• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2009 hamileleri buraya !!!

arkadaşlar bende 23 martta aşılama yaptırdım ve 5 nisanda öğrendim hamile olduğumu değerim 138.21 çıktı ama adet tarihime daha vardı ve 2 haftalıktı...şimdi 18 günlüküz..haftaya kesesini görcez inşallah...

ay canım cok üzüldüm ya benim hafifledi biraz bulantılarım sadece tiksinmelerim var onuda allah razı olsun eşim bana yardımcı oluyor hihoyyyt

sorma canım sorma...benimde eşim çok yardımcı sağolsun ama bu kokular yokmu deliriyorum:bbo:inşaallah benimde en kısa zamanda geçer canım :çok üzgünüm:

kızlar ben de varım.5 haftalık hamileyim.keseyi gördüm ama ben bebeği görmek istiyorum.sizce en erken ne zaman bebek görünür?????:CüvCüv:

herkese slmlar tatlı anne adayları.
bende bugün sabah öğrendim hamileliğimi,idrar testi çok belirgin çıktı.
en son adet tarihim 27 şubattı.sanırım bu topikin en son hamişi benimm.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder inşallah.

canım senle adet tarihlerimiz aynı :1hug: ben de en son 27 şubatta adet oldum.
birlikte takip edelim gelişmeleri.
doktorum pazartesi gel kalp atışlarına bakalım dedi.
sen gittin mi doktora?

arkadaşlar bende varım:)4 yıllık evliyim ve ilk bebeğimi düşürdükten sonra tekrar hamileyim.son adet tarihim 20 şubat.30 martta çift çizgiyi gördüm bhcg:458 di.ayın 6 sında gittim dr a.bhcg m 3000 olmuştu kese yi yolk sac denen keseyi gördük.21 inde kalp atım seslerini duymaya gideceğiz ıNŞALLAH.Allah isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.Bizlere de hayırlısı ile bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin..

slm kızlar bende idrar testinde öğrendim hamile olduğumu bugünde kan testi sonucunu alıcaz sat 11 marttı sizce b hcg değerim kaç çıkmalı

arkadaşlar merhaba bende ,6 +4 haftalık hamileyim,çarşamba gün kapl atışlarını da duyduk çok şükür,daha önceden bir düşüğüm olduğu için son derece tedirginim ama ağrım yok çok şükür,arada kasıklarıma kramplar giriyor sadece..umarım hepimizi sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi...

[sermus;]arkadaşlar merhaba bende ,6 +4 haftalık hamileyim,çarşamba gün kapl atışlarını da duyduk çok şükür,daha önceden bir düşüğüm olduğu için son derece tedirginim ama ağrım yok çok şükür,arada kasıklarıma kramplar giriyor sadece..umarım hepimizi sağlıkla kucağımıza alırız meleklerimizi...[/QUOTE]

seni çok iyi anlıyorum..aynı şeyleri bende yaşıyorum şu an canım sanki tekrar aynı şeyleri yeniden yaşayacakmışım gibi geliyor.bende çok tedirginim..21 nisanda ALLAH nasip ederse bende kalp atışlarını duyacağım..Tüm melekler için dua ediyorum...Bize sağ salim gelsinler diye...

Canım aynen bende senin gibiydim ve bebişimin kalp atışlarını görene kadar hep bir şüphe duydum üstelik bu 2. bebek olmasına ragmen telaş etme kendini fazla yorma haddim olmayarak yalnız birşeyi merak ettim kalp atışları 8 haftada coktan başlamış oluyor neden doktora gitmedin testlerini yapıp folik asite başlayacak bebegi görmesede kese haydi haydi görünür hatta dış gebelikmi degilmi onuda söyler ben gittigimde 5 haftalıktı keseyi gördü 8 haftalıktı kalp atışlarını duydu bence canın sıkılmasın canım ama doktor için gec kalmışsın bence git biran önce bebişini gör ve için rahatlasın nacizane benim fikrim bu

Ogrendigim an aradim dr u ama uyuzlar 3 aylik olmayinca bakmayiz dediler...zaten ogrendigim anda folic aldim kullanmaya basladim...Ben hollandadayim,his guzel degil saglik sistemleri bugun tam 8 haftalik oldum yani 2 aylik randevum 11 mayista...Iste o gun gelene kadar sabirsizliktan olecem yani korkudan...oyle fazla bir agrim yok bol bol uyku geliyor,cok nadir sag kasigima fazla olmak uzere sola da kramplar giriyor o kadar...dua etmekten baska birsey gelmiyor elimden...Allahim korusun insallah bebeklerimizi tek guvencem ALLAH!:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm arkadaşlar şükür bende hamileyim 6-1olduk bende daha önce erken dogum yaptım sermus serayp sizi alıyorum ama moralde çok önemli inşallah rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın olmayanlarada en kısa zamanda versin ağrısız bulantısız hayırlı hamilelikler hepimize inş

slm arkadaşlar şükür bende hamileyim 6-1olduk bende daha önce erken dogum yaptım sermus serayp sizi alıyorum ama moralde çok önemli inşallah rabbim evlatlarımızı bize bağışlasın olmayanlarada en kısa zamanda versin ağrısız bulantısız hayırlı hamilelikler hepimize inş

inşallah canım,insan sürekli tedirgin oluyor gerçekten,bende tüm hamişler için du ediyorum,rabbim hayırkla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin diye..bu arada midenizde durumlar ne arkadaşlar,benim bulantım yok ama inanılmaz bir mide yanması var,bütün gün ölüyorum,geceleri uyuyamıyorum bile...

slm kizlar. :sm_cool: Insallah herkeslerin bebegi saglikla büyüyordur :Saruboceq: 9+4 teyim. 7. haftadan sonra bulantilarim basladi. Et,balik yiyemiyorum. Uyku halim hep var. Folik asite ve vitamine devam. Daha önce Elevit kullaniyordum mideme cok dokundu. Icinde böbregimde tas olusumunu destekleyen fosfor fazla miktardaydi,degistirmek zorunda kaldim,20 gündür Femibion 800 kullaniyorum, bu daha iyi geldi. Bebegimin kalp atislarini duymak icin sabirsizlaniyorum. Sizin nasil geciyor? Rabbim herkese saglikli,hayirli evlatlar versin insallah. :emir_bebek:

ben bebeklerimi kaybettim arkadaşlar Allah sizlerinkine ömür versin hiper stimüle olduğumdan dolayı içimde erimişler.

arkadaşlar selamlar ben bugün ikili testime girdim NT 1,2 cıktı bu ense kalınlığı olsa gerek öyleyse bundan sıyırdık şimdi 1 hafta sonra testin sonucunu alıcam dua edin birşey cıkmasın cıkınca yazarım bu arada başka konuda bu 2 li testte free hcbg 50 altındaysa erkek üstü ise kız falan yazıyorlardı bende bakıcam kac cıkacak bakalım tutacak mı haber veririm diger arkadaşlar sizler nasılsınız görüşelim lütfennnn

Selam kızlar,

Aranıza biraz geç katıldım ama yorgunluktan pc ile ilişkimi kesmiştim! Bende Mart ayında çok şükür hamile olduğumu öğrendim. Adetimden 2 gün sonra test yaptırmıştım ve 24 Mart'ta hamile olduğumu öğrendim. Kanda 187.8 çıkmıştı ama doktorum "şüpheli" felan gibi birşey söylememişti.
5 haftalıkken keseyi gördük ve 6 + 5 de kalp atışlarını :) Şu an 10 + 2 hamişim ve Allah'ıma şükürler olsun herşey yolunda. Allah hepimizin bebişlerini kucağımıza almamızı nasip etsin, isteyenlerede en kısa zamanda versin (amin).

Ben 3 ay önce kimyasal gebelik geçirmiştim ve çok üzülmüştüm. Zaten hamile olduğumu öğrenmemle kaybetmem bir oldu :( Allah beterinden saklasın.

Benim hiç bulantım olmadı ama 3 yıllık reflü hastası olarak çok feci mide yanması yaşıyorum :( 4 ay olana kadar mide ilacı kullandırmıyor doktorlar. Gaviscon'la idare ediyorum. Normalde de baharatlı v.s yemekler yemiyordum ama hamilelikte fark etmiyor demek ki.

Aşırı yorgunluk ve duygusallık var.. Tansiyonum düşük ve bazen bayılacak gibi oluyorum ama bunlar da tadı tuzu :) Ayrıca ben Haşimato hastasıyım ve bu nedenle bazen tedirgin olabiliyorum ama takmıyorum kafama.

Benim annem ikiz ve babaannem de ikiz doğurmuştu fakat küçükken vefaat etmişler, doktor benim de ikiz doğurma olasılığı yüksek demişti ama bende bir tane var :) Olsun, sağlıklı ve hayırlı olsun da (hepimizin bebişleri) tek olsun yeter ki..

Bu arada ben normal doğumdan çok ama çok korkuyorum, psikolojik olarak - sizler ne düşünüyorsunuz?

Uzun oldu biraz ama kusura bakmayın! :)

Hepiniz Allah'a emanet olun :)

Back