıyor ama dıger yanım hep bekle normal yoldan bı sekılde olur dıyo.. ama psıkolojık olarak cok dayanıklı bırı degılm oyuzdn cok etkılenmeye basladım sızce dogrusu ne? beklemek mı yoksa hepsını pes pese denemek mı? aslnda cok da buyuk konustumtum asılama cok luzumsuz bırsey yaptırmam dusunursem dırek tup bebek yaptırırım dıyordum

yok
Canım merhaba senin durumun nasıl inşallah güzel haberler vardır
canım benim tedavi yarım kalmıştı ama bir türlü regl olmaadığım için bugün doktora gittim doktor rahim duvarın kalın dedi ya adet olacaksın yada %1 şans hamilesin dedi tabi çok heycan yaptım ama sonuç negatif hamile değilim ilaç yazdı regl gelmesi için. bakalım onu denicez artık. aynıyım yanı hastalanınca üçüncü aşama ama ilk aşılama denememi allahım inş.nasip eder. hepimize hayırlı evlatlar versin allahım.

kılo mu yapıyo:KK43: off yaa ztn cok kılo aldım zayıflamam lazım derken bır de sımdı bu surec kılo aldırırsa :KK43: senem sen nekadar zamandır bebek ıcın ugrasıyorsun ve tedavı goruyorsun? dun esımle konustuk bu 2 ay ust uste asılama deneyıp olmadı mayısta tup bebek yaptıralım neyı beklıyoruzkı dıyıp durdu aslında bı yanımda evet kesınlıklee dıye ona katılıyor ama dıger yanım hep bekle normal yoldan bı sekılde olur dıyo.. ama psıkolojık olarak cok dayanıklı bırı degılm oyuzdn cok etkılenmeye basladım sızce dogrusu ne? beklemek mı yoksa hepsını pes pese denemek mı? aslnda cok da buyuk konustumtum asılama cok luzumsuz bırsey yaptırmam dusunursem dırek tup bebek yaptırırım dıyordum
Canım benim kullandığım iğne puregon 600 kullanmistim 7 kutu bende etkisi kilo oldu ben 7 senedir uğraşıyorum canım geçen sene ağustos da ilk asilamam oldu tutmadı sonra 4 ay doktora falan gitmedim ocak ayında yeni bi doktora baş vurdum adetimin 3 uncu günü gittim o gün yumurta takibine başladı malesef benim yumoslar çok çok tembel oldukları Anca gelişmişti ocakta hemen 2 inci asilamam oldu malesef oda olmadi regl olduğumda doktora gittim ve aşılama mi normal yolla mi dedi normal yolla denedik yine olmadi bu seferki yumurtam 20 mm olmuştu catlatma iğnesi oldum sonuç yine boş şimdi piskolojikmen devre dışı olduğum için gitmedim doktora biraz mola verip kilo vermem lazım sonrasına bakicam belki giderim doktora yoksa Allah nasip ederse verir zaten

yok

canım benim tedavi yarım kalmıştı ama bir türlü regl olmaadığım için bugün doktora gittim doktor rahim duvarın kalın dedi ya adet olacaksın yada %1 şans hamilesin dedi tabi çok heycan yaptım ama sonuç negatif hamile değilim ilaç yazdı regl gelmesi için. bakalım onu denicez artık. aynıyım yanı hastalanınca üçüncü aşama ama ilk aşılama denememi allahım inş.nasip eder. hepimize hayırlı evlatlar versin allahım.
Peki senin günün gecti mi yoksa daha varmı canım inşallah aşılama olmadan hamile kalirsin ve senden güzel haberler gelir heyecanla bekliyorum benim durumu biliyorsun olmamıştı dün adetim bitti bakallim hayırlısı neyse o olur önümüzdeki maçlara bakicaz artık daha çok çalışmamız lazimm cookkk

Peki senin günün gecti mi yoksa daha varmı canım inşallah aşılama olmadan hamile kalirsin ve senden güzel haberler gelir heyecanla bekliyorum benim durumu biliyorsun olmamıştı dün adetim bitti bakallim hayırlısı neyse o olur önümüzdeki maçlara bakicaz artık daha çok çalışmamız lazimm cookkk
canım dün gittim doktora bugün 2 gün geçmiş oluyor oda en geç 3 gün içinde gelir durumuna göre geçen ay 27 ocakta olmuştum hala ıolmadım doktor rahmin kalın dedi test istedi ama negatif adet olamadığım içinmi hap verdi 10 gün kullan bırak gelir dedi bakıcaz artık beklemedeyiz yani mucize yok bende hayırlısı olsun

Bende şimdi geldim doktordan adetim beşinci günüydü bugün yine iğne falan vermedi bu sefer klomen yerine femera verdi 13 mart çatlatma iğnesî 14 mart 2. Aşılama kısmetse.hadî bakalım bi stresli 20 gün daha inşallah herkesin olur bu ay

Bende şimdi geldim doktordan adetim beşinci günüydü bugün yine iğne falan vermedi bu sefer klomen yerine femera verdi 13 mart çatlatma iğnesî 14 mart 2. Aşılama kısmetse.hadî bakalım bi stresli 20 gün daha inşallah herkesin olur bu ay
insallah cnm:) bende cuma gıdıcem insallah benım ılac olmayacagı ıcın bıtınce gel dedı bakalım nezamana gelişirse artık bır ay 10.gunde catlarken bır ay 21.gune kdr uzadıgını bıldıgımden bır gun veremıyorum suan:) buarada kızlar su yakı olayını duydum dun aldım ve aksm yapıstırdım gece cok fena yaktı ama sıcak sıcak ıyı de geldı:) yarın aksm cıkartıp banyo yapıcam sonra yumurtanın durumuna gore asılama uzerı bırdaha yapıstırmayı dusunuyorum ınsallah faydası olur..

birde sut ve maydanoz buharında bekleme varmış.. onu da yumurtanın catlamasına 2 3 gun kala yapmaya başlıcam inşallah en son hatta aşılamay gıtmedn hemen once yapmayı dusunuyorum cunku normalde buharda bekledıkten sonra ılışkı dıyorlar.. bızımde aşılama artık:D bu ay ne bılıyosam denıcem ya artık ıyı mı kotu mu yapıcam bılemıyorum ama denıcem

cok konuştum ama bırde gunde 2-3 tane ıncır yıyorum neden dersenız bılmıyorum denk mı geldı ama bu sekılde bır ay daha denemıstım o ay da yumurtam 11. gunde catlamıstı 22mm gorup.. ınsallah kalıtelı kalıtelı yumurtlarız da hepımızın tutar saglıklı ve hayırlı bebekler :)

canım sen bu ayda mı akışına bırakıcaksın yoksa tekrar aşılama yaptırıcak mısın

Olmadı canım yine hüsran oldu denemelerim hepsi boş artık gücüm kalmadı[/QUOTE]

canım üzülme vardır bunda da bi hayır malesef elimizden başka bişey gelmiyo sabretmek lazım biliyorum çok zor ama güçlü olmaya çalış doktora gittinmi bi yorumda gitmedim yazmışsın keşke gitseydin yada bu ay tatil ver kendine at bi kafandan bunları kendin için bişeyler yap rabbim ol dediğinde olacak inşaallah çok beklemeyiz...

Olmadı canım yine hüsran oldu denemelerim hepsi boş artık gücüm kalmadı

canım üzülme vardır bunda da bi hayır malesef elimizden başka bişey gelmiyo sabretmek lazım biliyorum çok zor ama güçlü olmaya çalış doktora gittinmi bi yorumda gitmedim yazmışsın keşke gitseydin yada bu ay tatil ver kendine at bi kafandan bunları kendin için bişeyler yap rabbim ol dediğinde olacak inşaallah çok beklemeyiz...[/QUOTE]
İnşallah canım gitmedim mola veriyorum bu ay belki öbür ay da mola veririm düşünmüyorum artik

Merhaba arkadaşlar biraz gec oldu ama nedense buraya aciklama yapma ihtiyaci duydum.. msjlari okudum biraz asilamalara ara verilmis sanirim ama:( ben bugun ilk kontrolumu oldum yumurtam 14mm olmus sanirim ve insallaj bu ay pek bekletmick bu hizla giderse oyle saniyorumki sali carsamba asilamam olur. Benim.size sorum doktora sormayi unuttum ptesi gidicm.hemen catlatma vuralim derse oncesinde perhis olayini nasil ayarlicz?

Elimde raporlu fiyattan aldığım GONAL F 75 var, isteyene uygun fiyattan vereceğim. Bursada yaşıyorum.

Back