• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En son market aylık market alişveriş tutarı (2022)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorum yapanlara cok tesekkur ediyorum benim gayem harcamalarima daha dikkat etmem konusunda bi motivasyon arayisiydi ve herkeste durum ayni mi yoksa ben mi cok harciyorum buna cevap aramakti artik bu konunun kapanmasini istiyorum yeni uyeyim ne yapmam lazim

Yorum yapanlara cok tesekkur ediyorum benim gayem harcamalarima daha dikkat etmem konusunda bi motivasyon arayisiydi ve herkeste durum ayni mi yoksa ben mi cok harciyorum buna cevap aramakti artik bu konunun kapanmasini istiyorum yeni uyeyim ne yapmam lazim
Yorumların faydalı buldunuz mu
İşinize yarayacak tavsiyeler aldınız mı
Hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz yanlız değilsiniz
Böyle bir konu herkes için iyi olabilir aslında

Ben her ay 4 bin olacağını sanmıyorum her ay yağ, çay gibi uzun gidebilecek ürünleri almıyorsunuzdur her ay deterjan gibi çok tutacak temizlik ürünü de almıyorsunuzdur.. Bir ay 4 bin bir ay 2 bin TL gibi tutarsız rakamlardır bunlar.. Ortalama harcanan nedir ona bakın önce...

Ben her ay 4 bin olacağını sanmıyorum her ay yağ, çay gibi uzun gidebilecek ürünleri almıyorsunuzdur her ay deterjan gibi çok tutacak temizlik ürünü de almıyorsunuzdur.. Bir ay 4 bin bir ay 2 bin TL gibi tutarsız rakamlardır bunlar.. Ortalama harcanan nedir ona bakın önce...
Cok haklisiniz buyuk toplar bu aya denk geldi

Sabahtan hazırlayıp yanına götürünce soğuyor yumuşuyor. Çocuk ilk başlarda yiyor ama zamanla kantindeki taze pişmiş tost kokusu olunca onu yemiyor ne yazık ki.. Bende öğlenleri de eve getirteceğim artık servisle öyle anlaşıp. Çalıştığım günler de anneme gidecek. Bazı günler de ton balıklı sandviç vereceğim.
aynen kaşarı sertleşiyor akışkanlığı gidiyor yemiyor çocuk.öğlene börek dolma kek koyuyorum ayrıca.makarna bile koysam soğuk diye yemiyor.okul saatleri yarım gün değil ki artık.sabah 9 da bıraktım bugün saat 5 de aldım.

1 ayda kaç defa 300 tl veriyorsunuz?
Ayda bir defa toplu alışverişe 700 - 800 lira veriyoruz 200 -300 de öyle sonradan alsak 1000 hadi 1500 olsun
Ayda iki kalıp beyaz peynir çocuk için bir kalıp kaşar, yeşil ve siyah zeytin alınca zaten 300 ödüyorsunuz her ay. Daha sadece kahvaltı için bu. Bunun ekmeği, makarnası, pirinci, bakliyatı yok. Her ay ortalama beş paket makarna bir ufak boy pirinç bir küçük paket mercimek bitirseniz 300 de orası eder en iyimser haliyle. E köftesi, sebzesi her hafta taze alsa en az 600 de orası. Bir kilo elma pazarda bile 7-8 lira. Muz 15 lira. Meyveye sadece aylık 300 gider. Daha sebzesi yok sebzeye de bu kadar gitse. Ben kasaptan çorbalık kemiğe 25 lira veriyorum yanına da et didiklemek için bir tane kuzu gerdan alsam 25te ona gidiyor. Kıymanın kilosu 100 TL. Bir ayda dolmaydı köfteydi bir kilo harcasa zaten 100 lira sadece kıymaya gider.
Ciddi ciddi hesap mı bilmiyorsunuz markete mi gitmiyorsunuz anlamıyorumz
Bir salata yapsan her akşam marul havuç mor lahana ve yarım limondan hesaplasan zaten aylık 100 lira salata masrafı.
Hesap yapmayı gayette iyi biliyorum bence çok dedim zaten milletin alışverişine karışamam

Kaç senedir istanbuldayim ilk defa kim diye marker duyuyorum. Bir defa dahi gormedim. 🤔

Screenshot_20220316-200340_Samsung Internet.webpScreenshot_20220316-200340_Samsung Internet.webpböyle 5 sayfa var🙈
kız sen istanbulun neresindensin😅

Herkes önce kendini düşünür..bu kriz herhalde en çok lokantaları vurmuştur..oradan lahmacun alıp ailecek yiyecegimize 1 kilo kiyma alır doya doya köfte yerim...insanlarin başkalarını düşünecek hali mi kaldi
ben alıyorum valla 2 öğün yemesi gerekiyor çocuğun okulda birinde evden koyarım birini kantinden yer.kaşımı kendim alırım saçımı kendim boyarım ama o tostu alırım.çocuk dünyaya kendi gelmek istemedi.orta düzeyde bakmak zorundayımmm en iyi şeyleri alamasam da

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X