• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2009 hamileleri buraya !!!

Mehtapcim ben Ozel selcukluda Nil hanima gidiyorum, cok tatli bi doktor ve iyide. Ozellerdeki cogu kadin dogumcular iyi digerlerini bilmiyorum canim ben hep ozele gidiyorum.

Elektik benim bebis ilk gittigimde gorunmedi bende cumartesi gidicem keseyi ve bebisi gormek icin. Bana gore tek bebis kan degerime bakilirsa ama tabi Allah bilir :)) benim anannem ikiz ve 3.jenerasyon olarak benim ikizim olabilir :))) hehehe herseyin hayirlisi insallah
kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2

kıslar son adet tarihiniz subatın kaçıydı acaba?kaç haftalıklar,benimki son adetim 7 şubattı.yani 4 haftalık galiba:1rolleyes:

Dollenme tarihini kandaki degerime gore hesap edersem adetimden hemen sonra kalmisim sanirim.
Ama ben adetimden 1bucuk hafta catlatma ignesi olmustum. Kandaki degerim ise 700 yani 4-5 haftalik. Yani 1 aylik diye dusunursek o zaman adetimin hemen sonraki hafta icinde hamile kalmisim bence, \
subat ayinin 2.ci haftasinda

benim son adet tarihimin ilk gunu 28 Ocak

karisik oldu biraz :))))
-tatlicadiarzu-

yaa bide bişiy sorcam karnım kasıklarım çok ağrıyo sizinde böyle şikayetleriniz varmı acaba sanki adet olcakmışım gibi anlamadım yaww.cuma dr. gidicem bakalım ne dicek hayırlısıa.s.

Bende kasık ağrısı yok.Ama kasık ağrısı çok normalmiş endişelenme.Benimde son adet tarihim,2 şubat bende yumurtlama günüme denk getirmiştim bu yüzden döllenme tarihim 16 şubat gibi.Doktorum 6.haftadan sonra bulantılarım mutlaka olur kasık ağrısı olursada normal dedi.Son adet tarihine göre hesaplarsak benimkide Allah' ın izniyle4 hafta 4 günlük bakalım.Ama bende uyku hali çok şu sıralar Acayip bi yorgınluk bi sersemlik var.Bide duygusalım herşeye ağlıyıvercem nerdeyse.İkiz olurlarsada çok sevinirim çok.kaydirigubbakcemile

inşaallah canım öyledir..aynen benimde çok uyku halim var yorgunluk cabası zaten,he bide ben haşimatoyum yani hipotroid hamile kalamıyodum iki ay ilaç kullanımından sonra değerlerim normale geldi hemen hamile kaldım 2 günüm geçmişti dr. gittiğimde bhcg 187,3 çıkmıştı şimdi cuma günü gidicem yani 7 gün geçmiş olcak hemen hemen.. bakalım nasıl çıkıcak..kasığımdaki ağrı böyle sanki üşütmüşüm gibi ara ara ağrıyo bide idrar yollarım yanıyookafamçokkarıştı bilmiyorum çok korkuyorum dış gebelik olmasından Allahım inşaallah değildir:Saruboceq:hepimize sağlıklı hamilelikler inş.a.s.

bendede kasık agrısı cekiyorum özelikle tuvaletten sonra son adetim 5 şubat bugun doktara gitim muayne etmedi 3 afta gecsin öyle ultrasyonla bakarız dedi kasık agrısını sordum azarlar gibi kanama olmadıkca normal dedi kafam cok karışık ne yapacamı bilmiyorum

kızlar benim bebişim 6+5 oldu...bende kasık ağrısı çekiyorum..aynen üşütmüş gibi..sersemim ve şimdiden karnım şiş..:))
dr gittiğimde sordum normal dedi..kasık ağrısı ve şişkinlik gaz olduğundandır dedi..hormonlar bu dönemde gaz oluşumuna neden oluyormuşş..idrar yanması yaşayan arkadaşım bol bol su iç..iltihaplanma vardır muhtemelen...

bende fazla kasik agrisi yok ama aniden sanci girdiginde cok kotu oluyorum. Vajinamda da SIZLAMA oluyor ara ara. Hayirlisi bakalim cumartesi bende gidicem doktora. Su siralar kokulara karsi cok fazla duyarliyim midem bi hos oluyor hem bulaniyor hem midem sisiyor tuzlu bisiler yedimmi rahatliyorum..

kızlar benim bebişim 6+5 oldu...bende kasık ağrısı çekiyorum..aynen üşütmüş gibi..sersemim ve şimdiden karnım şiş..:))
dr gittiğimde sordum normal dedi..kasık ağrısı ve şişkinlik gaz olduğundandır dedi..hormonlar bu dönemde gaz oluşumuna neden oluyormuşş..idrar yanması yaşayan arkadaşım bol bol su iç..iltihaplanma vardır muhtemelen...

:tomato:
evet canım çok su içerim ben genelde..ama neden oldu anlamadım:uhm: amann enfeksiyon olmasında!!inşaallah dediğiniz gibi normaldir kasık ağrısı..cuma gidicem bakalım hakkımızdan hayırlısıa.s.:enbuyukkk:

hanımlar ben de bugün yani 11 mart tarihinde çift çizgiyi gördüm ne zaman gideyim dr.a silikti çizgi bir daha test yapsam mı acaba? adetimin 5. günüydü bugün.

tebrikler canım hamilesin o zaman hiç vakit kaybetmeden dr a git kan testi yaptırır çıkar zaten ne kadarlık olduğu Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah:)))

Kesinlikle şekercik hemen bir kan tahlili yaptır.Bir hafta sonrada doktoruna git.Zaten doktorun kan tahlili isteyecektir.Sende hem kesin sonuç edinmiş hemde hazırlıklı gitmiş olursun.Kan tahlililnden kaç haftalık olduğunuda görebilirsin.

Hemen git hemen.

günaydın arkadaşlar bende 10 martta öğrendim hamile olduğumu adetimi iki gün geçmişti evde yağtığım idrar testinde öğrendim.Henüz doktora gitmedim ilk önce hastaneye mi yoksa özel doktora mı gideyim tereddütteyim benimde vajinamda kasılmalar oluyoo midem bulantılarım pek yoğun değil

bende fazla kasik agrisi yok ama aniden sanci girdiginde cok kotu oluyorum. Vajinamda da SIZLAMA oluyor ara ara. Hayirlisi bakalim cumartesi bende gidicem doktora. Su siralar kokulara karsi cok fazla duyarliyim midem bi hos oluyor hem bulaniyor hem midem sisiyor tuzlu bisiler yedimmi rahatliyorum..

Canım geçmiş olsun bendede aynı sorunlar var vajinamda sızlama ve ani giren kramplar var. doktorum dinleneceksin dedi rahim gerilme yapıyo olabilir dedi. ben korkudan hiç kalkmıyorum yatmaktan sıkıldım vallahi.bu arada bende tahminen 3 yada 4 haftalık hamileyim adet günüm 10 marttı bakalım ayın 24 ünde keseyi görmeye gideceğiz inş.

arkadaşlar . yeni test bhcg 1206 çıktı kesinleşti inşaallah..acaba dr. nezaman gitmeli:uhm: son adetim 7 şubattı...

Back