- 14 Aralık 2021
- 3.528
- 14.384
- 138
- Konu Sahibi Ciceksever0606
Enflasyon tek hanelere düşene kadar bu başlık bdv de sabitlenmeli bence

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim semtteki gimsa ya tazeleri gelmiyor karınları patlak ve gözleri içine çökmüş oluyor biz beğenmiyoruzBenim abim balıkçıdır, hobi olarak balık tutar. Çok da iyi anlar balıktan. O bile gimsanın balığını beğeniyor. Ben de yedim gayet güzel.
Yorum yapanlara cok tesekkur ediyorum benim gayem harcamalarima daha dikkat etmem konusunda bi motivasyon arayisiydi ve herkeste durum ayni mi yoksa ben mi cok harciyorum buna cevap aramakti artik bu konunun kapanmasini istiyorum yeni uyeyim ne yapmam lazim
Yorumların faydalı buldunuz muYorum yapanlara cok tesekkur ediyorum benim gayem harcamalarima daha dikkat etmem konusunda bi motivasyon arayisiydi ve herkeste durum ayni mi yoksa ben mi cok harciyorum buna cevap aramakti artik bu konunun kapanmasini istiyorum yeni uyeyim ne yapmam lazim
Gittiğim markette 5 litrelik biryağ marka ayçicek yağı 195 liraydı ...
kim diye market mi varmış ilk defa duydum.hoşmuş adı amafilede 150 lira
bimde 165.
kim de 180 lira.
market market 5 ltlik biryağın fiyatını bilmek zorunda bırakanlar utansın![]()
Cok haklisiniz buyuk toplar bu aya denk geldiBen her ay 4 bin olacağını sanmıyorum her ay yağ, çay gibi uzun gidebilecek ürünleri almıyorsunuzdur her ay deterjan gibi çok tutacak temizlik ürünü de almıyorsunuzdur.. Bir ay 4 bin bir ay 2 bin TL gibi tutarsız rakamlardır bunlar.. Ortalama harcanan nedir ona bakın önce...
kim diye market mi varmış ilk defa duydum.hoşmuş adı ama![]()
aynen kaşarı sertleşiyor akışkanlığı gidiyor yemiyor çocuk.öğlene börek dolma kek koyuyorum ayrıca.makarna bile koysam soğuk diye yemiyor.okul saatleri yarım gün değil ki artık.sabah 9 da bıraktım bugün saat 5 de aldım.Sabahtan hazırlayıp yanına götürünce soğuyor yumuşuyor. Çocuk ilk başlarda yiyor ama zamanla kantindeki taze pişmiş tost kokusu olunca onu yemiyor ne yazık ki.. Bende öğlenleri de eve getirteceğim artık servisle öyle anlaşıp. Çalıştığım günler de anneme gidecek. Bazı günler de ton balıklı sandviç vereceğim.
çok var istanbulda genelde ucuzdur ama yağı pahalı kaldı![]()
Ayda bir defa toplu alışverişe 700 - 800 lira veriyoruz 200 -300 de öyle sonradan alsak 1000 hadi 1500 olsun1 ayda kaç defa 300 tl veriyorsunuz?
Hesap yapmayı gayette iyi biliyorum bence çok dedim zaten milletin alışverişine karışamamAyda iki kalıp beyaz peynir çocuk için bir kalıp kaşar, yeşil ve siyah zeytin alınca zaten 300 ödüyorsunuz her ay. Daha sadece kahvaltı için bu. Bunun ekmeği, makarnası, pirinci, bakliyatı yok. Her ay ortalama beş paket makarna bir ufak boy pirinç bir küçük paket mercimek bitirseniz 300 de orası eder en iyimser haliyle. E köftesi, sebzesi her hafta taze alsa en az 600 de orası. Bir kilo elma pazarda bile 7-8 lira. Muz 15 lira. Meyveye sadece aylık 300 gider. Daha sebzesi yok sebzeye de bu kadar gitse. Ben kasaptan çorbalık kemiğe 25 lira veriyorum yanına da et didiklemek için bir tane kuzu gerdan alsam 25te ona gidiyor. Kıymanın kilosu 100 TL. Bir ayda dolmaydı köfteydi bir kilo harcasa zaten 100 lira sadece kıymaya gider.
Ciddi ciddi hesap mı bilmiyorsunuz markete mi gitmiyorsunuz anlamıyorumz
Bir salata yapsan her akşam marul havuç mor lahana ve yarım limondan hesaplasan zaten aylık 100 lira salata masrafı.
Ayda bir defa toplu alışverişe 700 - 800 lira veriyoruz 200 -300 de öyle sonradan alsak 1000 hadi 1500 olsun
Sen çık biraz daha cik![]()
ben alıyorum valla 2 öğün yemesi gerekiyor çocuğun okulda birinde evden koyarım birini kantinden yer.kaşımı kendim alırım saçımı kendim boyarım ama o tostu alırım.çocuk dünyaya kendi gelmek istemedi.orta düzeyde bakmak zorundayımmm en iyi şeyleri alamasam daHerkes önce kendini düşünür..bu kriz herhalde en çok lokantaları vurmuştur..oradan lahmacun alıp ailecek yiyecegimize 1 kilo kiyma alır doya doya köfte yerim...insanlarin başkalarını düşünecek hali mi kaldi
Hangi gimsadan bahsediyorsunuzBenim abim balıkçıdır, hobi olarak balık tutar. Çok da iyi anlar balıktan. O bile gimsanın balığını beğeniyor. Ben de yedim gayet güzel.
batıkentteki mi acep?Hangi gimsadan bahsediyorsunuz![]()