Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım cok üzüldüm ya benim hafifledi biraz bulantılarım sadece tiksinmelerim var onuda allah razı olsun eşim bana yardımcı oluyor hihoyyyt
herkese slmlar tatlı anne adayları.
bende bugün sabah öğrendim hamileliğimi,idrar testi çok belirgin çıktı.
en son adet tarihim 27 şubattı.sanırım bu topikin en son hamişi benimm.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder inşallah.
Canım aynen bende senin gibiydim ve bebişimin kalp atışlarını görene kadar hep bir şüphe duydum üstelik bu 2. bebek olmasına ragmen telaş etme kendini fazla yorma haddim olmayarak yalnız birşeyi merak ettim kalp atışları 8 haftada coktan başlamış oluyor neden doktora gitmedin testlerini yapıp folik asite başlayacak bebegi görmesede kese haydi haydi görünür hatta dış gebelikmi degilmi onuda söyler ben gittigimde 5 haftalıktı keseyi gördü 8 haftalıktı kalp atışlarını duydu bence canın sıkılmasın canım ama doktor için gec kalmışsın bence git biran önce bebişini gör ve için rahatlasın nacizane benim fikrim bu
slm arkadaşlar şükür bende hamileyim 6-1olduk bende daha önce erken dogum yaptım sermus serayp sizi alıyorum ama moralde çok önemli inşallah rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın olmayanlarada en kısa zamanda versin ağrısız bulantısız hayırlı hamilelikler hepimize inş
Slm arkadaslar,az önce topikleri gezerken farkettim,güzel bir siteyi not etmis arkadaslar,kacinci haftada oldugunuzu ve bebek gelisimini yaziyor,ilgilenenler icin:
Neyne.net - Kaç Haftalık Hamileyim?
ben bebeklerimi kaybettim arkadaşlar Allah sizlerinkine ömür versin hiper stimüle olduğumdan dolayı içimde erimişler.