Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maşallah zeynebim enerjin hiç bitmesin inş :Saruboceq:
Neyse kizlar ben kacar kimsede kalmamis ztn...
Sabaha 8de randevu var ve ben halen uyumuyor daha dogrusu uyuyamiyorum... Bana ve doguracak bütün hami$lere dua edin... Kendinize cici bakin eger dogurmazsam gelir burda msj yazarim size ztn ama dogurursamda erkek kardesime dedim ztn msne girip herhangi birisine yazsin bir e-mailciH
Öptüm sizleri doguracaklara simdiden Allah güc versin ve Bebisleri Anali babali büyüsün SAgliklidirlar insallah diyorum
evet elifcim kusura bakma gec yazdım suslenıyodum da :))
kızlar ben gidiyorum dr hazırlandım inş dogurmadan gelirim hadi allah emanet olun Şeniz bugun ne kadar çok ötüm size yawsss :=)
günaydın gençlik bugün evdeyimm kahvaltı yapıyom kızımla
dünürüm doruk damadım teşrif etsinler artık baq kızım büyük olcak ondan ehuheuehuheuhuhe
Ben celdum.. Alyasulincim tskler canim iyi dileklerin icin
Gittik doktora sabah dogurmaya gittim ama hec birsey yok koca süslendi ben süslendim doguma gittim ama yook yook yok ...
Nts (Ctg) ye bagladilar yarim saat hersey cooH güzel sanci manci yoH, idrar tahlili : hersey süper, vücud kontrolü ödeme vs hersey oki doki , tansiyon coH güzel , sanci YOH...
Haftaya sali gününe randevu verildi tekrar... Doktor bana bakiyor ilk girer girmez dogum nezaman diyor bende bugün olmaliydi diyorum bana bakiyor maL maL :)
SIZLER NASILSINIZ?? Doguran oldumu ?