• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2009 hamileleri buraya !!!

kızlar çatlak önleyici kullanmaya başladınız mı? kullanıyosanız ne kullanıyosunuz? bide bu zamana kadar kaç kilo aldınız?

yokcanım ben daha kullanmadım kızımdada kullanmamıştım fazla catlagım yok benim kiloda almadım cünkü bu aralar gerginim birazda ondan ama genelde 6 aydan sonra alıyosun

kızlar selam ben 27 mayısta 3 lüye 17 hazirandada amniyosenteze giricem hayırlısıyla dualarınızı bekliyorum dua edinde 3 lü iyi cıksın yoksa amniyoya girmeyecegim inşallah iyi cıkarda bende rahat olurum artık

herkese merhaba benim sat 15şubat.13+5 günlük hamileyim. doktor cinsiyetiyle ilgili bişey söyledi mi size? benimki hiç bişey söylemiyoo. daha doğrusu pek detaylı bakmıyoo uğraşmıyoo. sizinkiler bu haftalarda cinsiyeti belli miydi?

herkese merhaba benim sat 15şubat.13+5 günlük hamileyim. doktor cinsiyetiyle ilgili bişey söyledi mi size? benimki hiç bişey söylemiyoo. daha doğrusu pek detaylı bakmıyoo uğraşmıyoo. sizinkiler bu haftalarda cinsiyeti belli miydi?

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun sağlıkla al kucagına inşallah bazı doktorlar bu haftalarda söylemezler emin olmak için 16 haftada kesin belli olur ama o zaman sorarsın bir inanışa göre ( annemlerin de demesi) kız gec gösteriri erkek erken belli olur derler bir dahaki kontrolune belki belli olur 16 da belli oluyor ama kızda olsa ben kızımda 16 haftada ögrendim

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun sağlıkla al kucagına inşallah bazı doktorlar bu haftalarda söylemezler emin olmak için 16 haftada kesin belli olur ama o zaman sorarsın bir inanışa göre ( annemlerin de demesi) kız gec gösteriri erkek erken belli olur derler bir dahaki kontrolune belki belli olur 16 da belli oluyor ama kızda olsa ben kızımda 16 haftada ögrendim

sağol cnm
yaa benim doktor dediğim gibi pek incelemiyoo. belki biraz uğraşsa görcek ama wakit ayırmıyoo. bide siz hangi doktorlara gidiyosunuz? doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.

sağol cnm
yaa benim doktor dediğim gibi pek incelemiyoo. belki biraz uğraşsa görcek ama wakit ayırmıyoo. bide siz hangi doktorlara gidiyosunuz? doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum.

ben ümraniyede özel afiyete gidiyorum fazilet görgülü ama devlet dersen sigortayı tavsiye etmem ben ikili teste girdim berbat haftalar yaşadım okumuşsundur 3 lü iyi cıkmazsa amniyo yapacaklar devlet olarak da zeynep kamil diyorlar ben gitmedim hiç amniyo yaparsam gidicem işte

ben ümraniyede özel afiyete gidiyorum fazilet görgülü ama devlet dersen sigortayı tavsiye etmem ben ikili teste girdim berbat haftalar yaşadım okumuşsundur 3 lü iyi cıkmazsa amniyo yapacaklar devlet olarak da zeynep kamil diyorlar ben gitmedim hiç amniyo yaparsam gidicem işte

ewet okudum canım yaa inşallah amiyosenteze hiç gerek kalmaz. ben sigorta istemiyorum ama sgk mı kullanacağım fiyatları makul özel bi hastane istiyorum. bu arada ben avrupa yakasındayım. orda bi hastane arıyorum.

a.s. kizlar bende mart ayinin sonun da hamile oldugumu ogrendim,su an 12+4 gunluk hamileyim.Gecen hafta bebegimin ense kalinligi olculdu ve 1.4 cikti doktor iyi dedi ,ama ben yinede huzursuzum sizin olculer kac cikti yazarsaniz sevinirim

a.s. kizlar bende mart ayinin sonun da hamile oldugumu ogrendim,su an 12+4 gunluk hamileyim.Gecen hafta bebegimin ense kalinligi olculdu ve 1.4 cikti doktor iyi dedi ,ama ben yinede huzursuzum sizin olculer kac cikti yazarsaniz sevinirim

benim 1.9 çıktı. doktorum iyi dedi. 3 hatta 3.5dan sonra doktorlar riskli diyo. endişelenecek bişey yok yani senin için

kizlar cok tesekkurederim mesajlariniz icin , biraz olsun rahatladim cok sagolun...kaydirigubbakcemile3

merhaba kizlar nerelerdesiniz,bebeklerinizin cinsiyetini ogrenebildiniz mi ben daha ogrenemedim....cok merak ediyorum cinsiyetini,bebegimi genelde sagda dissediyorum ve gobek deligimin altinda sizce cinsiyeti ne tahminlerinizi bekliyorumsırnaşık şey

benim kız....aynı hisleri yaşıyorum seninlezemuszemus

merhaba arkadasim,haftaya persembe kontrolum var ayrintili ultrasona girecegim ve buyuk ihtimallede ogrenecegiz cinsiyetini ogrendigimde yazarim insalllah buraya,ayrica cevabin icin tesekkurler.....

Back