• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mart 2009 hamileleri buraya !!!

arkadaşlar . yeni test bhcg 1206 çıktı kesinleşti inşaallah..acaba dr. nezaman gitmeli:uhm: son adetim 7 şubattı...

yaa bunu bende çok merak ediyom benimde son adetim 9 şubat 10 martta idrar testim pozitif çıktı kanda test yaptırmadım önümüzdeki hafta doktora gitmeyi düşünüyorum ama çok bilgim yok benimde sizce ne zaman gitmeliyim yada şimdiye kadar kanda baktırmam mı lazımdı yardımcı olabilecek olan varmııkafamçokkarıştı

bilmem idrar tahlilinde çıktıysa kan tahliline gerek yok sanırım yinede sen bilirsin canım..ama bende tam bilmiyorum ne zaman gitsek die 1hafta daha geçsin bakalımhihoyyyt

selam kızlar bende mart ayında hamile olduğumu öğrendim ve çok mutluyum.allah olamayan herkese nasip etsin inşallah

arkadaşlar . yeni test bhcg 1206 çıktı kesinleşti inşaallah..acaba dr. nezaman gitmeli:uhm: son adetim 7 şubattı...

e adetin gecikeli 1 hafta mi oldu senin 2 hafta mi
ben 1 hafta geciktikten sonra gitmistim, sende kan testini al ve gotur git doktora canim

1 hafta geciktikten sonra gorulmuyor sen 2ci hafta git bosuna uzulme sonra gozukmedi diye. Benimki 2 hafta geciktikten sonra gozuktu. 6 Haftalik simdi bebisim keseyi gorduk ultrasonda allahin izniyle ins rabbim tamamina erdirir tum hamilelerin hamileligini

slm arkadaslar,herkese hayirli olsun ;) Bende cuma günü ögrendim hamileligimi hihoyyyt,son adetim 6 subat.Allah bebegimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..:emir_bebek:
semiror bende de kasik agrilari var,senin doktorunda rahim genislemesi mi dedi? kanamam yok ama adet sancisi gibi ara ara geliyor,dinlenince geciyor. endiseleniyorum,cünkü ultrasonda net göremedi,henüz 3 haftalikmis..

slm arkadaslar,herkese hayirli olsun ;) Bende cuma günü ögrendim hamileligimi hihoyyyt,son adetim 6 subat.Allah bebegimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin..:emir_bebek:
semiror bende de kasik agrilari var,senin doktorunda rahim genislemesi mi dedi? kanamam yok ama adet sancisi gibi ara ara geliyor,dinlenince geciyor. endiseleniyorum,cünkü ultrasonda net göremedi,henüz 3 haftalikmis..

canım ben henüz dr. gitmedim belki bu hafta içi giderim..kasık ağrılarım geçen hafta ayyukaydı ölüyodummkafamçokkarıştışimdilerde sağ tarafımda ara ara ağrım oluyo benimki.. sağda galiba sizinkileri nerde hissediyosunuz?daha erken olduğu için görünmemiştir canım merak etme:teselli:benimkide 7 subattı..3 haftalıkmıyım bende :uhm:blg.4 haftalık çıkıyo..amannn dr. gitmeden anlaşılmaz zaten neyse..amin canım rabbim hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin:Saruboceq:a.s.

kızlar merhaba 3 şubattı son adet tarihim 7 martta olmam gerekiyordu gecikince cumartesi idrar testi yaptım 2 çizgiyi gördüm sonrada kan testi yaptırdım 275 çıktı doktorumu aradım değer iyi dedi cumartesi gidicem bakalım umarım bi aksilik yoktur ve görürürüm bebişimi allah tüm isteyenlere sağlıklı bebişler nasip etsin :Saruboceq:

daha erken olabilir yani bebek gozukmeyebilir arkadasim, tebrikler allahim saglicakla dunyaya getirmeyi nasip etsin. Benimki 6 haftalikken gozuktu

umarım gözükür son adet tarihine göre 6 haftalık olucak ama benim hesabıma göre 20-22 şubat gibi hamile kaldım 4 haftalık . son adet tarihi baz alınıyor sanırım cumartesi gidince doktorumu baya yorarım artık sorularla tek isteğim sağlıklı olması herşeyin yolunda gitmesi

kızlar bişey sorcam direk hastaneye gidip kan testi yaptırabiliyormuyuz bu konuda bilgm yok yardımcı olursanız sevinirim bazı ark yazmış ya kan testi yaptırdım dr gösterccem die

benim bildigim her iki hastanede de doktor yonlendiriyor, cunku ozel hastanelerde kan tahlili icin bir kagit veriliyor o olmadan yapmiyorlar

istanbuldaki kıslar hangi dr. gidiyorsunuz yada tavsiye edersiniz?ben medipol düşünüyorum sema ovalı ama bana 2 nisana randevu verdiler..napsam şimdi beklesemmi başka dr. gitsem acabafisfisfis

kıslar bugun dr. geldim..sabah erkenden medipole gittim randevusuz..almıyorlardı ama boş dr. olunca verdiler şule selvi hanıma girdim ve kesemizi gördük çok şükür 5 haftalıkmış..15 gün sonra gel kalp atışlarına bakalım bide test yaptırcakmış aç gel dedi..ama 15 gün sonrası zaten 2 nisana geliyo bende o güne sema hanıma almıştım randevuyu..napsam şimdi şule hanıma mı devam etsem yoksa sema hanıma mı yardımcı olurmusunuz..şule hanım nasıl bir dr. bilen varmı a.s.

Back