• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2009 hamileleri buraya !!!

slm tüm anne adayları :)) benim son adet tarihim 10 şubattı. martın 17 sinde idrar testi yaptım pozitif çıktı. 19 unda da kan testi yaptım. bhcg 986 çıkmıştı. ama o gün doktor bebeği görememişti. bugün gebelik kültürü yaptırdım tekrar çarşamba alıcam sonucunu.yükselmiştir galiba. ama bugün ultrasona girmedim çok merak ediyorum görünür mü diye

bugün 7 haftalık oldu.yarın kontrol o kadar heyecanlı ve stresliyim ki anlatamam.bende henüz mide bulantısı yok.iştahım yerinde.sen kuzunu bize gönder ben doyururum onu.hayırlı haberler alalım:):dance:

teşekkür ederim canım benim salı günü doktora gidiyorum bakalım kalp atışlarını duymak için içime korkular düşüyor valla duyacakmıyız duymayacakmıyız diye kızımdada böyleydim ben Allahın izniyle bir duysam kalbinin sesini başka birşey istemiyorum bu arada kuzum için yazdıklarına teşekkürler teyzesi muayenelerden sonra haberleşelim :emir_bebek:

canım doktorun blantı hapı verir banada verdi ve çok rahatlattı. Dramamine ilacın adı
Doktorunda iste, boşuna ızdırap çekme

evet salı gidince söyliycem bugün rahatım ama bulanmadım akşama dogru fena oluyorum zaten allahtan kusmam yok benim sadece içim bulanıyor

slm tüm anne adayları :)) benim son adet tarihim 10 şubattı. martın 17 sinde idrar testi yaptım pozitif çıktı. 19 unda da kan testi yaptım. bhcg 986 çıkmıştı. ama o gün doktor bebeği görememişti. bugün gebelik kültürü yaptırdım tekrar çarşamba alıcam sonucunu.yükselmiştir galiba. ama bugün ultrasona girmedim çok merak ediyorum görünür mü diye

Canım bebişin hayırlı olsun öncelikle benim son adet tarihim 3 şubat ben 10 martta doktora gittim 5 haftalık oldugunu söyledi keseyi gördü anladıgım kadarıyla seninde yeni 1-2 hafta bekle istersen sonra git doktoruna görürsün ben kızımda 6 haftalıktım gimiştim mercimek gibi cizmişti doktor anca görünür yani tekrar hayırlı olsun canım haberlerini bekliyoruz

merhaba arkadaşlar bende şubat 21 di son adetim bu ay 23 olmam gerekiyordu olmadı 25 kan testi yaptırdım 5.46 çıktı sonra kendimden şüphelendim dün idrar yaptım ikinci çizgi silik çıktı tekrar kandan baktırdım 127.77 çıkmış değerim iki günde bu kadar yükselme olmuş çok mutluyum umarım hepimiz hamileliğimizi sorunsuz geçiririz.

merhaba arkadaşlar bende şubat 21 di son adetim bu ay 23 olmam gerekiyordu olmadı 25 kan testi yaptırdım 5.46 çıktı sonra kendimden şüphelendim dün idrar yaptım ikinci çizgi silik çıktı tekrar kandan baktırdım 127.77 çıkmış değerim iki günde bu kadar yükselme olmuş çok mutluyum umarım hepimiz hamileliğimizi sorunsuz geçiririz.

Bebişin hayırlı olsun canım Allah sağ salim kucagına almayı nasip etsin inşallah

mrb ben de hamileliğimi 23 martta idrar testi ile öğrendim. daha sonra 24ünde kan testi sonucum 550 çıktı ama kese görünmedi. 27sinde yine yaptırdım bu sefer 2000 çıktı, ultrasona girmedim.
haftaya 2 nisanda ultrasona giricem.
SAT 18 şubat yani şu anda 5+4
acaba haftaya kalp atışını duyma şansım var mıdır? (6+1 oluyor)

Merhabalar,

Allah tüm hamilelere ve hamile kalmak isteyenlere yardım etsin..

Benim adet tarihim 21 şubat,23 Martta yaptığım idar testinde çok belirgin iki çizgi çıktı ve çok şaşırdım,2 gün gecikmeyle nasıl bu kadar kesin çıkabilir.İkiz olmasından şüpheleniyorum..Bana yardımcı olursanız sevinirim.Sağlıklı ve mutlu hamilelikler..

herkese slmlar tatlı anne adayları.
bende bugün sabah öğrendim hamileliğimi,idrar testi çok belirgin çıktı.
en son adet tarihim 27 şubattı.sanırım bu topikin en son hamişi benimm.
rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasib eder inşallah.

teşekkür ederim canım benim acele etmemeiştir cünkü bana 2-3 hafta sonra gel demişti ben 31 martta gitmeyi uygun buldum 2 aylık olsun diye bu arada mide bulantılarım felaket benim sendede varmı bişiler yemek bile yapamıyorum bana degil evdeki 5 yaşında minicik kuzum var ona acıyorum valla ama ne yapim kokuya tahammülüm yok valla senağlama

ayy canım hiç sorma aynen bendede var ölüyom mide bulantısındankafamçokkarıştıbide ben hiç kusamam ablamlar kussan rahatlarsın diyolar ama yapamıyorum sıkıyorum kendimi hep bu da daha perişan ediyo insanı..bide canım benimde 6 yaşında oğlum var,aynen yemek yapamıyorum,kokuya tahammülüm yok senin gibi...ilk hamileliğimde hiç mide bulantım olmamıştı , anlamamıştım bile..bu çok farklı..Rabbim yardım etsin hepimize....

kızlar hipimize Allahım hayırkısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. bende 6 şubat son adet tarihimdi :CüvCüv:7 martta test yaptırdım 13 çıktı sonra 173 / 1613/ 3816 ya kadar yükseldi kesecik görüldü 2 mm den 18 martta 16 mm e kadar yükselmişti haftaya kontrolümüz var ınşallah kalp atışlarınıda duymayı nasip eder Allahım çok heycanlıyım :Saruboceq:

kızlaaar ben de bugün gittim bebişimi gördüm 7 mm olmuş dahaaa:) kesenin içinde fasulye gibi bişeydi. her şey yolundaymış, kalbinin attığını gördüm ama dinletmedi doktorum.
şimdi 4 hafta sonra gidicem bi daha, 2li tarama testi yapılcakmış ne demek bu nasıl bir test yine ultrasonla mı yapılıyor?

merhaba arkadaşlar bende dün gördüm bebişimi 1 ay 10 günlük dedi doktor banada 4 hafta sonrasına randevu verdi 2 li test için 2 li test benim bildiğim kan tahliliyle bakılıyo

slm kızlar nasılsınız..
benimde mide bulantım ve karın ağrım var...bende çıkaramıyorum hiçbir kokuya tahammulüm yok..hatta kokulu şeylerden bahsedice bile mahvoluyorum...
kayınvaldem gelecek artık yemekleri ben işteyken yapar...millet kilo alır ben zayıfladım valla sinir oluyorum..
allah kolay hamilelik versin hepimize....
bu arada bende 3 hafta sonra falan ikili test için gidicem dr bakalım hayırlısı...

kızlar benim 23 adet olmam gerekirdi. olmadım kan testinde pozitif çıktı ayın 26 sında benim bulantım yok artık başlamaz dimi arkadaşlar allah sizin bulantılarınızı bir anda gçiriversin çok zor bişey

valla ben 6+6 yım ama hala bulantım yok hanımlar ama bazen gece uyuyamıyorum sanırım çok yorulduğum günlerin gecesi böyle tedirginleşiyorum her saat başı bir kalktım yani. ben de kilo verdim maalesef. ama ilk 3 ay almamak daha iyiymiş, bebek kendisini besleyebiliyor ekstradan bir şey yemeye gerek yok. çok iştahsızım ben de zaten hep öyleyimdir. bugün de sabah çok başım döndü fır fır:) mecburen işe de gittim ama o merdivnleri nasıl indim çıktım anlatamam.
bazı kokular beni de rahatsız ediyor
ama öyle aman aman bir şikayetim yok halsizlikten başka... tabii mevsim geçişi de halsizliği tetikliyor ve biz daha çok etkileniyoruz.
her gün maden suyu, süt, meyve, ceviz, badem, kuru üzüm, kuru kayısı, sebze, peynir tüketiyorum.
ayrıca soya filizinin de çok yararlı olduğunu duydum.
belki sizin de işinize yarar.
Allah hepimize kolaylık versin bu durumlar elbet geçecek:)

merhaba kızlar bende bu ay hamilelerindenim ama ALLAH hakkımızda hayırlısını versin daha nisanın 4ünde felan 1 aylık olacak inşallah

slm bayanlar bende mart ayı annesiyim inşlh kan tahlili yaptırdım çıktı ama daha doktora gitmedim sizler kaçıncı haftada gittiniz bu aradailk iki hafta belirtilerim çok azdı sadece kasıklarım ağırıyordu ama şimdi tiksinti yemek yiyemyorum uyku hali çok kötüyüm çok rabbim yardımcımız olsun

Back