Selam kızlar,
Aranıza biraz geç katıldım ama yorgunluktan pc ile ilişkimi kesmiştim! Bende Mart ayında çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Adetimden 2 gün sonra test yaptırmıştım ve 24 Mart'ta hamile olduğumu öğrendim. Kanda 187.8 çıkmıştı ama doktorum "şüpheli" felan gibi birşey söylememişti.
5 haftalıkken keseyi gördük ve 6 + 5 de kalp atışlarını :) Şu an 10 + 2 hamişim ve Allah'ıma şükürler olsun herşey yolunda. Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almamızı nasip etsin, isteyenlerede en kısa zamanda versin (amin).
Ben 3 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim ve çok üzülmüştüm. Zaten hamile olduğumu öğrenmemle kaybetmem bir olduAllah beterinden saklasın.
Benim hiç bulantım olmadı ama 3 yıllık reflü hastası olarak çok feci mide yanması yaşıyorum4 ay olana kadar mide ilacı kullandırmıyor doktorlar. Gaviscon'la idare ediyorum. Normalde de baharatlı v.s yemekler yemiyordum ama hamilelikte fark etmiyor demek ki.
Aşırı yorgunluk ve duygusallık var.. Tansiyonum düşük ve bazen bayılacak gibi oluyorum ama bunlar da tadı tuzu :) Ayrıca ben Haşimato hastasıyım ve bu nedenle bazen tedirgin olabiliyorum ama takmıyorum kafama.
Benim annem ikiz ve babaannem de ikiz doğurmuştu fakat küçükken vefaat etmişler, doktor benim de ikiz doğurma olasılığı yüksek demişti ama bende bir tane var :) Olsun, sağlıklı ve hayırlı olsun da (hepimizin bebişleri) tek olsun yeter ki..
Bu arada ben normal doğumdan çok ama çok korkuyorum, psikolojik olarak - sizler ne düşünüyorsunuz?
Uzun oldu biraz ama kusura bakmayın! :)
Hepiniz Allah'a emanet olun :)
hayırlı olsun canım..bende haşimatoyum ve 12.6 hamişim..ayy o yorgunluk yokmuu aynenn bendede var hat safhada hemdemirmirmirmir acaba himatomu yapıyo daha çokk:uhm:ayy bide aşırı mide bulantım var sendede varmı dr. 2 hafta sonra geçer dedi ama hiç geçmicek gibi:a015: