kızlar ya ben nezle oldum bebeğe zararı var mı bunun? bebeğe bişi olcak die ödüm kopuyor kendimi çok suçluyorum. ne yapabilirim? bebeğim daha 4 -5 haftalık. 5. haftadayım ve çok endişeleniyorum.
kızlar grip olmak neden kötü hamileyken?
bu aşamada yapabileceğim bir şey var mı?
mercan 76 ben de seni ebrik ediyorum.Aramızda 4 gün var. Benim doktorum 28 martta kontrole çağırdı kalp atışları için acele mi etti ne? haberleşelim doktora gittikten sonra.
teşekkür ederim canım benim acele etmemeiştir cünkü bana 2-3 hafta sonra gel demişti ben 31 martta gitmeyi uygun buldum 2 aylık olsun diye bu arada mide bulantılarım felaket benim sendede varmı bişiler yemek bile yapamıyorum bana degil evdeki 5 yaşında minicik kuzum var ona acıyorum valla ama ne yapim kokuya tahammülüm yok valla senağlama
teşekkür ederim canım benim acele etmemeiştir cünkü bana 2-3 hafta sonra gel demişti ben 31 martta gitmeyi uygun buldum 2 aylık olsun diye bu arada mide bulantılarım felaket benim sendede varmı bişiler yemek bile yapamıyorum bana degil evdeki 5 yaşında minicik kuzum var ona acıyorum valla ama ne yapim kokuya tahammülüm yok valla senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?