• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2009 hamileleri buraya !!!

selam kızlar bende bu konuyu actıgımda 5 haftalıktım 2 hafta önce doktora gittim ve keseyi gördüm şimdi 31 martta gidicem 8 hafta bitiminde kalp atışlarını dinleyelim dedi doktorum bakalım ne olacak bu arada tüm hamiş arkadaşlarıma hayırlı olsun

kızlar ya ben nezle oldum bebeğe zararı var mı bunun? bebeğe bişi olcak die ödüm kopuyor kendimi çok suçluyorum. ne yapabilirim? bebeğim daha 4 -5 haftalık. 5. haftadayım ve çok endişeleniyorum.
kızlar grip olmak neden kötü hamileyken?
bu aşamada yapabileceğim bir şey var mı?

Benimde bebisim 7 haftalik olduuu ins kucagimiza aldigimiz gunleri de goruruz daha 230 gun var doguma hihihihihi

kızlar dün doktora gittik kesemizi gördük minicik bişey :1rolleyes: :nazar: çok tuaf oldum ekranda o küçücük kaartıyı görünce 5 haftalıkmış geç döllenme olmuş 2 hafta sonra tekrar gidicem kalp atışlarını duyalım dedi doktorumuz umarım herşey yolunda gider allah herkeze sağlıklı bebişler nasip etsin :Saruboceq:

Arkadaşlar merhaba.bende 6 hafta 2 günlük hamileyim.kan testi de yaptırdım.
Bu hafta dolunca kalp atışlarını dinleyebilecekmişiz.cumartesi günü doktorumuza gitcez.bakalım hayırlısı...

kızlar ya ben nezle oldum bebeğe zararı var mı bunun? bebeğe bişi olcak die ödüm kopuyor kendimi çok suçluyorum. ne yapabilirim? bebeğim daha 4 -5 haftalık. 5. haftadayım ve çok endişeleniyorum.
kızlar grip olmak neden kötü hamileyken?
bu aşamada yapabileceğim bir şey var mı?

canım öncelikle geçmiş olsun bende grip olmuştum ilk bebegime hamileyken sakın ilaç kullanma ben ıhlamur içmiştim birde hapşırırken falan tutma kendini serbest hapşır koyver gitsin yani Allah saglıklı kucagına almayı nasip etsin inşallah Bu arada aramıza yeni katılan tüm hamiş arkadaşlarımızı tebrik ediyorummmm

mercan 76 ben de seni ebrik ediyorum.Aramızda 4 gün var. Benim doktorum 28 martta kontrole çağırdı kalp atışları için acele mi etti ne? haberleşelim doktora gittikten sonra.

slm arkadaslar,yeni hamislere hayirli olsun insallah :emir_bebek: , bende nezle oldum malesef.. tuzlu suyla gargara yapiyorum bogazimi,burnumuda tuzlu suyla yikiyorum. birde nette arastirirken forumun birisinde,hangisi oldugunu hatirlamiyorum, zencefilden bahsedilmis,size yaziyi aynen aktariyorum. ben yarin zencefil alip deneyecegim insallah ise yarar :Saruboceq:
"" zencefili iki şekilde kullanabilirsin. eğer öksürüğün varsa biraz balın içine karıştırıp yiyebilirsin veya bir çay bardağı suyun içine 1-2 çay kaşığı zencefil tozu koyup 10 dakka demledikten sonra sadece gargara da yapabilirsin. Acımsı bir tadı olduğu için gargara yaparken sanki daha da boğazını tahriş edecek gibi olsa da bir süre sonra ağrını bile hafifletiyor. günde 3-4 defa tekrarlayabilirsin gargara işini de. Ben yaptım ve faydasını gördüm "" demis arkadas..

kızlar bende mart hamişiyim,en son adetim 17 şubat dı.5+1 hamileyim.bende pek belirti yok ama kasık ağrılarım var bugün.ayrıca aşırı duygusal oldum,iş tenposuyla ne yapıcam bilemiyorum.haayırlısı ile inşallah bebişlerimizi kucağımaza alırız.

mercan 76 ben de seni ebrik ediyorum.Aramızda 4 gün var. Benim doktorum 28 martta kontrole çağırdı kalp atışları için acele mi etti ne? haberleşelim doktora gittikten sonra.

teşekkür ederim canım benim acele etmemeiştir cünkü bana 2-3 hafta sonra gel demişti ben 31 martta gitmeyi uygun buldum 2 aylık olsun diye bu arada mide bulantılarım felaket benim sendede varmı bişiler yemek bile yapamıyorum bana degil evdeki 5 yaşında minicik kuzum var ona acıyorum valla ama ne yapim kokuya tahammülüm yok valla senağlama

teşekkür ederim canım benim acele etmemeiştir cünkü bana 2-3 hafta sonra gel demişti ben 31 martta gitmeyi uygun buldum 2 aylık olsun diye bu arada mide bulantılarım felaket benim sendede varmı bişiler yemek bile yapamıyorum bana degil evdeki 5 yaşında minicik kuzum var ona acıyorum valla ama ne yapim kokuya tahammülüm yok valla senağlama

bugün 7 haftalık oldu.yarın kontrol o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam.bende henüz mide bulantısı yok.iştahım yerinde.sen kuzunu bize gönder ben doyururum onu.hayırlı haberler alalım:):dance:

mrb arkadaşlar bende dün dr gittim 5 haftalık bebeğim çok güzel bir duygu allah olmayan herkese nasip etsin inşallah sizede gözünüz aydın

canım doktorun blantı hapı verir banada verdi ve çok rahatlattı. Dramamine ilacın adı
Doktorunda iste, boşuna ızdırap çekme

slm kızlar yada hamiş güzel anneler nasıl gidiyo hamilelik bende martta ögrendim 8+2 olduk biz siz nekadarlık oldunuz hanımlar

Back