Kimsenin bakacagini sanmiyorum. Hem baksalar bile kredi kartini bir yakininiz kullanmis olabilir. Atiyorum evdeki yardimciniz, sizinle bir akrabalik bagi yok,evinize alisveris yapacak ve sizin kartinizla geldi dogal olarak.Aynen fisi gorunce anladim urunun indirimde oldunu hicdikkat etmeden aldim temassz odedim ciktim
Aynen fisi gorunce anladim urunun indirimde oldunu hicdikkat etmeden aldim temassz odedim ciktim
Olmaz artik mudurdemi duysunE geri iade edin?
Iste ayni urunden 5 tane aldim dikkat etsem almazdim hizli hizli aldim ciktimKimsenin bakacagini sanmiyorum. Hem baksalar bile kredi kartini bir yakininiz kullanmis olabilir. Atiyorum evdeki yardimciniz, sizinle bir akrabalik bagi yok,evinize alisveris yapacak ve sizin kartinizla geldi dogal olarak.
Merak etmeyin kim bakacak ona? Baksalar da benim dedigim gibi soylersiniz olur biter
Olmaz artik mudurdemi duysun
Iste ayni urunden 5 tane aldim dikkat etsem almazdim hizli hizli aldim ciktim
Ne bilim ya yastik kilifi isteOhooo bir ürün olsa anlarımda 5 tane almamanız gereken ürünü almak nedir ya
Ne bilim ya yastik kilifi iste
Dert etmeyin. Kredi kartiyla yapmasaydiniz da sonucta alabilirdiniz,kim nereden bilecek de ogrenecekti o zaman bu sekilde dusunup rahatlayin benceOlmaz artik mudurdemi duysun
Iste ayni urunden 5 tane aldim dikkat etsem almazdim hizli hizli aldim ciktim
Isten kovulmaktan korkuyorumDert etmeyin. Kredi kartiyla yapmasaydiniz da sonucta alabilirdiniz,kim nereden bilecek de ogrenecekti o zaman bu sekilde dusunup rahatlayin bence
Sakladığınız anlaşılırsa, muhtemel evet.Isten kovulmaktan korkuyorum
Kovulma evresine geleceginizi sanmiyorum aslinda. Olursa da dedigim gibi komsuma aldim vs dersiniz. Kasada parasi cikismadigi icin benim kartimdan cektik dersiniz meselaIsten kovulmaktan korkuyorum
konu sahibi Kurumsal bir markette çalışıyormuş bazı indirimli ürünler geliyor misal telefon yada tencere diyelim market çalışanlarının alması yasak olabiliyor sınırlı sayıda geldiği için ve sanırım yasakmış konu sahibide yasak olduğunu bilmeden 5 tane almış indirimli üründen.İndirimde diye parasını verdikten sonra neden alamayacakmışsınız birde bunun için işten kovacaklar? Ayrıca slipte ne aldığınız yazmıyor ki? Ha kartın tüm numaralarını göremezler isim soyisim banka dört hane falan. Bi acayip soru sormuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?