Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar... kaşlarımı aldırdım geldim... her şey hazır... ama kızım hazır değil galiba benneyaptımki
melek senin kızkardeşin de geç doğurmuştu suni sancıyla mı oldu yoksa kendi sancısı mı başlamıştı canım...
selam gençlik !!!
sabah işe geldim sonra mitinge gittim biraz üşüdüm!! polis beni araken patlar mı dedi karnımı arayarak 9 ay bitti patlayabilir dedim ehueheuheueheue tatlı yiyom şincikk.
Füsunum da doğurmuş hayırlısıylan oh ohhhh Allah analı babalı büyütsün!
selam kızlr son durum nedir doğurmyan kaç kişi kaldık :)
ayyy yarın 39+0 olacağım son haftaya gireceğimmmmm çok heyecanlıyım yaaaa
pazartesi annem salı kayınvalidemler (2 görümcem, kaynanam, kayınpederim ve görümcemin kızııı) gelecek.. şaka gibi yaaa misafir mi ağırlayacam kendime mi bakacammm :)
valla kesin kararlıyım baktıracam kendime :9
kaç günün geçti canım
lazanyacım füsunun niki neydi bizim listede duruyorsa çıkarıyım ben bitsin şu liste hepimiz doğuralım
ben varıııımmmmmmmkötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso
allah kolaylık versin sana canım bence sadece annen olsa hem yeterli hem de daha uygun olurdu kayınvalidenler de sonra gelirlerdi.. benim annem yanımda bekliyoz kızımı bakalım...:çok üzgünüm:
salıydı günüm canım o gün 1 cm açılmam vardı ama hala ağrım falan başlamıyooo:1no2::1no2::1no2:
gülşahcım hiçbir şey yok anacum yaaa :::::DDDDD bizde artık bişiler olsun diye bekliyoz ama nerdee demi rebecacım? hehehee tıık yok bizde.
günümün geçtiğini duyan herkes aaaaa bu erkek o zamaaannn diyolar ayaklı ultrason heryerde damlacım anlıyacağın....
ayyy yarın 39+0 olacağım son haftaya gireceğimmmmm çok heyecanlıyım yaaaa
pazartesi annem salı kayınvalidemler (2 görümcem, kaynanam, kayınpederim ve görümcemin kızııı) gelecek.. şaka gibi yaaa misafir mi ağırlayacam kendime mi bakacammm :)
valla kesin kararlıyım baktıracam kendime :9
selam kızlar... kaşlarımı aldırdım geldim... her şey hazır... ama kızım hazır değil galiba benneyaptımki
melek senin kızkardeşin de geç doğurmuştu suni sancıyla mı oldu yoksa kendi sancısı mı başlamıştı canım...
iyi geceler.. allah acil şifalar versinn.. dikişler benide çok korkutuyor.. inş. çok dikişim olmaz yaaa..
Teşekkür ederim kızlar.çok sevindim iyi olmasına. ayy amin amin darısı başımıza.
canlarım benim en kısa zamanda dikişleriniz iyi olur inşallahh. taze annişlerrr çook öptük sizleri.
denizcim kontrol ettim tortu falan yok canım ama bundan sonra daha çok dikkat etcem canım benim.
ee canlar hadi iyi geceler herkesi öpüyorum umarım bu gece birimizin doğumu gerçekleşir. sıradakilerden biri çok bekleyen biri doğururda rahatlar.
füsundan haber var;
biraz once aradim, esi acti,
füsunda nisan da gayet iyilermis, cok ayrtintı alamadim ama
saglikli olduklarını bilmek yeterli.
Biraz ortam sakinlesince arariz yeniden füsunu.
Bilginize