Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
enelim soda içsen bi de evde kimyon varsa az bişey ye gaz için yardımcı olacaktır
cnm herşeyin yolunda olmasına sevindim stres yapmadan beklemeye çalış bebişinde maşalalhı valla 3 kiloyu geçmiş daha ne olsun bnmde tahmini 3- 3200 bitiricdek doktorcum öle söledi sağlıklı olsunlarda gelince alırlar kilo zaten normal için beklemen iyi olmuş cnm hakkında hayırlısı olsun güzelim
kızlar benim logusalık kanamam kızım 25 günlük olduğunda bitmişti.şimdi adet oldum sanırım kasıklarım ve karnım çok ağrıyor.kızımdada bir huysuzluk hiç uyumuyor,emmeye çalışırkende bas bas bağırıyor emmiyor doğru dürüst.ben anlamadım bu işi ya?gazımda var ama çıkmıyor.çok fenayım.
Canım lohusalık kanamandan sonra kaç gün temiz kaldın? Yani eğer onbeş günü geçmediyse henüz lohusalığın bitmemiştir.Yani kanama 15 günden az durup tekrar başladıysa o adet kanaması değil lohusa kanamasıdır.
bunu bilmiyordum canım.10 gün olması gerek 15 gün olmadı daha.peki ayın 10 da 40 gün olucak o zaman kesilecekmi?bir daha ki aya mı adet olucam?
ben daha zyade ilkne zman halvet olabileceğizle ilgileniyorum ehuheuehehuehuehuehueheueu
ben daha zyade ilkne zman halvet olabileceğizle ilgileniyorum ehuheuehehuehuehuehueheueu
Ya elifzeynep canım bu süt koruması ne demek
Kızlar ben yarın hastaneye gidiyorum çantamlabenneyaptımki suni sancı vercekler yani bebeğime kavuşcam heyecanlıyım ne zaman dönerde girerim bilmiyom erdem hastanesinde ki bugün doğanlara bakarsınız koyuyolar resmini adım canan bebişin adı mehmet kaan olcak ama tahminim anca akşama doğru doğar bakarsınız ordan anlarsınız çünkü giremem siteye bi süre eve gelince ancak.
Sagol be enelım umudumuzu kırdın bır yerde okudum kadın dogurduktan 2 hafta sonra yapmıs ben sahsen sasırdım bu kadının dıkısı felan acımadımıkı
ya kızlar dr eşyalarını al öle gel dedi yarın için 40 hafta doldu kasılmalarım hariç bir belirtim yok sizce beni muayne edip tekrar geri yollarmı yaa???