• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2009 hamileleri buraya !!!

Kızlar benimde adetimden 2 gün geçmişti, 984,34 dü.Rüyalarımda hep ikiz görüyorum.Sizce bu değere göre ikiz olma ihtimali varmı?kaydirigubbakcemile5

bende marta hamile olduğumu öğrendim :)
değerin 100 ün üstünde olması ve bukadar çabuk yükselmesi ikiz gebeliği düşündüre bilir Allah gönlüne göre versin yerimseniben
buarad birşey sormak istiorum daha önceden bi düşüğüm var dr um bana ferro sanal kan hapı, progesteron içeren ilaç ve 100 lük corasprin verdi. aspirini içiorum ama bebeğe bişey yaparmı sizce

arkadaşlar bende mart ayında öğrendim hamile olduğumu sat ım 9 şubat benim bi kaç gündür sağ göğsümde felaket bi ağrı oluyo iğne gibi batıyo birde sıcak oluyo o batan yer sizde de oluyormu?

Benimde son adetim 6 subatti. Sadece sag gögsümde degil, her ikisinde de asiri hassaslik var,arada sizliyor. Agrim daha cok kasiklarimda,ama bugünlerde cok sükür biraz azaldi.:Saruboceq:

benimde son adetim 6 şubattı çok fazla ağrım vardı göğüslerimde şimdi üstüne yatmadıkça sorun yok. Sadece çok fazla kasık ağrısı çekiodum pşuaralar gene var ağrım ama daha çok gece uyumadan önce gelio kasıklarıma ağrı umarım geçer en kısa zamanda

arkadaşlar ben doktora gittim doktor 4-5 haftalık olduğunu kesenin sağlıklı göründüğünü ama kalp atışalrı için 12 gün sonra gelmem gerektiğini söyledi ve progestan verdi bu ilaç düşüğü önelermiş madem bu kadar sağlıklıydım neden vermiş olabilir?
normal hamileliklerde de veriliyormu?
erken gebelik olduğu içinmi acaba önlem olsun die mi verdi sizce?
fikrinizi yazın lütfen ve bu ilaç ne yapar?
bana bebeğe zararı olur mu?
teşekkürler
herkese sağlıklı hamilelikler inş.

bebeğe zararı olmaz canım bu ilacın bende kullanıorum şuan vajinal yolla , bebek daha iyi tutunsun die vermiştir onu önlem olsun die rahat ol içini ferah tut bebk 4-6 haftalarda tutunmaya çalışırmış

arkadaşlar ben doktora gittim doktor 4-5 haftalık olduğunu kesenin sağlıklı göründüğünü ama kalp atışalrı için 12 gün sonra gelmem gerektiğini söyledi ve progestan verdi bu ilaç düşüğü önelermiş madem bu kadar sağlıklıydım neden vermiş olabilir?
normal hamileliklerde de veriliyormu?
erken gebelik olduğu içinmi acaba önlem olsun die mi verdi sizce?
fikrinizi yazın lütfen ve bu ilaç ne yapar?
bana bebeğe zararı olur mu?
teşekkürler
herkese sağlıklı hamilelikler inş.

merak etme canım ilk çocuğumda 4 haftalıkken lekem gelmişti dr. progestan vermişti hemde günde 2 sabah 2 öğlen 2 akşam alıyodum ve hemen kesti hiş bişiy olmadı meraklanma sakın:1hug:

istanbuldaki kıslar hangi dr. gidiyorsunuz yada tavsiye edersiniz?ben medipol düşünüyorum sema ovalı ama bana 2 nisana randevu verdiler..napsam şimdi beklesemmi başka dr. gitsem acabafisfisfis

merhaba
benim doktorum sema ovalı. uzun süredir uğraşıyodum bebek için. çok doktor gezdim fakat sema hanım gibisi yok. müthiş rahatlatıyor. diğer doktorlar senin gebe kalman zor derken sema hanım bişey olmaz yavrum gebe kalırsın elbet diyerek anaç bir tavırla bana moral verdi. hatta eşimin spermlerinde sorun çıkmasına rağmen güler yüzüyle yine bana moral verdi ve bir mucizedir ben hamile kaldım :) şuan hesaplara göre 5 haftalık bende 30unda sema hanıma gidicem. eğer bir sorunun yoksa bekle sema hanımı derim ben.

ilgilendiğin için teşekkür ederim canım:1hug:ben dayanamayıp dün medipole erkenden gittim,tabii randevusuz almıyorlar ama boş dr. bulunca aldılar.. şule selviymiş doktor..zaten hiç hastası yoktu bekleyen..neyse baktı 5 haftalık gebeymişim çok şükür:Saruboceq:bana 15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım hemde test yapalım dedi..şimdi zaten 15 gün sonrası 2 nisana geliyo..bende napsam şaşırdım,sema hanımamı gitsem yoksa şule hanıma mı devam etsemCADIARZUsema hanıma gitmek istiyorum.. ama öteki dr. ayıp olmaz inş. aynı kattalar çünki:uhm:

valla aslında bende dayanamayıp geçen gün doktora gittim:) sema hanımla telefonda konuştum aslında ama yine de bi gideyim ultrasona gireyim dedim. nisa hastanesine gittim bende. ultrasonda kese göründü. fakat doktor bana 2 haftalıksın dedi. 2 haftalıkken kesenin görünemeyeceğini okudum hep şaşırdım baya. ama son adet tarihine göre 5 haftalık çıkıyorum. yani kafam karıştı o doktora gittim. sen adetin kaç gün geçince test yaptın? hcg kaç çıkmıştı?

2 gün geçmişti..7 şubat son adetim..9 martta test sonucum187,3 çıkmıştı..4 gün sonra ise 1206 çıktı..5 gün sonrada yanii dün kesemizi gördük ama alttan ultrasonla baktı..5 haftalık dedi..senin en son adetin neydi?

en son adetim 10 şubattı. adetimin üzerinden 3 gün geçince test yaptırdım. 634.8 çıktı. 3 gün sonra doktora gidip ultrasonla baktırdım normal üstten ultrasonla baktı ve kese göründü. çok karışık işler ya valla aklım karmakarışık :uhm:

bak benim görünmedi üstten mesela..neysee fazlada kurcalamaya gelmez hayırlısı herşey artık..Allah sağlıkla hamilelik geçirmeyi nasip etsin canımm:1hug: benim asıl derdim hipotroitim ve bel fıtığım var ileri derece hemde..kilo almamam lazım en azından 6 aydan sonra o da 7..8 kilo ben napcam bilmiyom vallasenağlama

allah yardımcın olsun canım. rabbim inşallah kolaylıklar verir bize bu uzun süreçte. ben de biraz fazla vesveseliyim bende ondan korkuyorum. o kadar uzun zamandır bekliyodum ki bebişimi şimdi çok tedirginim nedense. allah yardımcısı olsun hepimizin.

amin canım:Saruboceq:haklısın ilk çocukta böyle hissetmen çok normal merak etme canım herşey yolunda gider inşallah..fazlada düşünüp de kendini yorma herşeyin hayırlısı.. ben bunu söyler bunu bilirim..rabbine sığın gerisi gelir zaten..rabbim hepimizin hamileliğini hayırlı kılsın inşallaha.s.

slm hamişler nasılsınız..biz bebişimle günleri doldurup duruyoruz...

Back