• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2009 hamileleri buraya !!!

Merhabalar,

Allah tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere yardım etsin..

Benim adet tarihim 21 şubat,23 Martta yaptığım idar testinde çok belirgin iki çizgi çıktı ve çok şaşırdım,2 gün gecikmeyle nasıl bu kadar kesin çıkabilir.İkiz olmasından şüpheleniyorum..Bana yardımcı olursanız sevinirim.Sağlıklı ve mutlu hamilelikler..

canım öncelikle hayırlı olsun ben de adetim iki gün gecmişti test yaptım cıktı seninki gibi belirgindi ikiz degil benim dün doktordaydım telaşlanma hamilesin allahın izniyle...

herkese slmlar tatlı anne adayları.
bende bugün sabah öğrendim hamileliğimi,idrar testi çok belirgin çıktı.
en son adet tarihim 27 şubattı.sanırım bu topikin en son hamişi benimm.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder inşallah.

canım bebişin hayırlı olsun inşallah sag salim kucagına alırsın ne güzel bir sürü hamişimiz varrrrr :sm_cool:

ayy canım hiç sorma aynen bendede var ölüyom mide bulantısındankafamçokkarıştıbide ben hiç kusamam ablamlar kussan rahatlarsın diyolar ama yapamıyorum sıkıyorum kendimi hep bu da daha perişan ediyo insanı..bide canım benimde 6 yaşında oğlum var,aynen yemek yapamıyorum,kokuya tahammülüm yok senin gibi...ilk hamileliğimde hiç mide bulantım olmamıştı , anlamamıştım bile..bu çok farklı..Rabbim yardım etsin hepimize....

Aynen bende öyleyim canım ya kızımda calıştım ben artık patronum kovdu beni yeter burada doguracaksın diye bunda farklı valla ama her hamilelik aynı olmuyormuş bende istifra edemiyorum normaldede edemezdim zaten dün doktorum bulantı için ilaç verdi metpamid onuda kullanmak istemiyorum belki zararlı olur diye ne bilim işte kızım la arasında dünya fark var yani Allah hayırlısını versin herkese

kızlaaar ben de bugün gittim bebişimi gördüm 7 mm olmuş dahaaa:) kesenin içinde fasulye gibi bişeydi. her şey yolundaymış, kalbinin attığını gördüm ama dinletmedi doktorum.
şimdi 4 hafta sonra gidicem bi daha, 2li tarama testi yapılcakmış ne demek bu nasıl bir test yine ultrasonla mı yapılıyor?

Canım demekki seninle aynı gidiyoruz bende dün doktordaydım kalp atışları başlamış banada dinletmedi bende 1 ay sonra gidicem ikili test için hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah benimde fasulye gibiydi ama kalbi maşallah nasıl atıyodu sanki ilk cocugummuş gibi heyecanlandım valla

kızlar benim 23 adet olmam gerekirdi. olmadım kan testinde pozitif çıktı ayın 26 sında benim bulantım yok artık başlamaz dimi arkadaşlar allah sizin bulantılarınızı bir anda gçiriversin çok zor bişey
hayırlı olsun canım ama benimde 6 haftaya kadar bişeyim yoktu şimdide kokuya dayanamıyorum inşallah bulantın olmaz ama 6. haftadan sonra başladı benim

bu arada kızlar ben dün doktordaydım maşallah kalp atışları başlamış 1 ay sonraya randevu aldım ikili testlerim var kardeşini kızımada gösterdim şaşırdı biraz galiba birazda korktu şimdiden kontrollere götürüyorum ki alışmaya başlasın diye benden bu kadar sizlerinde o güzel haberlerinizi bekliyorum Allah hepinize hayırlısını versin ,nşallah

arkadaşlar merhaba... bende mart ayı hamilesiyim. en son adet tarihim 22 şubat ve mart sonunda öğrendim. şimdi 5 haftalık bebeğim. önümüzdeki haftada kalp atşlarını dinlicem.

slm arkadaşlar bende martta hamile oldugumu ögrendim son adet tarihim 16 şubat 6 haftalık hamileyim
6 aydır yolunu gözledigimiz melegimiz sonunda bize geldi allah hepimize sag saglim meleklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

5 yıllık evliyim 19 martta evlendim.15 marttı sanırım hamile olduğumu öğrendim.Mart benim uğurlu ayım oldu.Şimdi 5 haftalık hamileyim.ılk hamileliyim.Kanamalarım var.hastayım kronik bağırsak problemlerim var.bilmiyorum sonu ne olacak.ınşallah sorunsuz tamamlarım.

slm kızlar bende mart annesiyim :):CüvCüv:
sat tarihim 23 şubattı ben 21 martta test yaptım hayali bir çizgi çıktı inanamadım 22 martta tekrar yaptım daha belirginleşmişti 28 martta doktora gittim göremedi ve dış gebelik olabilir diye korkuttu tahlil yaptırdım ve sonuç artık hamileydim :) şimdi 6 haftalık bebeğim haftaya kalp atışını dinlemeye gideceğiz bebişimin inşallah duyarım Hepinize kolaylıkler nasip etsin Allah'ım Sağlıklı bir şekilde kucaklarız inşallah bebeklerimizi :Saruboceq:

Ben 1 nisanda öğrendim hamile olduğumu daha yeni.Şimdi mart hamileleri kategorisine girmiyormuyum kızlar :)

selam kızlaaaar......ben de 3 nisanda öğrendim hamile olduğumu...bhcg 1230 idi...doğal olarak mart hamişiyim yanii:CüvCüv:bugün tekrarladık testi 2900 çıktı..Allah'a çok şükür herşey yolunda..önce bir düşüğüm vardı.haömile kaldığımı örendiğim günden düşük yaptığım güne kadar geçen 1 hafta içinde o kadar çok ağrım olmuştuki..çok şükür şu anda sadece arada adet olucakmışım gibi aradabi ağrı gelip gidiyo..azıcık da belim ağrıyo..ama bulantım da var,bu iyiye işaret...çocuğumu nasıl büyütmeliyim?çok yaramaz ne yapayım?topiklerinde de yazarız bi gün inşallah......:Saruboceq:

selam kızlar bende bugün ilk defa bbeği görmeye gittim gördük pirinç tanesi kadar yavrum kıyamam 10 gün sonra kalp atışlarını dinlemey gideceğiz çok güzel şeyler ya siz nasılsınız

selam arkadaşlar bende Mart ayında hamile olduğumu öğrendim şu an 6 haftalık hamileyimm darısı isteyenlerin başına.... Allah hepimize sağlıklı çocukları kucağımıza almayı nasip eder inşallah..

selam hamişlere a.s.ölüyorum mide bulantısından çook kötüyümsenağlama sizler nasılsınız?

Arkadaslar bende 7+ 4 gunluk hamileyim..3 nisanda test yaptim yani martta hamile kalmis oluyorum..neyse,,kizlar benim sag kasigim daha cok agriyor yani arada sanci giriyor,cok nadirde sola,,,birde halaa adet olacakmis gibiyim cok korkuyorum:((( sizlerdede varmi boyle sikayetler....Daha gormedim bebegimi ve dis gebelikten falan korkuyorum tek tarafli kasigim agridigi icin..randevum 11 mayista ozamana kadar nasil dayancam bilmiyorum....!!
Bol bol dua ediyorum yavrumu bana bagisla diye :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım arkadaşlarım hepinize ayrı ayrı hayırlı olsun Allah hepimizin bebegini sag salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah

selam hamişlere a.s.ölüyorum mide bulantısından çook kötüyümsenağlama sizler nasılsınız?

ay canım cok üzüldüm ya benim hafifledi biraz bulantılarım sadece tiksinmelerim var onuda allah razı olsun eşim bana yardımcı oluyor hihoyyyt

Arkadaslar bende 7+ 4 gunluk hamileyim..3 nisanda test yaptim yani martta hamile kalmis oluyorum..neyse,,kizlar benim sag kasigim daha cok agriyor yani arada sanci giriyor,cok nadirde sola,,,birde halaa adet olacakmis gibiyim cok korkuyorum:((( sizlerdede varmi boyle sikayetler....Daha gormedim bebegimi ve dis gebelikten falan korkuyorum tek tarafli kasigim agridigi icin..randevum 11 mayista ozamana kadar nasil dayancam bilmiyorum....!!
Bol bol dua ediyorum yavrumu bana bagisla diye :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Canım aynen bende senin gibiydim ve bebişimin kalp atışlarını görene kadar hep bir şüphe duydum üstelik bu 2. bebek olmasına ragmen telaş etme kendini fazla yorma haddim olmayarak yalnız birşeyi merak ettim kalp atışları 8 haftada coktan başlamış oluyor neden doktora gitmedin testlerini yapıp folik asite başlayacak bebegi görmesede kese haydi haydi görünür hatta dış gebelikmi degilmi onuda söyler ben gittigimde 5 haftalıktı keseyi gördü 8 haftalıktı kalp atışlarını duydu bence canın sıkılmasın canım ama doktor için gec kalmışsın bence git biran önce bebişini gör ve için rahatlasın nacizane benim fikrim bu

Back