Merhabalar,
Allah tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere yardım etsin..
Benim adet tarihim 21 şubat,23 Martta yaptığım idar testinde çok belirgin iki çizgi çıktı ve çok şaşırdım,2 gün gecikmeyle nasıl bu kadar kesin çıkabilir.İkiz olmasından şüpheleniyorum..Bana yardımcı olursanız sevinirim.Sağlıklı ve mutlu hamilelikler..
herkese slmlar tatlı anne adayları.
bende bugün sabah öğrendim hamileliğimi,idrar testi çok belirgin çıktı.
en son adet tarihim 27 şubattı.sanırım bu topikin en son hamişi benimm.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder inşallah.
ayy canım hiç sorma aynen bendede var ölüyom mide bulantısındankafamçokkarıştıbide ben hiç kusamam ablamlar kussan rahatlarsın diyolar ama yapamıyorum sıkıyorum kendimi hep bu da daha perişan ediyo insanı..bide canım benimde 6 yaşında oğlum var,aynen yemek yapamıyorum,kokuya tahammülüm yok senin gibi...ilk hamileliğimde hiç mide bulantım olmamıştı , anlamamıştım bile..bu çok farklı..Rabbim yardım etsin hepimize....
kızlaaar ben de bugün gittim bebişimi gördüm 7 mm olmuş dahaaa:) kesenin içinde fasulye gibi bişeydi. her şey yolundaymış, kalbinin attığını gördüm ama dinletmedi doktorum.
şimdi 4 hafta sonra gidicem bi daha, 2li tarama testi yapılcakmış ne demek bu nasıl bir test yine ultrasonla mı yapılıyor?
hayırlı olsun canım ama benimde 6 haftaya kadar bişeyim yoktu şimdide kokuya dayanamıyorum inşallah bulantın olmaz ama 6. haftadan sonra başladı benimkızlar benim 23 adet olmam gerekirdi. olmadım kan testinde pozitif çıktı ayın 26 sında benim bulantım yok artık başlamaz dimi arkadaşlar allah sizin bulantılarınızı bir anda gçiriversin çok zor bişey
arkadaşlar merhaba... bende mart ayı hamilesiyim. en son adet tarihim 22 şubat ve mart sonunda öğrendim. şimdi 5 haftalık bebeğim. önümüzdeki haftada kalp atşlarını dinlicem.
selam hamişlere a.s.ölüyorum mide bulantısından çook kötüyümsenağlama sizler nasılsınız?
Arkadaslar bende 7+ 4 gunluk hamileyim..3 nisanda test yaptim yani martta hamile kalmis oluyorum..neyse,,kizlar benim sag kasigim daha cok agriyor yani arada sanci giriyor,cok nadirde sola,,,birde halaa adet olacakmis gibiyim cok korkuyorum(( sizlerdede varmi boyle sikayetler....Daha gormedim bebegimi ve dis gebelikten falan korkuyorum tek tarafli kasigim agridigi icin..randevum 11 mayista ozamana kadar nasil dayancam bilmiyorum....!!
Bol bol dua ediyorum yavrumu bana bagisla diye :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?