Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim pazar sabahından beri sancılarım devam ediyor.Cumartesi kontrolde salı sabha en erken ssate randevu al dedi doktor.Açılma olmasını bekliyoruz.O zamana kadar belli bir açıklık olur suni sancı vereceğiz dedi.Doğum sancıları benim kadar uzun süren var mı acaba.Sitede genelkde suyu gelen 24 saate doğuruyor benim bugün 4 gün oldu hala bekliyorum ((
meleğim peki ben kontırole gittim doktor bebegın suyu bitmiiş dedi nasıl oldu benden o kadar gelmedıki hata akıntı harıcınde su falan gelmedı bebegın suyu bıttıyse nereye gitti bu su :1no2:
Son zamanlarda zaten azalıyor canım...zaten sezeryanda suyun nasıl gıdıyor bılmıyorum..Ama ben 36 haftamdaydım ve baya bı su geldı.. Ebe dogum bıtene kadar o su gelmeye devam eder dedı.. Sancı cekerken de az az akmaya devam ettı gercekten
40 çıkarıyos burda alla ala ne bagırıyonnn
Maşallah oğluna...bende doğurdum kızlar spinal sezeryan 3600 gr oğluşumuz
cok agrım var sonra deteylı yazarım
saol canım valla inan doktorada anlattım oda nedeni bulamadı gaz varmı dıyor tuvalete cıkıyomusun evet ee bu bizim dogumla alakalı degil belikii üşümüşsün dikkat et geçer dedi yani ama bi an önce geçse iyi olur ya ayakda buramıyorum
maşallah bebişine allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş :Saruboceq:
ooooooo melekcim kırkınız hayırlı olsun darısı bizim bAşımıza inş:Saruboceq:
bende doktordan geldık dıkışlerım ıyıymış bi sorun yok dedı sancımada care bulamadı malesef
Emelcıgım masallah Yıgıt bebege.. Hıc 4 gunluk bebek gıbı durmuyor valla..